Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaczki słodziaczki :loveu: Ciężko musi być, kiedy tak znikają z domu. Ale jaka przeogromna radość nowych właścicieli, że nareszcie już je mają i tulą. Też bym potuliła takie malusie, chyba muszę pomyśleć o jakimś szczeniaczku :evil_lol:
Pozdrawiam serdecznie :)

• 2 weeks later...
Posted

Witaj Asiaczku, ciszę się, że Wszystko u Was dobrze, no i, że macie kolejne pokolenie cudnych maluchów. Pozdrawiam serdecznie i obiecuję, że będę do Was zaglądać.

Posted

[quote name='Shilomaniak']Nigdy nie zrozumiem kobiet:evil_lol:[/QUOTE]
Hahaha...

[quote name='Izabela124.']Witaj Asiaczku :)[/QUOTE]
Hejka:)

[quote name='Ania!']Szczeniaczki słodziaczki :loveu: Ciężko musi być, kiedy tak znikają z domu. Ale jaka przeogromna radość nowych właścicieli, że nareszcie już je mają i tulą. Też bym potuliła takie malusie, chyba muszę pomyśleć o jakimś szczeniaczku :evil_lol:
Pozdrawiam serdecznie :)[/QUOTE]
Szczeniaczki-przytulaczki = sama radość;)

[quote name='betel']Witaj Asiaczku, ciszę się, że Wszystko u Was dobrze, no i, że macie kolejne pokolenie cudnych maluchów. Pozdrawiam serdecznie i obiecuję, że będę do Was zaglądać.[/QUOTE]
Ale ja powoli wymiksowywuję się z DGM... Jestem bardziej na FB:(

Pzdr.

Posted

- Natalia, jaką chcesz kawę?
- Chciałabym mocną, ale jednocześnie delikatną, która uczyniłaby
piękniejszym moje wnętrze. Przewróciłaby do góry nogami, by otworzyć dla mnie świat pokusy, czułości i niepohamowaną moc...
- A może ja ci po prostu wódki naleję?!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Ale ja powoli wymiksowywuję się z DGM... Jestem bardziej na FB:(

Pzdr.[/QUOTE]

w sumie chyba większość , łatwość w dodawaniu fot w normalnym rozmiarze a nie miniaturek gdzie tracą kompletnie swój wyraz , łatwość w komunikowaniu sie a nie że pada serwer dogo ... wszystko to dziala na plus dla FB ...cóż FB bliżej cywilizacji ;)
ale mimo wszystko z sentymentu zaglądam każdego dnia :)

Posted

[quote name='Alicja']w sumie chyba większość , łatwość w dodawaniu fot w normalnym rozmiarze a nie miniaturek gdzie tracą kompletnie swój wyraz , łatwość w komunikowaniu sie a nie że pada serwer dogo ... wszystko to dziala na plus dla FB ...cóż FB bliżej cywilizacji ;)
ale mimo wszystko z sentymentu zaglądam każdego dnia :)[/QUOTE]
Przede wszystkim łatwość chyba we wszystkim...
Ja tutaj zaglądam co kilka dni, a na pewno, jak widze powiadomienie. Ale jakos tych powiadomień ostatnio nie widze. Wiesz, że nawet Twojego nie bylo w subskrypcji...?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Przede wszystkim łatwość chyba we wszystkim...
Ja tutaj zaglądam co kilka dni, a na pewno, jak widze powiadomienie. Ale jakos tych powiadomień ostatnio nie widze. Wiesz, że nawet Twojego nie bylo w subskrypcji...?

pzdr.[/QUOTE]

po tych ICH porządkach to mi co chwilkę coś ginie z subskrybcji a juz całkiem przegięli jak wtedy ( zapewne było to na złosć zrobione , ponieważ była to jednorazowa akcja ) co wyczyścili skrzynki z PW , tłumacząc , ze serwer obciążały :roll:

Posted

[quote name='Alicja']po tych ICH porządkach to mi co chwilkę coś ginie z subskrybcji a juz całkiem przegięli jak wtedy ( zapewne było to na złosć zrobione , ponieważ była to jednorazowa akcja ) co wyczyścili skrzynki z PW , tłumacząc , ze serwer obciążały :roll:[/QUOTE]
Mnie to akurat nie odtkneło, ale wiem, że sporo osób przeklinało...

[quote name='Izabela124.']Witam Cię Asiaczku :)[/QUOTE]
Witaj:)

[quote name='Riven']Czy ja już mówiłam że chcę w przyszłości baska ?? ciekawe co moje rude na to...:placz:[/QUOTE]
Hahaha....
Najpierw przyjdź, to pogadamy. Potem ewent. mozna probowac oswajać te 2 rasy...

Pzdr.

Posted

Doginko, ja juz coraz rzadziej jestem na DGM, dlatego nawet nie wstawiłam info z NDM....
No, ale wywołana do tablicy - zaraz napisze wyniki:)
Serek- dosk.1, CWC, BOB, BOG2:)

Lalka - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BOS.

Torinka - dosk.1, CWC.

Żelka - dosk.1, Naj.Weteran, BIS Weteranów 4:)

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Oj, ja juz prawie zupelnie zapomnialam o DGM... Jednak na Fb żyje sie lepiej;)

Ponieważ jednak mam zobowiązania finansowe w stos. do 4 psóiw - to przynajmniej raz w miesiacu wpadam:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, ja juz prawie zupelnie zapomnialam o DGM... Jednak na Fb żyje sie lepiej;)

Ponieważ jednak mam zobowiązania finansowe w stos. do 4 psóiw - to przynajmniej raz w miesiacu wpadam:)

Pzdr.[/QUOTE]
ja wchodzę czasem słówko zamienić ze znajomymi , ale to już nie to co było ...na FB bywam , czytam , piszę , gram ... życie dało mi do wiwatu , ciężko mi wrócić do normalności

chyba w tym roku się nie spotkamy

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicja']ja wchodzę czasem słówko zamienić ze znajomymi , ale to już nie to co było ...na FB bywam , czytam , piszę , gram ... życie dało mi do wiwatu , ciężko mi wrócić do normalności
chyba w tym roku się nie spotkamy[/QUOTE]
Buuuuu......., szkoda......

[quote name='Korenia']A ja odwiedzam dogo regularnie :) Co prawda to nie to samo co dawniej, bo mniej ludzi itd. ale jednak tu na dogo to inni znajomi niż na FB ;)[/QUOTE]
Mnie po prostu zabrakło w pewnym momencie czasu. Musiałam z czegoś zrezygnować i.... wybrałam, niestety, DGM...

Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Anecioreczek']a wy nas Asiaczku nie dodaliśmy, wyslalismy zaproszenie jakis czas temu i nic :([/QUOTE]
Oj, przepraszam:(
Napisz mi, na PW, nazwisko, OK?

pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

Dawno mnie tutaj nie bylo i raczej nie będe wpadała tutaj sporadycznie 1-2 razy w miesiącu. Mam zobowiązania finansowe w stos. do 3 psów i chcę się z nich wywiązywać.
Jezeli ktoś mnie będzie szukal lub miał cos pilnego, to prosze szukac mnie na FB:[url]https://www.facebook.com/joanna.groszekszymanska[/url]
lub telefonicznie: 601 29 85 50.
No i został jeszcze mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Moja strona: [URL="http://www.basenji.pl"]www.basenji.pl[/URL]

Pzdr.