Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nor(a)'] Ale ciężko mi sobie juz teraz wyobrazić inną na jej miejscu.[/quote]

Hihihihi .... nasz kochany kwadrat o wrazliwosci i powierzchownosci betonowego pustaka :cunao:

Ale fakt - ciezko by juz bez niej bylo ;)

• 3 months later...
Posted

czy założycielka tego topicu dokonała już zakupu seterka? jestem bardzo ciekawa na jaką hodowlę się zdecydowałaś. Przyjaźnię się z hodowlą Diervilla u uważam że to jest super wybór, tym bardziej, że poziom ich psów ciągle rośnie, a jako hodowla są super kochającymi i rzetelnymi hodowcami.

Posted

[B]Gana [/B]zdecydowałam się na Diervillę,szczenięta urodzą się na początku kwietnia:multi: .Nie byłam jeszcze odwiedzić hodowli,ale może Ty mi coś powiesz na temat ich seterów?Wiesz może jaka jest Bela,bo to ona jest matką szczeniąt?

Posted

oczywiście, że wiem :)
Bela jest przeurocza! tzn oprocz tego że jest fajna eksterierowo ma boski charakter.. to moja ulubiona suka w tej hodowli :)
uważam że dokonałaś super wyboru, tym bardziej, że miot ktory ma teraz przyjść na świat jest rewelacyjnie zaplanowany. Jeśli chcesz nawiązać kontakt z hodowczynią to bez skrupółów możesz napisać do Kasi maila ona odpowie na każde Twoje zapytanie.
Czy będziesz chciala wystawiać tą suczkę? mam nadzieję, że tak :)
niedawno byłam u Diervillów i akurat Bella już była w ciąży :)
a moje "rodzinne" powiązania z tą hodowlą są takie, że mieszkający tam ALLODEE Cinammon's jest ojcem mojej Gany, a suczka SWEET DIERVILLA z Arislandu to Gany miotowa siostra :)
kurcze ale sie ciesze.. tym bardziej, że jesteś z Poznania więc będę miała blisko Diervillowego pieska :D
Na Dębcu w Poznaniu mieszka HERO'S HEART dIERvilla, który jest synem Beli i Odiego. Herosek to Gany najlepszy przyjaciel, tym bardziej, że jest jej przyrodnim bratem. OJ JUż WIDZE TE RUDE POZNAńSKIE SPACERKI :):):)

Posted

Z Panią Kasią kontaktowałam sie już telefonicznie i mailowo:lol: Wspaniała kobieta:p Przesłała mi mnóstwo zdjęć Ardana,ojca szczeniąt.Faktycznie piekny pies i posiada wszystkie mozliwe badania.A więc miot zapowiada się super.Zwszaszcz,że poprzednie mioty Beli były bardzo wyrównane:cool3:
Suczkę wystawiać będe obowiązkowo(marzy mi sie też obedience albo agility),bo pragnę,by została suką hodowlaną;)

A więc Twoja Gana jest córka Odiego i siostrzyczką Cookie!No to będziemy mieli w Poznaniu wspaniałą seterkową rodzinę8-)
Juz nie mogę doczekac sie spacerków,chętnie umowila bym sie na ten teraz planowany,ale niestety moja rodezjanka nie moze zbytnio szaleć.

Posted

tak dla formalności ja 16:P
a chodzisz jeszcze do LO czy już jesteś po??

jak złapie jakiś Konakt z Kasią lub Bodziem to sie od razu pochwale, że bede miala kolo siebie ich Diervillową sunie. :D
jaką część naszego pięknego miasta zamieszkujesz?

Posted

ojoj zupeeeelnie po drugiej stronie :D na osiedlu warszawskim, ale w czerwu się wyprowadzam do Złotnik ... za Suchy Las :) kojażysz?
do jakiego LO chodzisz?

• 5 months later...
Posted

[quote name='Jureja']Przepraszam,chwilowo zapomniałam czego dotyczy ten wątek:oops: .
Ja swoje posty usunęłam:-) .[/quote]

Myślałam że następnego kupujesz :evil_lol: , a tu ktoś odgrzebał stary wątek po prostu :p

Posted

[quote name='Nor(a)']Myślałam że następnego kupujesz :evil_lol: , a tu ktoś odgrzebał stary wątek po prostu :p[/quote]

Następny może za dwa-trzy lata:eviltong: :loveu: .