Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zapraszamy. Moje pierwsze wiec jak co to piszcie co mam poprawić :oops:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/221618-Przeurocze-4-miesięczne-szczeniaki-potrzebują-POMOCY!!!!!!?p=18458798#post18458798[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/221619-Mix-Bokser-szuka-DOMU!!!!?p=18458998#post18458998[/url]

Edited by DT Iwa
  • Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero w domu ... spędziłam dzisiaj miły dzień na Policji. Taki jeden gość swoją wielką Dacią przerysował mi auto na parkingu :angryy::angryy:... na szczęście sąsiad widział z balkonu całe zajście to mam chociaż świadka :eviltong:.

Spotkanie było super - musimy to powtarzać częściej Ciotki :evil_lol:!
Lecę na nowe wątki !!!!

Posted

[quote name='DT Iwa']Szafra cobyś się tam nie pogubiła :roll: bo ja już nie wyrabiam :-o:eviltong::shake:[/QUOTE]
Właśnie tego się boję, ale damy radę !!!!

Posted

Od drzwi przerysowane aż do przodu samego, wgniecione nadkole i ubity boczny kierunkowskaz ... już chciałam psioczyć, że to pewnie jakaś baba to zrobiła :mad::mad::mad::mad:( a ja niby to nie baba??? ).

Posted

[quote name='DT Iwa']Marta czyżbym użyczyła ci pecha????:eviltong::-o takie afto ktoś drasnoł ja bym chyba siadła i ryczała :eviltong::eviltong:[/QUOTE]
A tam, to tylko samochód! Jeszcze nie pytałam ile mnie to będzie kosztowało - wtedy będę ryczeć :placz::placz: - ale u nas na osiedlu właśnie taki parkuje dwa bloki dalej - jutro idę na przeszpiegi! Mam nadzieję, że to ten i że jeszcze ślady zbrodni nie zostały zatarte ....

Posted

Marta piszesz, że trzeba częściej powtarzać, więc Ciotki wstrętne ustalcie dzień, w którym to przybędziecie do mego domu :D
Ja jestem po "Złotych Godach" więc przeglądnę wątki i idę spać - czekam na info!!!!!

PS. dlatego mam stare auto xD

Posted

Dobra ustalamy, to chyba po południu się spotkamy na pizzy u Ani ... a co z kotem, o którym pisałaś ostatnio ???
Moje auteczko też już nie takie młode - 7 lat mu stuknie w tym roku :razz:.

Posted

[quote name='szafra']A tam, to tylko samochód! Jeszcze nie pytałam ile mnie to będzie kosztowało - wtedy będę ryczeć :placz::placz: - ale u nas na osiedlu właśnie taki parkuje dwa bloki dalej - jutro idę na przeszpiegi! Mam nadzieję, że to ten i że jeszcze ślady zbrodni nie zostały zatarte ....[/QUOTE]

To tylko auto o :mdleje::mdleje:

Posted (edited)

wczoraj go nie widziałam, bo nie było mnie cały dzień w domu, ale w sklepie mówiły, że ciągle się tam kręci.
Iwa czy ja mogłabym go przywieźć prosto do Ciebie? Bo w schronisku chyba i tak nie rejestrujemy kotów?

Kobitki to ja proponuję czwartek, hm?
A godzinę ustalcie tak, żeby wszystkim pasowało ;)

Edited by AnnArt
b
Posted

Mi czwartek pasuje, nie ma sprawy.

A więc wróciła Szyszka-Sasanka, nie komentuje bo mnie szlag trafi zaraz.:angryy:

Do domu pojechał golden, onek ze śmiesznymi uszami, Fuks2 i babcia Mikusia.

Właściciele odebrali to jojczące, ratlerkowate z kwarantanny i nowego onka, który był od wczoraj.

Posted

[quote name='shanti']Mi czwartek pasuje, nie ma sprawy.
A więc wróciła Szyszka-Sasanka, nie komentuje bo mnie szlag trafi zaraz.:angryy:[/QUOTE]

Mnie też czwartek pasuje - nie będę jadła obiadu :evil_lol::evil_lol:.
Uli mówiłam o spotkaniu, też chciała z nami się spotkać.
Tylko nie pamiętam czy czwartek jej pasował ...

Kurcze !!!:angryy::angryy: Szyszka miała wątek? Ja sobie nie przypominam.
Pojechał też Puszek/ Borys z 20 - ki w niedzielę - tak?

Posted

A co do Szyszki... Ona chyba nie miała wątku bo wstawiałam na ogólny film... CHYBA. W razie co jutro rano jej machnę ;) Małe przypomnienie...

[video=youtube;vSJVjtkQi-A]http://www.youtube.com/watch?v=vSJVjtkQi-A[/video]

Posted

........ Jaki był powód? :/ Co za ludzie...
Iwa dziś kot był jak mnie nie było podobno. Jutro jak wstanę to go poszukam, musiałam też transporter znaleźć. Będę dzwonić do południa.

Shanti, Szafra mam nadzieję, że się nie otrujecie :D
Czekam na pozostałe Panie :P