Kosmaty Gałganek Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Szczeniaczki słodziaczki :loveu: Ciężko musi być, kiedy tak znikają z domu. Ale jaka przeogromna radość nowych właścicieli, że nareszcie już je mają i tulą. Też bym potuliła takie malusie, chyba muszę pomyśleć o jakimś szczeniaczku :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie :) Quote
betel Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Witaj Asiaczku, ciszę się, że Wszystko u Was dobrze, no i, że macie kolejne pokolenie cudnych maluchów. Pozdrawiam serdecznie i obiecuję, że będę do Was zaglądać. Quote
Asiaczek Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 [quote name='Shilomaniak']Nigdy nie zrozumiem kobiet:evil_lol:[/QUOTE] Hahaha... [quote name='Izabela124.']Witaj Asiaczku :)[/QUOTE] Hejka:) [quote name='Ania!']Szczeniaczki słodziaczki :loveu: Ciężko musi być, kiedy tak znikają z domu. Ale jaka przeogromna radość nowych właścicieli, że nareszcie już je mają i tulą. Też bym potuliła takie malusie, chyba muszę pomyśleć o jakimś szczeniaczku :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie :)[/QUOTE] Szczeniaczki-przytulaczki = sama radość;) [quote name='betel']Witaj Asiaczku, ciszę się, że Wszystko u Was dobrze, no i, że macie kolejne pokolenie cudnych maluchów. Pozdrawiam serdecznie i obiecuję, że będę do Was zaglądać.[/QUOTE] Ale ja powoli wymiksowywuję się z DGM... Jestem bardziej na FB:( Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 - Natalia, jaką chcesz kawę? - Chciałabym mocną, ale jednocześnie delikatną, która uczyniłaby piękniejszym moje wnętrze. Przewróciłaby do góry nogami, by otworzyć dla mnie świat pokusy, czułości i niepohamowaną moc... - A może ja ci po prostu wódki naleję?! Pzdr. Quote
Alicja Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='Asiaczek'] Ale ja powoli wymiksowywuję się z DGM... Jestem bardziej na FB:( Pzdr.[/QUOTE] w sumie chyba większość , łatwość w dodawaniu fot w normalnym rozmiarze a nie miniaturek gdzie tracą kompletnie swój wyraz , łatwość w komunikowaniu sie a nie że pada serwer dogo ... wszystko to dziala na plus dla FB ...cóż FB bliżej cywilizacji ;) ale mimo wszystko z sentymentu zaglądam każdego dnia :) Quote
Asiaczek Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Przybiega dziecko na stację benzynową z kanistrem: - Dziesięć litrów benzyny, szybko ! - Co jest? Pali się? - Tak, moja szkoła. Ale trochę jakby przygasa. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='Alicja']w sumie chyba większość , łatwość w dodawaniu fot w normalnym rozmiarze a nie miniaturek gdzie tracą kompletnie swój wyraz , łatwość w komunikowaniu sie a nie że pada serwer dogo ... wszystko to dziala na plus dla FB ...cóż FB bliżej cywilizacji ;) ale mimo wszystko z sentymentu zaglądam każdego dnia :)[/QUOTE] Przede wszystkim łatwość chyba we wszystkim... Ja tutaj zaglądam co kilka dni, a na pewno, jak widze powiadomienie. Ale jakos tych powiadomień ostatnio nie widze. Wiesz, że nawet Twojego nie bylo w subskrypcji...? pzdr. Quote
Alicja Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='Asiaczek']Przede wszystkim łatwość chyba we wszystkim... Ja tutaj zaglądam co kilka dni, a na pewno, jak widze powiadomienie. Ale jakos tych powiadomień ostatnio nie widze. Wiesz, że nawet Twojego nie bylo w subskrypcji...? pzdr.[/QUOTE] po tych ICH porządkach to mi co chwilkę coś ginie z subskrybcji a juz całkiem przegięli jak wtedy ( zapewne było to na złosć zrobione , ponieważ była to jednorazowa akcja ) co wyczyścili skrzynki z PW , tłumacząc , ze serwer obciążały :roll: Quote
