Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby było śmieszniej to ja też byłam. Nie pisałam nic, bo tak w ostatniej chwili mi wyszło i poszłam na żywioł, albo się uda albo nie. Ale nie widziałam nikogo z psami, a potem było dużo osób z psami, a poza tym ciemno było, to pospacerowałam sobie i o 18.30 wróciłam do domu. Może uda się następnym razem.

Posted

Sara było spokojna, tylko Bolero wydziwiał :roll: Wariat mały boi się takiej fajnej babki jak ona :wink: Zobaczymy następnym razem :D Niestety obawiam się, że może to szybko nie nastąpić bo przyszły tydzień mam dzień w dzień sprawdziany (raz nawet dwa w jednym dniu) :( Zobaczymy jak będzie, najwyżej w następnym tygodniu :-?

A może będę potrzebowała się przewietrzyć w czasie przerwy w nauce i wyrwę się na krótki spacerek... :)

Posted

Agus...sprawdziany na pewno napiszesz...

Spacerek uwazam ze udany....a nastepne bada jeszcze lepsze...

Mam nadzeje, ze sie jeszcze przed swietami uda nam chodz na chwilke wyjsc na spacerek...

Posted

ELO!!

SPoko jeszcze spacerek bedzie. Ja obiecałam Paywoi ze go wymecze spacerkami jak tylko przyjedzie... :evilbat: :lol:

mozemy sie przejsc na spacerek chetnie poznam nowe dogomaniaczki 8)

Posted
ELO!!
SPoko jeszcze spacerek bedzie. Ja obiecałam Paywoi ze go wymecze spacerkami jak tylko przyjedzie... :evilbat: :lol:

mozemy sie przejsc na spacerek chetnie poznam nowe dogomaniaczki 8)

No pewnie, ze sie przejdziemy i poznasz nowe dogomaniaczki... :lol: 8)

Posted

18 to ja miałam już;] prawie miesiąc temu;] ale dopiero w sobote robie impreze razem z 3 kumpelami które takze maja 18;] wiec beda cztery 18 osiemnastego;] 8) :drinking: wole nie myslec co to bedzie :P

Posted

Troszkę późnawo, ale na mały spacerek możnaby się wyrwać... Możnaby zrobić rundkę jak z Aggą, połaziłyśmy troszkę "w kółko" i było ok. Agga możesz być?? Jak tak to daj znać. Jak Ty będziesz to ja też się "oderwę" od "wciągającej" lektury chemii :wink: