Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nooo Paula :) teraz przynajmniej wiem jak wyglądasz ;) Quote
Romka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Paula ale ona sie cieszy,musi byc cudnie na tych spacerach.Nareszcie ktos się suczka interesuje i zaraz jest szczęsliwa! Quote
argusiowa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 fajowne:) A ja zaczynam akcję odchudzania mojego Stefana:) a ponieważ muszę nauczyć się biegać ( rzecz prozaiczna wiem ,ale nie umiem :( ) to Stefan będzie uczył sie biegać razem ze mną :) Quote
kajkoowa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='argusiowa']fajowne:) A ja zaczynam akcję odchudzania mojego Stefana:) a ponieważ muszę nauczyć się biegać ( rzecz prozaiczna wiem ,ale nie umiem :( ) to Stefan będzie uczył sie biegać razem ze mną :)[/QUOTE] Haha, to tak jak my! Dopiero zaczynamy bieganie, głównie, żeby odchudzić mojego psiura, Keli jest do towarzystwa :) Quote
Romka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Byłyśmy dziś 3 godziny w schronisku z Mamanabank oj się działo!Wszystko wieczorem jak wrócimy z Balbiną!Ale najsmutniejsza wiadomość jest taka ,ze Odyn miał atak padaczkowy!Trzymajcie za niego kciuki.Pani ,która miała go adoptować juz powiadomiona czekamy na jej odpowiedż! Quote
Paula03 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A co do Keli do dzisiaj już z nią byłam na spacerze i wczoraj wieczorem też :) Jej właściciel trafnie zauważył, że ona słucha się bardziej mnie niż jego :p Tylko martwi mnie, że ją wypuszczają, że tak powiem na pastwę losu... A uśmiechnięta to ona zawsze i to mnie dziwi! Quote
Paula03 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Andzike, a ja nie wiem jak ty wyglądasz... Musimy się kiedyś spotkać!!! Quote
argusiowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 kurcze biedny Odyn :( trzymam kciuki za niego Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Paula03']Andzike, a ja nie wiem jak ty wyglądasz... Musimy się kiedyś spotkać!!![/QUOTE] Na wątki Nelki, Romka wrzucila "pasujące do konwencji";) zdjęcia jak zabieram Nelę ze schroniska ;) Ale jakby co to 10-go kwietnia będę w Łowiczu ... ;) Quote
kajkoowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Andzike'] Ale jakby co to 10-go kwietnia będę w Łowiczu ... ;)[/QUOTE] W schronisku chyba tez? :cool3: Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Kaja10014']W schronisku chyba tez? :cool3:[/QUOTE] W schronisku nie, bo przyjezdzam zawsze z Nelą i nie chce jej wozić tam, żeby nie pomyślała, ze odwiozłam ją z powrotem :( Więc pewnie wylądujemy u Romki albo mamynabank (zależy, kto nas tym razem przygarnie... ;) Mam nadzieję, że pogoda w końcu będzie piękna i pójdziemy nad rzekę z psiurami :D Liczę, że się przyłaczycie :D Quote
Paula03 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Właśnie, Andzike do schroniska musisz przyjechać!!! A wątek Nelki zaraz przejrzę! ;) Quote
Paula03 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Szkoda, że nie w schronisku, ale rozumiem! Kiedyś bez Nelki przyjedź!!! A ja się przyłączę to zabiorę Keli, która nie jest moja, ale co mi tam! :p Quote
kajkoowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Andzike']W schronisku nie, bo przyjezdzam zawsze z Nelą i nie chce jej wozić tam, żeby nie pomyślała, ze odwiozłam ją z powrotem :( Więc pewnie wylądujemy u Romki albo mamynabank (zależy, kto nas tym razem przygarnie... ;) Mam nadzieję, że pogoda w końcu będzie piękna i pójdziemy nad rzekę z psiurami :D Liczę, że się przyłaczycie :D[/QUOTE] Z moim agresorem to nie wiem, bo to jest taki samolub lubiący tylko suczki, ale by się wzięło nasz kubeł - kaganiec :) Quote
DogAngel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 jejku dawno tu nie zaglądałam :( ostatnio jakoś zabiegana jestem. Tyle się pozmieniało widzę nowa mamusia ze szczeniaczkami i tyle nowych wątków psiaków które pierwszy raz widzę na oczy . w najbliższą sobotę postaram się wpaść z aparatem :) Quote
DogAngel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 jeszcze mam taka prośbę , czy mozę mi ktoś przedstawić krótką instrukcje na temat jak się wstawia te banerki na dole . Była bym bardzo wdzięczna :) Quote
argusiowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 dziewczyny czy są nowe zdjęcia bianki? ubocze koniecznie potrzebuje fotek czeka kolejka na ogłoszenie Bianki. pozwoliłam sobie sklecić na szybko jakieś info o suni (na jej wątku str 7) ale pilnie potrzebne zdjęcia! Quote
Paula03 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='DogAngel']jeszcze mam taka prośbę , czy mozę mi ktoś przedstawić krótką instrukcje na temat jak się wstawia te banerki na dole . Była bym bardzo wdzięczna :)[/QUOTE] Wyślę Ci pw! Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Paula03']Wyślę Ci pw![/QUOTE] Ja juz wysłałam :) Quote
kajkoowa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Zapraszam do moich trzech nowych ulubienic :loveu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/182712-Amelcia-Fibi-i-Cysia-trzy-przeraA-one-suczki-chcAE-do-domu?p=14378829#post14378829[/url] [IMG]http://i43.tinypic.com/ibj31w.jpg[/IMG] Quote
Paula03 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tych twoich ulubienic jest miliony: (obecnie w schronisku) Fionka, Bianka, szczeniaki od Toffi i te trzy szczeniaczki :) A moich mniej, jak do domku pójdzie Łatka, to zostanie: Milka i Tola no i moja imienniczka :p I w ogóle wszystkie szczeniaki i psy lubiące ludzi :D Quote
Recommended Posts