Asiaczek Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 (edited) [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]To o mnie!!!![/B][/SIZE][/COLOR] [B][U][COLOR=red] [/COLOR][/U][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B][B][FONT=Arial] [B][COLOR=blue][FONT=Arial]Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue] [/COLOR] [B][FONT=Arial]Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy" :-)[/FONT][/B] [B][FONT=Arial]Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"![/FONT][/B] [B][FONT=Arial]Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości![/FONT][/B] [B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera![/FONT][/COLOR][/U][/B][U][COLOR=blue] [/COLOR][/U][B][FONT=Arial]My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej[/FONT][/B] [B][FONT=Arial]- na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!![/FONT][/B] [B][COLOR=blue][FONT=Arial]To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue] [/COLOR][B][FONT=Arial]Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można[/FONT][/B] [B][FONT=Arial]spotkać na każdym rogu....[U]a potem uczynił ziemię okrągłą.[/U][/FONT][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial] Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue] [B][FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT][/B] [/COLOR][/FONT][/B][COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=2]Pzdr[/SIZE].[/FONT][/COLOR][B][FONT=Arial][COLOR=blue] [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=blue] [/COLOR][/FONT][/B] Edited October 18, 2012 by Asiaczek Quote
Vectra Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Asiaczek'][B][FONT=Arial][B][COLOR=blue][FONT=Arial]Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue] [B][FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT][/B] [/COLOR][/FONT][/B][COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=2]Pzdr[/SIZE].[/FONT][/COLOR][B][FONT=Arial][COLOR=blue] [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=blue] [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Genialne !!!! :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Hahaha, widzę, że kobiety są jednak bardzo do siebie podobne;) pzdr. Quote
Vectra Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [IMG]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/578954_540138062679183_2021596085_n.jpg[/IMG] :evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Hi, hi :) Nic dodać, nic ująć. [url]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/553591_10151276591824804_1419585207_n.jpg[/url] Quote
Alicja Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 bowskie :lol: [B][FONT=Arial][B][COLOR=blue][FONT=Arial]Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue] [B][FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/B] Quote
angineuuka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Alicja']bowskie :lol: [B][FONT=Arial][B][COLOR=blue][FONT=Arial]Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue] [B][FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] aż sobie ten teks skubnęłam na fejsa :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra'] :evil_lol:[/QUOTE] Dobre, w sam raz dla mnie.... [quote name='jamnicze']Hi, hi :) Nic dodać, nic ująć. [URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/553591_10151276591824804_1419585207_n.jpg[/URL][/QUOTE] Prawie popłakałam sie ze smiechu, jak to zobaczyłam i przeczytałam:) [quote name='Alicja']bowskie :lol: [B][FONT=Arial][B][COLOR=blue][FONT=Arial]Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue] [B][FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] A pewnie! [quote name='Angi']aż sobie ten teks skubnęłam na fejsa :evil_lol:[/QUOTE] ...bo ten tekst (całość) pochodzi z FB. pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 No proszę. Tekst jest wszędzie, nawet w Galerii Asiaczkowej, hahaha... pzdr. Quote
Cienka Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) A ja mam w domu cyrk na kółkach (i wcale nie chodzi o cieczkę) Pina włazi na strych po drabinie a Jogi przeciska się przez mysią dziurę w płocie do sąsiadów. Edited October 20, 2012 by Cienka Quote
Asiaczek Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='Cienka']A ja mam w domu cyrk na kółkach (i wcale nie chodzi o cieczkę) Pina włazi na strych po drabinie a Jogi przeciska się przez mysią dziurę w płocie do sąsiadów.[/QUOTE] Rany, masz rozrywke;) [quote name='*anusia&ajlu*']miłej soboty :D[/QUOTE] A na jutro zycz mi duuuuuużo szczęścia:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='Asiaczek']A na jutro zycz mi duuuuuużo szczęścia:) pzdr.[/QUOTE] życzę i trzymam kciuki :kciuki: Quote
Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Czyżby jutro szykowała się wystawa? Quote
Asiaczek Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Nieeeee....... napiszę dopiero PO. Teraz nie moge nic napisac.... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Trzymasz nas Asiaczku w niepewności, w takim razie czekam na wieści :) Quote
Asiaczek Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='Izabela124.']Trzymasz nas Asiaczku w niepewności, w takim razie czekam na wieści :)[/QUOTE] [quote name='Angi']także trzymam kciuki :)[/QUOTE] Trzymajcie, trzymajcie:) Na pewno się przydadzą. pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 mały prezencik od nas :loveu: [IMG]http://allegro.zapodaj.net/thumbs/87cf6a5ac561.jpg[/IMG] Quote
magdola Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 A ja dzisiaj widziałam rudego baska na ulicy :hurra: tylko byłam wtedy w aucie .....:( normalnie unikat....... Jestem zakochana..... A myslalam ze tylko trikolorki są takie śliczne............ Quote
Asiaczek Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']mały prezencik od nas :loveu: [IMG]http://allegro.zapodaj.net/thumbs/87cf6a5ac561.jpg[/IMG][/QUOTE] Cytuję świadomie, aby podpisać collage: po lewej stronie od dolu: - Dżez Felka Erka w środku: Erka po prawej stronie od dołu: Serek Czekoladka Miodzik Romka Farik Brakuje jedynie Żelki;) [quote name='magdola']A ja dzisiaj widziałam rudego baska na ulicy :hurra: tylko byłam wtedy w aucie .....:( normalnie unikat....... Jestem zakochana..... A myslalam ze tylko trikolorki są takie śliczne............[/QUOTE] To ja dodam, że pręguski tez sa śliczne:) pzdr. Quote
magdola Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='Asiaczek'] To ja dodam, że pręguski tez sa śliczne:) pzdr.[/QUOTE] To są jeszcze preguski:crazyeye:?????? Lecę na Google..... Quote
magdola Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Preguski????? Ps. Widziałam przepiękne <3 Quote
Recommended Posts