Riven Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Czy ja już mówiłam że chcę w przyszłości baska ?? ciekawe co moje rude na to...:placz: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='Alicja']po tych ICH porządkach to mi co chwilkę coś ginie z subskrybcji a juz całkiem przegięli jak wtedy ( zapewne było to na złosć zrobione , ponieważ była to jednorazowa akcja ) co wyczyścili skrzynki z PW , tłumacząc , ze serwer obciążały :roll:[/QUOTE] Mnie to akurat nie odtkneło, ale wiem, że sporo osób przeklinało... [quote name='Izabela124.']Witam Cię Asiaczku :)[/QUOTE] Witaj:) [quote name='Riven']Czy ja już mówiłam że chcę w przyszłości baska ?? ciekawe co moje rude na to...:placz:[/QUOTE] Hahaha.... Najpierw przyjdź, to pogadamy. Potem ewent. mozna probowac oswajać te 2 rasy... Pzdr. Quote
Doginka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Gratulacje, gratulacje i jeszcze raz gratulacje;-):klacz::lol: Chwal się sama czemu gratuluję, a foty wstawię, jak zgram na kompa;-) Quote
Asiaczek Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 Doginko, ja juz coraz rzadziej jestem na DGM, dlatego nawet nie wstawiłam info z NDM.... No, ale wywołana do tablicy - zaraz napisze wyniki:) Serek- dosk.1, CWC, BOB, BOG2:) Lalka - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BOS. Torinka - dosk.1, CWC. Żelka - dosk.1, Naj.Weteran, BIS Weteranów 4:) Pzdr. Quote
Shilomaniak Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Widziałem na fejsie, a tu gratuluję:multi: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Oj, ja juz prawie zupelnie zapomnialam o DGM... Jednak na Fb żyje sie lepiej;) Ponieważ jednak mam zobowiązania finansowe w stos. do 4 psóiw - to przynajmniej raz w miesiacu wpadam:) Pzdr. Quote
Alicja Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Asiaczek']Oj, ja juz prawie zupelnie zapomnialam o DGM... Jednak na Fb żyje sie lepiej;) Ponieważ jednak mam zobowiązania finansowe w stos. do 4 psóiw - to przynajmniej raz w miesiacu wpadam:) Pzdr.[/QUOTE] ja wchodzę czasem słówko zamienić ze znajomymi , ale to już nie to co było ...na FB bywam , czytam , piszę , gram ... życie dało mi do wiwatu , ciężko mi wrócić do normalności chyba w tym roku się nie spotkamy Quote
Korenia Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 A ja odwiedzam dogo regularnie :) Co prawda to nie to samo co dawniej, bo mniej ludzi itd. ale jednak tu na dogo to inni znajomi niż na FB ;) Quote
Asiaczek Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='Alicja']ja wchodzę czasem słówko zamienić ze znajomymi , ale to już nie to co było ...na FB bywam , czytam , piszę , gram ... życie dało mi do wiwatu , ciężko mi wrócić do normalności chyba w tym roku się nie spotkamy[/QUOTE] Buuuuu......., szkoda...... [quote name='Korenia']A ja odwiedzam dogo regularnie :) Co prawda to nie to samo co dawniej, bo mniej ludzi itd. ale jednak tu na dogo to inni znajomi niż na FB ;)[/QUOTE] Mnie po prostu zabrakło w pewnym momencie czasu. Musiałam z czegoś zrezygnować i.... wybrałam, niestety, DGM... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 a wy nas Asiaczku nie dodaliśmy, wyslalismy zaproszenie jakis czas temu i nic :( Quote
Asiaczek Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 [quote name='Anecioreczek']a wy nas Asiaczku nie dodaliśmy, wyslalismy zaproszenie jakis czas temu i nic :([/QUOTE] Oj, przepraszam:( Napisz mi, na PW, nazwisko, OK? pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Dawno mnie tutaj nie bylo i raczej nie będe wpadała tutaj sporadycznie 1-2 razy w miesiącu. Mam zobowiązania finansowe w stos. do 3 psów i chcę się z nich wywiązywać. Jezeli ktoś mnie będzie szukal lub miał cos pilnego, to prosze szukac mnie na FB:[url]https://www.facebook.com/joanna.groszekszymanska[/url] lub telefonicznie: 601 29 85 50. No i został jeszcze mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Moja strona: [URL="http://www.basenji.pl"]www.basenji.pl[/URL] Pzdr. Quote
Recommended Posts