argusiowa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 jak ja bym tym wszystkim durnym i nereformowalnym ludziskom skórę wytrzepała i natarła uszy za te wszystkie urocze śliczne maleństwa!!!! wystarczyłoby sukę wysterylizować i juz nie trzeba by było zmuszać takich słodziaków do rozpoczynana życia za kratami schroniska! a maluchy śliczne:) widać że są wystraszone...gdzie ich mama? pytam ja się? za jakiś czas powije kolejne maleństwa? grrr Quote
Figafiga Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 piękna argusiowa za duży miałaś podpis, że ci usunęli?? Quote
agaga21 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [B]hej ciotki, poszukuję osoby, która sprawdziła by dom dla mixa amstaffa z adhd w nieborowie pod łowiczem. jesteście z tych okolic, czy mogę was prosić o pomoc?[/B] Quote
Figafiga Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 spoko nie ma sprawy dla ttb wszystko ;-) z mamanabank pojedziemy moim autkiem, proszę o konkretne wiadomości na PW łącznie z linkiem do psiaka ok. Quote
agaga21 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 suuuuper!!!w takim razie zgadamy się na pw :) Quote
Romka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Fajnie ,ze mozemy Wam pomóc .Figa zna sie na tych psiakach najlepiej z nas! Quote
Romka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Mam, smutne wiesci:Łatka ma babeszjozę ,ale wyjdzie z tego!I druga smutna wiadomość dotycząca Łatki,domek ,który ja chciał juz jej nie chce bo Łatka jest suczką!Szukamy domku dla małej! Quote
Romka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Poprosiłam pania doktor o przyśpieszenie terminu kastracji naszego Tapczanika jest szansa na fajny domek!Sprawdzimy go jeszcze na dzieci i będziemy wiedzieć co dalej z naszym Tapi!Trzymajcie kciuki,zeby tylko Tapi był grzecznym chłopcem! Quote
Romka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Fiziula juz w domku tymczasowym.Balbinka także .Prespektywa domku dla Tapcznika i Majki trzeba sie cieszyc są tez dobre wieści! Quote
mamanabank Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Na Tapczana się nie nakręcaj zanadto, na dzień dzisiejszy nie wydaje mi się psem do domu z małymi dziećmi, wszystko zależy od doświadczenia przyszłych opiekunów :-) Quote
kajkoowa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Tak, Tapi jest trochę porywczy, ja bym go chyba nie dawała do dzieci! A wiadomość o łatce bardzo smutna, ale jest pięknym i słodkim psem, tylko czekać na telefony! Quote
Romka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 :lol:Znacie go lepiej,więc pewnie macie rację,ale wiadomość była iśćie wiosenna więc potraktowałam ja optymistycznie! Quote
Romka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Figafiga']spoko nie ma sprawy dla ttb wszystko ;-) z mamanabank pojedziemy moim autkiem, proszę o konkretne wiadomości na PW łącznie z linkiem do psiaka ok.[/QUOTE] Nawet nie wiecie kogo będziecie sprawdzać w czwartek!A ja juz wiem!:eviltong:Doktor Martę z lecznicy schroniskowej:crazyeye: i co Wy na to!Pani Marta czeka na Was w czwartek przed południem!:lol: Quote
Figafiga Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ja nie mogę przed południem i nie dostałam żadnego telefonu w tej sprawie, nie mam auta dopiero po16. Quote
Romka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Doktor Marta dzwoniła do mnie licząć ,że Was powiadomię co niniejszym uczyniłam!Dogadajcie się! Quote
Figafiga Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ja dzwoniłam wcześniej i powiedziano mi, że na mój nr zadzwonią i czekam Quote
Romka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Figa to informuję Cię,ze zadzwonili na mój i zwaz ,ze współpracujemy z lecznicą! Quote
bahlsa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 dziewczyny, mogę Was prosić o pomoc? [url]http://www.garnek.pl/szukam/9210317/konarzew-lodzkie-zaginal-husky[/url] nie wiem, czy Konarzew to Wasze okolice ale jeżeli mogę prosić, prześlijcie info do osób które mogą pomóc Quote
argusiowa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='bahlsa']dziewczyny, mogę Was prosić o pomoc? [URL]http://www.garnek.pl/szukam/9210317/konarzew-lodzkie-zaginal-husky[/URL] nie wiem, czy Konarzew to Wasze okolice ale jeżeli mogę prosić, prześlijcie info do osób które mogą pomóc[/QUOTE] Konarzew jest dość sporo od nas, bliżej Głowino i Zgierz. Ja nikogo stamtąd nie znam, ale może dziewczyny... Quote
Recommended Posts