Jump to content
Dogomania

porzucona 6miesięczna Zuza doczekała się!. Ma dom w Nidzicy!. :) :) :)

Recommended Posts

Posted

`. ZUZA w wieku 6 miesięcy została porzucona. Znalazłam ją na klatce schodowej. Pewna dziewczyna powiedziała, że jest już tu od rana, poprzedniego dnia. Gdy ją zobaczyłam pierwszy raz widziałam w niej kłębek strachu i smutku, jednak wystarczyło parę minut i już dała założyć sobie smycz i wyjść na dwór. W domu była u mnie godzinę. Od razy dałam jej wodę i jedzenie; zjadła całą miskę karmy a wodę piła bez przerwy. W mieszkaniu jest szalona, więc trzeba ją nauczyć porządku. To mądra i cudna sunia, która szybko się uczy. Ładnie chodzi na smyczy jednak jak każdy szczeniak wszystko ją interesuje. Z psami potrafi się dogadać. [ na spacerze z moją sunią się bawiła] Na koty z bliska nie reaguje jednak wystarczy, by kot zaczął biegać i już poleci za nim.
Minęły 2 tygodnie a po Zuzę nikt nie przyszedł, nikt nie pyta/ł. Tyle przeszła… Mimo, że człowiek wyrządził jej krzywdę ona nadal ufa i na pewno bezgranicznie pokocha swojego nowego Pana.

Gdy przyprowadziłam Zuzę do schroniska miałam łzy w oczach, że zaraz wszystko będzie musiała widzieć zza krat… Nie rozumiem ludzi, którzy porzucają psy a tym bardziej takie jakim okazała się być Zuzia… Teraz wiem na pewno, że tacy ludzie nie mają serca !!.

JAK WIDAĆ ZUZA ZJADŁA WSZYSTKO Z MISKI... :shake:

Kontakt:[do mnie] 519 701 996, 693 63 32 11[Ania i Kropka] 526 82 15 [schronisko]
poczta: [email protected]
banerek, proszę się częstować. ;]

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

`. Witaj cioteczkę. Dzięki wszystkim, że wpadacie do Zuzi.
Mam ogromną prośbę, jeżeli ktoś mógłby jakiekolwiek ogłoszenia dla Małej robić, to bardzo proszę... Ja nie mam czasu rzadko bywam na dogo, bo nauka niestety karze. :shake:
Z góry bardzo dziękuję.!

Posted

[quote name='agrabcia']czekamy bo miło popatrzec na Zuze.A jeszcze bardziej miło będzie jak będzie miała domek[/QUOTE]

`. To dopiero pięęęękny widok byłby. :loveu:
Oby udały się fotki z ucholami. :evil_lol:

Posted

Widziałam Zuzelke w sobotę i jest przecudna,taka kompaktowa ONka:),niestety źle znosi pobyt w kojcu:(:( gdy widzi człowieka to ma takie błagalne spojrzenie i próbuje się wydostać,drapie siatkę i płacze....Ciężko się na to patrzy...Taka maleńka:)Jak wyszłam z nią na chwilę z boksu to hasała jak sarenka .Jest bardzo ciekawska i musi wszędzie zajrzeć,super bystra psina:):)
Trzeba jej szybko znaleźć domek,zanim jeszcze się nie poddała.
Szukajmy domku maleńkiej,szukajmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!