Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='desktop19']Jestem! To że nie piszę nie znaczy że nie czytam ;-)
Jutro Fido traci jajka a ja jestem z tego powodu jednym, wielkim kłębkiem nerwów.... :([/QUOTE]
Przerabiałyśmy to z edzią, na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki!:kciuki:

Posted

ciotki lowickie, jak jest z ta karma po Belli?
jak jest w schronie z karmieniem psow odrebna karma? jaka gwarancja, ze ten konkretny pies bedzie ją jadl, ze nie zostanie sprzedana, czy dorzucona do byle czego?

[SIZE="1"] mam nadzieje,ze nikogo porzadnego w schronie nie urazilam, to normalne pytania biorac pod uwage realia w naszym kraju i schroniska w naszym kraju.[/SIZE]

zostala karma po Belli, mialyscie pisac, na kogo chcecie ja dac. jak nie piszecie, jak nie chcecie to zapytam innych. karma otwarta, po co ma wietrzeć dluzej

Posted

[quote name='mamanabank']Kora, dziękujemy. Czy możemy karmę przekazać dla Elmo?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/180916-ELMO-z-ulicy-Sezamkowej-w-A-owiczu[/url][/QUOTE]

ozywiscie, moze byc dla Elmo. wpiszcie na watku Belli, podajcie linka, i te sprawy.
pamietajcie,ze to dla psow aktywnych

Posted

[quote name='Romka']Rufus ma umówioną wizytę na czwartek na 18 45,mamy transport,kto będzie towarzyszył Rufusowi do Warszawy?[/QUOTE]

ooo:) ktos mnie wpadnie odwiedzic ? :D

Posted

[quote name='Romka']Rufus ma umówioną wizytę na czwartek na 18 45,mamy transport,kto będzie towarzyszył Rufusowi do Warszawy?[/QUOTE]

Rozmawiałem z Ewą. Bardzo chętnie pojedzie, prosi tylko o kontakt co, gdzie i jak. W sumie ma najlepszy kontakt z Rufusem więc nawet dobrze że to Ona jedzie.

Posted

[quote name='CZARODZIEJ:)']Rozmawiałem z Ewą. Bardzo chętnie pojedzie, prosi tylko o kontakt co, gdzie i jak. W sumie ma najlepszy kontakt z Rufusem więc nawet dobrze że to Ona jedzie.[/QUOTE]
Bardzo się cieszę,zadzwonię zaraz do niej...:lol:

Posted

[quote name='Andzike']ooo:) ktos mnie wpadnie odwiedzic ? :D[/QUOTE]
Andzike,tym razem żadna z nas nie pojedzie,trudności obiektywne(ja jestem nadal chora)a Mamanabank nie może pojechać...pojadą nasi nowi wolontariusze...:lol: ale czekamy na Ciebie w Łowiczu...:lol:

Posted

[quote name='Romka']Andzike,tym razem żadna z nas nie pojedzie,trudności obiektywne(ja jestem nadal chora)a Mamanabank nie może pojechać...pojadą nasi nowi wolontariusze...:lol: ale czekamy na Ciebie w Łowiczu...:lol:[/QUOTE]

To widzimy się w następnym tygodniu :)
mamanabank szykuje trymer i kaganiec :D

Posted

[quote name='CZARODZIEJ:)']Już nieaktualne...zamieniłem się mogę jechać razem z Ewą...[/QUOTE]

Super. Rufus się dobrze przy Was czuje. Czarodzieju pilnuj nam Rufuska i Ewy w tej stolicy:multi:

Posted

[quote name='CZARODZIEJ:)']Już nieaktualne...zamieniłem się mogę jechać razem z Ewą...[/QUOTE]
Tak ,już wszystko wiem rozmawiałam z Ewą...bardzo Wam dziękujemy,bardzo...jestem z Ewą w kontakcie.:lol::lol:

Posted

[quote name='CZARODZIEJ:)']To na pewno, przecież to moje dwa największe skarby:)[/QUOTE]

Powiem to Leonowi... i Czarodziejom... i Tośkom też powiem... i może jeszcze Nika chciałaby to wiedzieć... hmm.

Posted

A teraz Sylwiaso mogłaby zjawić się na wątku...bo potrzebujemy ustalić jeszcze gdzie i o której spotykają się Ewa i Czarodziej z kierowcą,ja jutro zdzwonię do p.Marka bo myślę,ze najpózniej o 16 00,trzeba by wyjechać ze schroniska...

Posted

[quote name='mamanabank']Powiem to Leonowi... i Czarodziejom... i Tośkom też powiem... i może jeszcze Nika chciałaby to wiedzieć... hmm.[/QUOTE]

Nica jako córusia tatusia wybaczy mi, czarodzieji oczaruje więc puszcza mi to w niepamięć, leonka przekupie spacerem, mizianiem i wielką kością, tosiek będę unikał...:)

Posted

[quote name='CZARODZIEJ:)']Nica jako córusia tatusia wybaczy mi, czarodzieji oczaruje więc puszcza mi to w niepamięć, leonka przekupie spacerem, mizianiem i wielką kością, tosiek będę unikał...:)[/QUOTE]
Zobacz,jak sobie to wszystko wykoncypował...;)

Posted

[quote name='desktop19']Jestem! To że nie piszę nie znaczy że nie czytam ;-)
Jutro Fido traci jajka a ja jestem z tego powodu jednym, wielkim kłębkiem nerwów.... :([/QUOTE]

A będziesz w sobotę? Lobo będzie miał gości :-)
Jak się miewa Fido?