Romka Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Pasuje Lupus do lupusa!Podobno jest juz na niego chętny.Jestem ciekawa co powie jak dowie sie ,ze jest po "kajstracji"!A psiaczki przybłąkały się do pani ,która je przygarnęła.Maja michę,piękna bude ale cały dzień są same.Pani ma chętnego na szczeniaczka(były 2 drugi tez ma juz dom)ale psiaczki nie sa odrobaczone ani odpchlone nie mówiąć o sterylizacji. Quote
Romka Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/f2879bb30735784a1d4824e03e2683f0,10,19,0.jpg[/IMG]Domek rodzinki,nie wiem jak ma na imię mamuśka i syneczek Quote
Romka Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [quote name='Andzike']Cuuuuda !!! Te szorsciak !!! Mój typ !!! Jak Gustaw ! :) A wiesz, ze Gustaw poszedl do adpocji ? :)[/QUOTE]Wiem śledziłam jego wątek i wiem! Quote
mamanabank Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Czyli można uznać, że mają DT, tak? Bierzemy je pod opiekę we współpracy z Panią? Ja chętnie to małe cudo wytrymuję (mamę) Quote
Romka Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Musimy pojechac tam z panią bo tak naprawdę to Toz mówi,ze trzeba im domu a pani mówi,ze nie. Quote
Andzike Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Romka']Musimy pojechac tam z panią bo tak naprawdę to Toz mówi,ze trzeba im domu a pani mówi,ze nie.[/QUOTE] czyli Panie chce je dla siebie na stałe? :) Quote
Romka Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 One tam mieszkają od dawna.Pani opiekuje się nimi!Podobno sa to jej psiaki.Jak cos zrobią będa przybłędy! Quote
Figafiga Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Po wczorajszym telefonie Romki, aż mi się dziwnie zrobiło na wieść o Toffi...a jak tu przeczytałam jeszcze w jaki drastyczny sposób została zagryziona to sie popłakałam, bo moja sunia Figa skończyła tak samo.......hm.... Quote
Romka Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Wiem Figa co się wtedy czuje!To jest straszne przeżycie!Straszne! Quote
Figafiga Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Założyłam wątek ODIEMU [url]http://www.dogomania.pl/threads/184040-Odi-piękny-owczarek-niemiecki-szuka-domu!!?p=14522130#post14522130[/url] [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/7933/dsc0038l.jpg[/IMG] miałam wczoraj zapytanie o Odynka naszego, wyjasniłam panu, że odszedł za TM i poleciłam Odiego. Zaraz mu wyslę zdjęcia Odiego. Quote
trist_ana Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Witajcie, przepraszam, że zaśmiecam Wam forum, ale nie wiem gdzie mogę się zgłosić. Dostałam wczoraj maila od znajomej: "Pani Krysia ode mnie z pracy znalazła jakiegoś psiaka (suczka)- bardzo zadbany widać, że domowy. Do tej pory nie znalazł się właściciel, pies jest w lecznicy, ale może tam zostać jeszcze tylko dzisiaj. Znasz jakieś schronisko, jakaś fundację, która mogłaby przygarnąć tego psa..albo może znasz kogoś kto marzy o takim jamnikopodobnym stworzeniu?" Mojego jamniora Pieprzyka mam dzięki Wam, może i mogłybyście mi pomóc i dać namiar gdzie się można zgłosić z takim pieskiem? Bo nie mam nikogo kto mógłby go wziąć, a nie wiem też jakie warunki są w schroniskach (może jakieś polecić możecie). Z góry dziękuję za odpowiedź :-) Quote
trist_ana Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 gapa ze mnie.. już znalazłam forum jamników w potrzebie.. Quote
