Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajowne:)
A ja zaczynam akcję odchudzania mojego Stefana:) a ponieważ muszę nauczyć się biegać ( rzecz prozaiczna wiem ,ale nie umiem :( ) to Stefan będzie uczył sie biegać razem ze mną :)

Posted

[quote name='argusiowa']fajowne:)
A ja zaczynam akcję odchudzania mojego Stefana:) a ponieważ muszę nauczyć się biegać ( rzecz prozaiczna wiem ,ale nie umiem :( ) to Stefan będzie uczył sie biegać razem ze mną :)[/QUOTE]
Haha, to tak jak my! Dopiero zaczynamy bieganie, głównie, żeby odchudzić mojego psiura, Keli jest do towarzystwa :)

Posted

Byłyśmy dziś 3 godziny w schronisku z Mamanabank oj się działo!Wszystko wieczorem jak wrócimy z Balbiną!Ale najsmutniejsza wiadomość jest taka ,ze Odyn miał atak padaczkowy!Trzymajcie za niego kciuki.Pani ,która miała go adoptować juz powiadomiona czekamy na jej odpowiedż!

Posted

A co do Keli do dzisiaj już z nią byłam na spacerze i wczoraj wieczorem też :)
Jej właściciel trafnie zauważył, że ona słucha się bardziej mnie niż jego :p
Tylko martwi mnie, że ją wypuszczają, że tak powiem na pastwę losu...
A uśmiechnięta to ona zawsze i to mnie dziwi!

Posted

[quote name='Paula03']Andzike, a ja nie wiem jak ty wyglądasz...
Musimy się kiedyś spotkać!!![/QUOTE]

Na wątki Nelki, Romka wrzucila "pasujące do konwencji";) zdjęcia jak zabieram Nelę ze schroniska ;)
Ale jakby co to 10-go kwietnia będę w Łowiczu ... ;)

Posted

[quote name='Kaja10014']W schronisku chyba tez? :cool3:[/QUOTE]

W schronisku nie, bo przyjezdzam zawsze z Nelą i nie chce jej wozić tam, żeby nie pomyślała, ze odwiozłam ją z powrotem :( Więc pewnie wylądujemy u Romki albo mamynabank (zależy, kto nas tym razem przygarnie... ;)
Mam nadzieję, że pogoda w końcu będzie piękna i pójdziemy nad rzekę z psiurami :D Liczę, że się przyłaczycie :D

Posted

[quote name='Andzike']W schronisku nie, bo przyjezdzam zawsze z Nelą i nie chce jej wozić tam, żeby nie pomyślała, ze odwiozłam ją z powrotem :( Więc pewnie wylądujemy u Romki albo mamynabank (zależy, kto nas tym razem przygarnie... ;)
Mam nadzieję, że pogoda w końcu będzie piękna i pójdziemy nad rzekę z psiurami :D Liczę, że się przyłaczycie :D[/QUOTE]
Z moim agresorem to nie wiem, bo to jest taki samolub lubiący tylko suczki, ale by się wzięło nasz kubeł - kaganiec :)

Posted

jejku dawno tu nie zaglądałam :( ostatnio jakoś zabiegana jestem. Tyle się pozmieniało widzę nowa mamusia ze szczeniaczkami i tyle nowych wątków psiaków które pierwszy raz widzę na oczy . w najbliższą sobotę postaram się wpaść z aparatem :)

Posted

dziewczyny czy są nowe zdjęcia bianki? ubocze koniecznie potrzebuje fotek czeka kolejka na ogłoszenie Bianki. pozwoliłam sobie sklecić na szybko jakieś info o suni (na jej wątku str 7) ale pilnie potrzebne zdjęcia!

Posted

[quote name='DogAngel']jeszcze mam taka prośbę , czy mozę mi ktoś przedstawić krótką instrukcje na temat jak się wstawia te banerki na dole . Była bym bardzo wdzięczna :)[/QUOTE]

Wyślę Ci pw!

Posted

Zapraszam do moich trzech nowych ulubienic :loveu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182712-Amelcia-Fibi-i-Cysia-trzy-przeraA-one-suczki-chcAE-do-domu?p=14378829#post14378829[/url]

[IMG]http://i43.tinypic.com/ibj31w.jpg[/IMG]

Posted

Tych twoich ulubienic jest miliony: (obecnie w schronisku) Fionka, Bianka, szczeniaki od Toffi i te trzy szczeniaczki :)
A moich mniej, jak do domku pójdzie Łatka, to zostanie: Milka i Tola no i moja imienniczka :p
I w ogóle wszystkie szczeniaki i psy lubiące ludzi :D