Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaja10014']Jejcjciu, to Bezucha została sama. Strasznie mi przykro z powodu psiaków :(

A Romek, świetnie! :loveu: Nie spodziewałam się![/QUOTE]
Trzeba koniecznie jutro sprawdzić Bezę czy czuje się dobrze,wszystkie szczeniaki z tego boksu miały parwowirozę.Feluś też,właśnie w tej chwili wraca z adopcji z Łodzi prosto do lecznicy przy Starościńskiej.Nowi właścicieli nie było stać na leczenie Felusia i ...Feluś wraca z adopcji.Oprócz kaszlu od wczoraj ma prawdopodobnie parwowirozę...Coś ten mały nie ma szczęścia...

Posted

[quote name='bahlsa']jestem :), mogę robić ogłoszenia, poproszę tekst i zdjęcia na maila :)[/QUOTE]
Bahlsa,aniołku,dawno mnie nikt tak nie ucieszył...już szukam:lol::lol::lol:

Posted

Sama się cieszę, że tak miło zareagowałaś.
Myślałam nad tym co napisałaś na wątku Niko - o domku dla Antosia - może zrobicie mu nową sesję zdjęciową i jeszcze raz powrzucam go na strony ogłoszeniowe?
I Romciu w domku... same dobre wieści!

Posted

[quote name='bahlsa']Sama się cieszę, że tak miło zareagowałaś.
Myślałam nad tym co napisałaś na wątku Niko - o domku dla Antosia - może zrobicie mu nową sesję zdjęciową i jeszcze raz powrzucam go na strony ogłoszeniowe?
I Romciu w domku... same dobre wieści![/QUOTE]
Jeśli w Twoim domku same dobre wieści to super!:lol:

Posted

Argusiowa zaprasza na bazarek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/194639-Broszki-pier%C5%9Bcionki-i-komplety-bizuterii-dla-Fary!-zajrzyj-koniecznie-[/url]

Posted

Już po wizycie w schronisku, serce skradzione przez cztery psiaki :loveu:
Kolejna wizyta wkrótce i będziem spacerować ;)
Nie wiem czy ktoś zrobił zdjęcie nowemu ale trzeba go szybko poogłaszać żeby wyszedł z tamtąd jak najszybciej bo to przecież szczyl taki mamy jeszcze. Nie możemy pozwolić żeby pobyt w schronisku zniszczył mu psychikę :shake:

Posted

No właśnie nie wiem czy temu nowemu ktoś zrobił zdjęcie.
A moje serducho mają już Hera, Aston oczywiście :loveu:, ten nowy który być może będzie miał na imię Arctic i takie małe jedno co go wszędzie pełno było ale zapomniałem jak się wabi. Pamiętam jeszcze Serwusa i Pepe - też fajne psiaki

Posted

A ja dziś postanowiłam w drodze na dzień zwierzaka pokazać Pauli Bajkę.
Nasze spotkanie nie było jednak miłe, Bajka chciała pożreć nasze psy żywcem, bo brama była otwarta i sobie wyszła. Zerwała mi saszetkę z chrupkami i próbowała złapać Sopla za łapę ( którego miałam na rękach, tak jak Paula Kati). Po ok. 10 minutach wojowania zjawiła się właścicielka, którą zwołali sąsiedzi. Łaskawie zabrała psa i sobie poszli, bez słowa a sytuacja była bardzo stresująca.

Posted

[quote name='Kaja10014']A ja dziś postanowiłam w drodze na dzień zwierzaka pokazać Pauli Bajkę.
Nasze spotkanie nie było jednak miłe, Bajka chciała pożreć nasze psy żywcem, bo brama była otwarta i sobie wyszła. Zerwała mi saszetkę z chrupkami i próbowała złapać Sopla za łapę ( którego miałam na rękach, tak jak Paula Kati). Po ok. 10 minutach wojowania zjawiła się właścicielka, którą zwołali sąsiedzi. Łaskawie zabrała psa i sobie poszli, bez słowa a sytuacja była bardzo stresująca.[/QUOTE]

To był koszmar, a nie Bajka ;)
Pewności nie ma, że to ona, my tak podejrzewamy!

Posted

[quote name='Paula03']To był koszmar, a nie Bajka ;)
Pewności nie ma, że to ona, my tak podejrzewamy![/QUOTE]
Paula na jej wątku nawet pisze, ze jest z leonbergerem, więc jestem pewna ;)

Posted

No to świetnie, co za historia!
Ostatnio spotkałam jej panią w szkole i opowiadała o niej z miłością, co prawda wspomniała, że kawał drania z niej, wszędzie jej pełno i leonberger, który wcześniej uchodził za nadaktywnego przy niej jest starym osowiałym dziadkiem. Pan któregoś razu kiwał głową podczas mojej rozmowy z panią o Bajce, dla podkreślenia "co my z nią mamy". Na smyczy podobno ciągnie niemiłosiernie, spacer z nią jest fruwaniem za psem, poleciłam pani kantarek. Z opowieści wynika, że bardzo dbają o Bajkę i kochają ją i przy okazji, że daje im nieźle popalić.

Posted

[quote name='mamanabank']desktop a ja właśnie spędziłam trochę czasu w Twojej galerii :-) moje gratulacje :-) ciekawa jestem historii Fido.[/QUOTE]

Mamonabank;) Fida mam od szczeniaczka, kupiłem go już prawie 1.5 roku temu z pseudohodowli. Wtedy nie miałem żadnej wiedzy o hodowlach, pseudohodowlach, rozmnażalniach szczeniaków itp. Musiałem mieć drugiego psa, po tym jak mojego owczarka w wieku 10 m-cy przejechał samochód :angryy: Padło na labradora :loveu:

Natomiast mój drugi pies, który czasami przewija się na zdjęciach w galerii, to kundelek którego ojciec znalazł pod swoją pracą dawno temu i przywiózł do domu.