kajkoowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jejcjciu, to Bezucha została sama. Strasznie mi przykro z powodu psiaków :( A Romek, świetnie! :loveu: Nie spodziewałam się! Quote
Paula03 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale smutne wieści. Tak mi szkoda tych maluchów... Quote
Romka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Jestem jutro w schronisku jak zawsze... Quote
Romka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Kaja10014']Jejcjciu, to Bezucha została sama. Strasznie mi przykro z powodu psiaków :( A Romek, świetnie! :loveu: Nie spodziewałam się![/QUOTE] Trzeba koniecznie jutro sprawdzić Bezę czy czuje się dobrze,wszystkie szczeniaki z tego boksu miały parwowirozę.Feluś też,właśnie w tej chwili wraca z adopcji z Łodzi prosto do lecznicy przy Starościńskiej.Nowi właścicieli nie było stać na leczenie Felusia i ...Feluś wraca z adopcji.Oprócz kaszlu od wczoraj ma prawdopodobnie parwowirozę...Coś ten mały nie ma szczęścia... Quote
Paula03 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Mam nadzieję, że Beza zdrowa! Bardzo mi przykro z powodu Felusia... :( Biedaczek... Quote
Romka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Z Felusiem poradzimy sobie,jak pomożecie zrobić ogłoszenia...:lol: Quote
bahlsa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 jestem :), mogę robić ogłoszenia, poproszę tekst i zdjęcia na maila :) Quote
Romka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='bahlsa']jestem :), mogę robić ogłoszenia, poproszę tekst i zdjęcia na maila :)[/QUOTE] Bahlsa,aniołku,dawno mnie nikt tak nie ucieszył...już szukam:lol::lol::lol: Quote
bahlsa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Sama się cieszę, że tak miło zareagowałaś. Myślałam nad tym co napisałaś na wątku Niko - o domku dla Antosia - może zrobicie mu nową sesję zdjęciową i jeszcze raz powrzucam go na strony ogłoszeniowe? I Romciu w domku... same dobre wieści! Quote
Romka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='bahlsa']Sama się cieszę, że tak miło zareagowałaś. Myślałam nad tym co napisałaś na wątku Niko - o domku dla Antosia - może zrobicie mu nową sesję zdjęciową i jeszcze raz powrzucam go na strony ogłoszeniowe? I Romciu w domku... same dobre wieści![/QUOTE] Jeśli w Twoim domku same dobre wieści to super!:lol: Quote
Romka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Argusiowa zaprasza na bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/194639-Broszki-pier%C5%9Bcionki-i-komplety-bizuterii-dla-Fary!-zajrzyj-koniecznie-[/url] Quote
Romka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='argusiowa']yyyyyyyyaha ;)[/QUOTE] Wrzuciłam jeszcze na kilka wątków...;) Quote
Romka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Wątek Felusia już na forum łódzkim... Quote
mamanabank Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='bahlsa']jestem :), mogę robić ogłoszenia, poproszę tekst i zdjęcia na maila :)[/QUOTE] bahlsa pewnie, że jesteś naszym aniołem i z radością Cię witamy nazad :-) Quote
desktop19 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Już po wizycie w schronisku, serce skradzione przez cztery psiaki :loveu: Kolejna wizyta wkrótce i będziem spacerować ;) Nie wiem czy ktoś zrobił zdjęcie nowemu ale trzeba go szybko poogłaszać żeby wyszedł z tamtąd jak najszybciej bo to przecież szczyl taki mamy jeszcze. Nie możemy pozwolić żeby pobyt w schronisku zniszczył mu psychikę :shake: Quote
mamanabank Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 zdjęcia na pewno dziewczyny zrobiły. A które psiaki skradły Ci serce? Przyznaj się! Lista jest na pierwszej stronie :-) Quote
desktop19 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 No właśnie nie wiem czy temu nowemu ktoś zrobił zdjęcie. A moje serducho mają już Hera, Aston oczywiście :loveu:, ten nowy który być może będzie miał na imię Arctic i takie małe jedno co go wszędzie pełno było ale zapomniałem jak się wabi. Pamiętam jeszcze Serwusa i Pepe - też fajne psiaki Quote
kajkoowa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A ja dziś postanowiłam w drodze na dzień zwierzaka pokazać Pauli Bajkę. Nasze spotkanie nie było jednak miłe, Bajka chciała pożreć nasze psy żywcem, bo brama była otwarta i sobie wyszła. Zerwała mi saszetkę z chrupkami i próbowała złapać Sopla za łapę ( którego miałam na rękach, tak jak Paula Kati). Po ok. 10 minutach wojowania zjawiła się właścicielka, którą zwołali sąsiedzi. Łaskawie zabrała psa i sobie poszli, bez słowa a sytuacja była bardzo stresująca. Quote
mamanabank Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 desktop a ja właśnie spędziłam trochę czasu w Twojej galerii :-) moje gratulacje :-) ciekawa jestem historii Fido. Quote
Paula03 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Kaja10014']A ja dziś postanowiłam w drodze na dzień zwierzaka pokazać Pauli Bajkę. Nasze spotkanie nie było jednak miłe, Bajka chciała pożreć nasze psy żywcem, bo brama była otwarta i sobie wyszła. Zerwała mi saszetkę z chrupkami i próbowała złapać Sopla za łapę ( którego miałam na rękach, tak jak Paula Kati). Po ok. 10 minutach wojowania zjawiła się właścicielka, którą zwołali sąsiedzi. Łaskawie zabrała psa i sobie poszli, bez słowa a sytuacja była bardzo stresująca.[/QUOTE] To był koszmar, a nie Bajka ;) Pewności nie ma, że to ona, my tak podejrzewamy! Quote
kajkoowa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Paula03']To był koszmar, a nie Bajka ;) Pewności nie ma, że to ona, my tak podejrzewamy![/QUOTE] Paula na jej wątku nawet pisze, ze jest z leonbergerem, więc jestem pewna ;) Quote
Paula03 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Kaja10014']Paula na jej wątku nawet pisze, ze jest z leonbergerem, więc jestem pewna ;)[/QUOTE] A w takim razie to i ja jestem pewna! :) Quote
mamanabank Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 No to świetnie, co za historia! Ostatnio spotkałam jej panią w szkole i opowiadała o niej z miłością, co prawda wspomniała, że kawał drania z niej, wszędzie jej pełno i leonberger, który wcześniej uchodził za nadaktywnego przy niej jest starym osowiałym dziadkiem. Pan któregoś razu kiwał głową podczas mojej rozmowy z panią o Bajce, dla podkreślenia "co my z nią mamy". Na smyczy podobno ciągnie niemiłosiernie, spacer z nią jest fruwaniem za psem, poleciłam pani kantarek. Z opowieści wynika, że bardzo dbają o Bajkę i kochają ją i przy okazji, że daje im nieźle popalić. Quote
desktop19 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='mamanabank']desktop a ja właśnie spędziłam trochę czasu w Twojej galerii :-) moje gratulacje :-) ciekawa jestem historii Fido.[/QUOTE] Mamonabank;) Fida mam od szczeniaczka, kupiłem go już prawie 1.5 roku temu z pseudohodowli. Wtedy nie miałem żadnej wiedzy o hodowlach, pseudohodowlach, rozmnażalniach szczeniaków itp. Musiałem mieć drugiego psa, po tym jak mojego owczarka w wieku 10 m-cy przejechał samochód :angryy: Padło na labradora :loveu: Natomiast mój drugi pies, który czasami przewija się na zdjęciach w galerii, to kundelek którego ojciec znalazł pod swoją pracą dawno temu i przywiózł do domu. Quote
Recommended Posts