kajkoowa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='desktop19']Jestem! To że nie piszę nie znaczy że nie czytam ;-) Jutro Fido traci jajka a ja jestem z tego powodu jednym, wielkim kłębkiem nerwów.... :([/QUOTE] Przerabiałyśmy to z edzią, na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki!:kciuki: Quote
kora78 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 ciotki lowickie, jak jest z ta karma po Belli? jak jest w schronie z karmieniem psow odrebna karma? jaka gwarancja, ze ten konkretny pies bedzie ją jadl, ze nie zostanie sprzedana, czy dorzucona do byle czego? [SIZE="1"] mam nadzieje,ze nikogo porzadnego w schronie nie urazilam, to normalne pytania biorac pod uwage realia w naszym kraju i schroniska w naszym kraju.[/SIZE] zostala karma po Belli, mialyscie pisac, na kogo chcecie ja dac. jak nie piszecie, jak nie chcecie to zapytam innych. karma otwarta, po co ma wietrzeć dluzej Quote
mamanabank Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kora, dziękujemy. Czy możemy karmę przekazać dla Elmo? [url]http://www.dogomania.pl/threads/180916-ELMO-z-ulicy-Sezamkowej-w-A-owiczu[/url] Quote
kora78 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='mamanabank']Kora, dziękujemy. Czy możemy karmę przekazać dla Elmo? [url]http://www.dogomania.pl/threads/180916-ELMO-z-ulicy-Sezamkowej-w-A-owiczu[/url][/QUOTE] ozywiscie, moze byc dla Elmo. wpiszcie na watku Belli, podajcie linka, i te sprawy. pamietajcie,ze to dla psow aktywnych Quote
Romka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Rufus ma umówioną wizytę na czwartek na 18 45,mamy transport,kto będzie towarzyszył Rufusowi do Warszawy? Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Romka']Rufus ma umówioną wizytę na czwartek na 18 45,mamy transport,kto będzie towarzyszył Rufusowi do Warszawy?[/QUOTE] Niestety ja odpadam, jestem w pracy:( Quote
Andzike Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Romka']Rufus ma umówioną wizytę na czwartek na 18 45,mamy transport,kto będzie towarzyszył Rufusowi do Warszawy?[/QUOTE] ooo:) ktos mnie wpadnie odwiedzic ? :D Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Romka']Rufus ma umówioną wizytę na czwartek na 18 45,mamy transport,kto będzie towarzyszył Rufusowi do Warszawy?[/QUOTE] Rozmawiałem z Ewą. Bardzo chętnie pojedzie, prosi tylko o kontakt co, gdzie i jak. W sumie ma najlepszy kontakt z Rufusem więc nawet dobrze że to Ona jedzie. Quote
Romka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='CZARODZIEJ:)']Rozmawiałem z Ewą. Bardzo chętnie pojedzie, prosi tylko o kontakt co, gdzie i jak. W sumie ma najlepszy kontakt z Rufusem więc nawet dobrze że to Ona jedzie.[/QUOTE] Bardzo się cieszę,zadzwonię zaraz do niej...:lol: Quote
Romka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Andzike']ooo:) ktos mnie wpadnie odwiedzic ? :D[/QUOTE] Andzike,tym razem żadna z nas nie pojedzie,trudności obiektywne(ja jestem nadal chora)a Mamanabank nie może pojechać...pojadą nasi nowi wolontariusze...:lol: ale czekamy na Ciebie w Łowiczu...:lol: Quote
edzia.71 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Super ! Mam nadzieje, że usłyszymy od p. Garncarza dobre wieści:fadein: Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='CZARODZIEJ:)']Niestety ja odpadam, jestem w pracy:([/QUOTE] Już nieaktualne...zamieniłem się mogę jechać razem z Ewą... Quote
Andzike Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Romka']Andzike,tym razem żadna z nas nie pojedzie,trudności obiektywne(ja jestem nadal chora)a Mamanabank nie może pojechać...pojadą nasi nowi wolontariusze...:lol: ale czekamy na Ciebie w Łowiczu...:lol:[/QUOTE] To widzimy się w następnym tygodniu :) mamanabank szykuje trymer i kaganiec :D Quote
edzia.71 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='CZARODZIEJ:)']Już nieaktualne...zamieniłem się mogę jechać razem z Ewą...[/QUOTE] Super. Rufus się dobrze przy Was czuje. Czarodzieju pilnuj nam Rufuska i Ewy w tej stolicy:multi: Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='edzia.71']Super. Rufus się dobrze przy Was czuje. Czarodzieju pilnuj nam Rufuska i Ewy w tej stolicy:multi:[/QUOTE] To na pewno, przecież to moje dwa największe skarby:) Quote
edzia.71 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='CZARODZIEJ:)']To na pewno, przecież to moje dwa największe skarby:)[/QUOTE] Coś czuję, że wrócicie z dobrymi nowinami ;) Quote
Romka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='CZARODZIEJ:)']Już nieaktualne...zamieniłem się mogę jechać razem z Ewą...[/QUOTE] Tak ,już wszystko wiem rozmawiałam z Ewą...bardzo Wam dziękujemy,bardzo...jestem z Ewą w kontakcie.:lol::lol: Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='edzia.71']Coś czuję, że wrócicie z dobrymi nowinami ;)[/QUOTE] Nie ma innej opcji.:shake: Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Romka']Tak ,już wszystko wiem rozmawiałam z Ewą...bardzo Wam dziękujemy,bardzo...jestem z Ewą w kontakcie.:lol::lol:[/QUOTE] Przecież nie ma za co to będzie czysta przyjemność:) Quote
mamanabank Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='CZARODZIEJ:)']To na pewno, przecież to moje dwa największe skarby:)[/QUOTE] Powiem to Leonowi... i Czarodziejom... i Tośkom też powiem... i może jeszcze Nika chciałaby to wiedzieć... hmm. Quote
Romka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 A teraz Sylwiaso mogłaby zjawić się na wątku...bo potrzebujemy ustalić jeszcze gdzie i o której spotykają się Ewa i Czarodziej z kierowcą,ja jutro zdzwonię do p.Marka bo myślę,ze najpózniej o 16 00,trzeba by wyjechać ze schroniska... Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='mamanabank']Powiem to Leonowi... i Czarodziejom... i Tośkom też powiem... i może jeszcze Nika chciałaby to wiedzieć... hmm.[/QUOTE] Nica jako córusia tatusia wybaczy mi, czarodzieji oczaruje więc puszcza mi to w niepamięć, leonka przekupie spacerem, mizianiem i wielką kością, tosiek będę unikał...:) Quote
Romka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='CZARODZIEJ:)']Nica jako córusia tatusia wybaczy mi, czarodzieji oczaruje więc puszcza mi to w niepamięć, leonka przekupie spacerem, mizianiem i wielką kością, tosiek będę unikał...:)[/QUOTE] Zobacz,jak sobie to wszystko wykoncypował...;) Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Romka']Zobacz,jak sobie to wszystko wykoncypował...;)[/QUOTE] główka pracuje:eviltong: Quote
mamanabank Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='desktop19']Jestem! To że nie piszę nie znaczy że nie czytam ;-) Jutro Fido traci jajka a ja jestem z tego powodu jednym, wielkim kłębkiem nerwów.... :([/QUOTE] A będziesz w sobotę? Lobo będzie miał gości :-) Jak się miewa Fido? Quote
Recommended Posts