phase Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 `. ZUZA w wieku 6 miesięcy została porzucona. Znalazłam ją na klatce schodowej. Pewna dziewczyna powiedziała, że jest już tu od rana, poprzedniego dnia. Gdy ją zobaczyłam pierwszy raz widziałam w niej kłębek strachu i smutku, jednak wystarczyło parę minut i już dała założyć sobie smycz i wyjść na dwór. W domu była u mnie godzinę. Od razy dałam jej wodę i jedzenie; zjadła całą miskę karmy a wodę piła bez przerwy. W mieszkaniu jest szalona, więc trzeba ją nauczyć porządku. To mądra i cudna sunia, która szybko się uczy. Ładnie chodzi na smyczy jednak jak każdy szczeniak wszystko ją interesuje. Z psami potrafi się dogadać. [ na spacerze z moją sunią się bawiła] Na koty z bliska nie reaguje jednak wystarczy, by kot zaczął biegać i już poleci za nim. Minęły 2 tygodnie a po Zuzę nikt nie przyszedł, nikt nie pyta/ł. Tyle przeszła… Mimo, że człowiek wyrządził jej krzywdę ona nadal ufa i na pewno bezgranicznie pokocha swojego nowego Pana. Gdy przyprowadziłam Zuzę do schroniska miałam łzy w oczach, że zaraz wszystko będzie musiała widzieć zza krat… Nie rozumiem ludzi, którzy porzucają psy a tym bardziej takie jakim okazała się być Zuzia… Teraz wiem na pewno, że tacy ludzie nie mają serca !!. JAK WIDAĆ ZUZA ZJADŁA WSZYSTKO Z MISKI... :shake: Kontakt:[do mnie] 519 701 996, 693 63 32 11[Ania i Kropka] 526 82 15 [schronisko] poczta: [email protected] banerek, proszę się częstować. ;] Quote
Tasia i Tyson Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ale z niej piękny Uszatek:):):).Szukamy domku dla piękniusiej Zuzy:) Quote
BasiaD Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Zazulko wskakuj na początek wypatrywać domku! Quote
phase Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 `. Uszy jej są zabójcze !! :lol: Zakochać się można od razu. Dziękuję bardzo za banerek!. :calus: Quote
phase Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 `. Zuzia siedzi z 3 innymi psami. Dzisiaj była na spacerku. Z daleka już widać jej stojące uchole. :p Quote
agrabcia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Nie moge się napatrzeć na nią jest piękna.Oby szybko domek znalazła Quote
phase Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 `. Witaj cioteczkę. Dzięki wszystkim, że wpadacie do Zuzi. Mam ogromną prośbę, jeżeli ktoś mógłby jakiekolwiek ogłoszenia dla Małej robić, to bardzo proszę... Ja nie mam czasu rzadko bywam na dogo, bo nauka niestety karze. :shake: Z góry bardzo dziękuję.! Quote
Daga&Maks Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jaka ona piękna.Te uszy są niesamowite :) Quote
agrabcia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ogłoszeń jeszcze nie umiem robic ,ale podnieść piekną Zuzę mogę Quote
agrabcia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 czekamy bo miło popatrzec na Zuze.A jeszcze bardziej miło będzie jak będzie miała domek Quote
phase Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='agrabcia']czekamy bo miło popatrzec na Zuze.A jeszcze bardziej miło będzie jak będzie miała domek[/QUOTE] `. To dopiero pięęęękny widok byłby. :loveu: Oby udały się fotki z ucholami. :evil_lol: Quote
agrabcia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 w góre Zuza niech cie więcej osób zobaczy Quote
phase Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 `. Jutro do Zuzi. :multi: W górę Uszatku !!. Quote
phase Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 `. No to fotki. ZUZIA. :loveu::loveu: Ulubiona fotka. :loveu: Quote
agrabcia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 oj Zuzia takie piękne foty masz to musisz szybko domek znaleść. Zuzia jest poprostu śliczna Quote
Daga&Maks Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 fotki świetne, szczególnie ta ostatnia Quote
phase Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 `. No ostatnia jest zabójcza. :evil_lol: Mała Żabcia.:loveu: Quote
Tasia i Tyson Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Widziałam Zuzelke w sobotę i jest przecudna,taka kompaktowa ONka:),niestety źle znosi pobyt w kojcu:(:( gdy widzi człowieka to ma takie błagalne spojrzenie i próbuje się wydostać,drapie siatkę i płacze....Ciężko się na to patrzy...Taka maleńka:)Jak wyszłam z nią na chwilę z boksu to hasała jak sarenka .Jest bardzo ciekawska i musi wszędzie zajrzeć,super bystra psina:):) Trzeba jej szybko znaleźć domek,zanim jeszcze się nie poddała. Szukajmy domku maleńkiej,szukajmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
phase Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 `. Ha!. A mówiłam, że Zuzię od razu można pokochać. :loveu: To cudna sunia a jej uszy... ech :loveu::loveu: Jutro zajrzę do Zuzi. Quote
Recommended Posts