Romka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Andzike']czyli Panie chce je dla siebie na stałe? :)[/QUOTE] Juz wiem czego chce od nas pani z działek gdzie mieszkaja pieski!Pani chce zebysmy wysterylizowały suczkę!Oczywiście zgłosiła sprawe lokalnemu Toz-owi ,który pod pretekstem "na działkach sa bezdomne pieski"sprowadził nas do pani.Pieski są pod opieką tej pani nie chce ich oddać,chce tylko ,zeby były wysterylizowane. Quote
argusiowa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Fiona, Dora, Borys, Nugat, Astor, Foksik, Antek= czy mają allegro? dziewczyny nie mam chwili czasu aby to posprawdzać czytając wątki, poproszę o potwierdzenie i wystawiam allegro Quote
mamanabank Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 wydaje mi się, że dla Antka Romka zamawiała, a reszta chyba nie ma. Psów jest tyle, że ja też nie ogarniam pamięcią. Quote
argusiowa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 oki to robie jak leci najwyżej będziemy wycofywać aby się nie dublowało :) Quote
Romka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Dla Antosia zamawiał Ubocze ale nie allegro!Ja zamawiałam allegro dla Kruczka!Trzeba zrobic wszystkim jak leci!Wieści ze schroniska:bernardynki nie ma w schronisku okazała sie psem ,który ma właściciela(ale dlaczego była taka chuda!!!),Odi znalazł dom pod Sochaczewem i mamy rotwailera psa podobno wycofany i boi się ludzi.Łatka siedzi tylko z Antosiem,przeniesiono Kamę,która ja atakowała. Quote
Romka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Do konca nastepnego tygodnia będe bardzo zajęta zawodowo.NiE BĘDĘ TEŻ W SOBOTĘ W SCHRONISKU!Informuje juz teraz z prosbą ,żeby ktoś jednak był w sobote w schronisku razem z Grazynką.Dziewczyny czy mozna na Was liczyc? Quote
mamanabank Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Figa jest w szpitalu, więc raczej jej nie będzie. Ja będę jak mi grafik pozwoli. Kaja i Paula pewnie będą jak zwykle, Grażynka i... więcej nas nie ma. Quote
argusiowa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 to ja przejmuje kwestię allegro dla naszych zwierzaków informuje oficjalnie, proszę w kwestiach allegrowych kontaktować się ze mną :P zakładam rejestr allegro ;) mamanabank pozdrów figę odemnie jak się będziecie kontaktowały:) Quote
Romka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='argusiowa']to ja przejmuje kwestię allegro dla naszych zwierzaków informuje oficjalnie, proszę w kwestiach allegrowych kontaktować się ze mną :P zakładam rejestr allegro ;) mamanabank pozdrów figę odemnie jak się będziecie kontaktowały:)[/QUOTE] Argusiowa jak dobrze ,ze to uporzadkujesz zawsze sa watpliwości a jak będzie u jednej osoby to wszystko bedzie wiadomo!Sprawdz Kruczka ile mu jeszcze zostało,plis. Quote
Romka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 No własnie mam nadzieję,że u Figi to tylko badania a nic powaznego?Pozdrawiamy ja wszystkie!Dziewczyny pisze o tym na watku Fary ale powtarzam na watku głownym.Co sadzicie o pomyśle domu tymczasowego dla Fary?Dom byłby u pani ,która przygarnęła Fado?Potrzebne sa deklaracje!Czy mogłybysmy zadeklarowac kazda po 10zł miesięcznie na dom tymczasowy,reszte dołozymy ze skarpety albo w inny sposób.Co o tym sadzicie?Napiszcie czy takie deklaracje sa mozliwe!W warunkach schroniskowych Fara nie wyzdrowieje (stres)rozmawiałam o tym z pania doktor,a my musimy jej pomóc. Quote
mamanabank Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 mnie się nie musisz nawet pytać, dla mnie to oczywiste, że dokładam się do pomocy Farze Quote
Romka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Dziewczyny jesli będziecie on line piszce co o tym sądzicie!Od tego uzaleznione sa moje dalsze poczynania w innych miejscach! Quote
Recommended Posts