Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]To o mnie!!!![/B][/SIZE][/COLOR]
[B][U][COLOR=red]
[/COLOR][/U][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][B][FONT=Arial]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue]
[/COLOR]
[B][FONT=Arial]Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy" :-)[/FONT][/B]

[B][FONT=Arial]Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"![/FONT][/B]

[B][FONT=Arial]Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości![/FONT][/B]

[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera![/FONT][/COLOR][/U][/B][U][COLOR=blue]

[/COLOR][/U][B][FONT=Arial]My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej[/FONT][/B]
[B][FONT=Arial]- na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!![/FONT][/B]

[B][COLOR=blue][FONT=Arial]To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue]

[/COLOR][B][FONT=Arial]Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można[/FONT][/B]
[B][FONT=Arial]spotkać na każdym rogu....[U]a potem uczynił ziemię okrągłą.[/U][/FONT][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]

Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue]
[B][FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT][/B]

[/COLOR][/FONT][/B][COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=2]Pzdr[/SIZE].[/FONT][/COLOR][B][FONT=Arial][COLOR=blue]

[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=blue]
[/COLOR][/FONT][/B]

Edited by Asiaczek
  • Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek'][B][FONT=Arial][B][COLOR=blue][FONT=Arial]Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue]
[B][FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT][/B]

[/COLOR][/FONT][/B][COLOR=#000000][FONT=Arial][SIZE=2]Pzdr[/SIZE].[/FONT][/COLOR][B][FONT=Arial][COLOR=blue]

[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=blue]
[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
Genialne !!!! :evil_lol:

Posted

bowskie :lol:
[B][FONT=Arial][B][COLOR=blue][FONT=Arial]Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue]
[B][FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja']bowskie :lol:
[B][FONT=Arial][B][COLOR=blue][FONT=Arial]Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue]
[B][FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
aż sobie ten teks skubnęłam na fejsa :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
:evil_lol:[/QUOTE]
Dobre, w sam raz dla mnie....

[quote name='jamnicze']Hi, hi :) Nic dodać, nic ująć.
[URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/553591_10151276591824804_1419585207_n.jpg[/URL][/QUOTE]
Prawie popłakałam sie ze smiechu, jak to zobaczyłam i przeczytałam:)

[quote name='Alicja']bowskie :lol:
[B][FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
A pewnie!

[quote name='Angi']aż sobie ten teks skubnęłam na fejsa :evil_lol:[/QUOTE]
...bo ten tekst (całość) pochodzi z FB.

pzdr.

Posted (edited)

A ja mam w domu cyrk na kółkach (i wcale nie chodzi o cieczkę) Pina włazi na strych po drabinie a Jogi przeciska się przez mysią dziurę w płocie do sąsiadów.

Edited by Cienka
Posted

[quote name='Cienka']A ja mam w domu cyrk na kółkach (i wcale nie chodzi o cieczkę) Pina włazi na strych po drabinie a Jogi przeciska się przez mysią dziurę w płocie do sąsiadów.[/QUOTE]
Rany, masz rozrywke;)

[quote name='*anusia&ajlu*']miłej soboty :D[/QUOTE]
A na jutro zycz mi duuuuuużo szczęścia:)

pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']Trzymasz nas Asiaczku w niepewności, w takim razie czekam na wieści :)[/QUOTE]

[quote name='Angi']także trzymam kciuki :)[/QUOTE]
Trzymajcie, trzymajcie:) Na pewno się przydadzą.

pzdr.

Posted

A ja dzisiaj widziałam rudego baska na ulicy :hurra: tylko byłam wtedy w aucie .....:( normalnie unikat....... Jestem zakochana..... A myslalam ze tylko trikolorki są takie śliczne............

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']mały prezencik od nas :loveu:
[IMG]http://allegro.zapodaj.net/thumbs/87cf6a5ac561.jpg[/IMG][/QUOTE]
Cytuję świadomie, aby podpisać collage:
po lewej stronie od dolu:
- Dżez
Felka
Erka

w środku:
Erka

po prawej stronie od dołu:
Serek
Czekoladka
Miodzik
Romka
Farik

Brakuje jedynie Żelki;)

[quote name='magdola']A ja dzisiaj widziałam rudego baska na ulicy :hurra: tylko byłam wtedy w aucie .....:( normalnie unikat....... Jestem zakochana..... A myslalam ze tylko trikolorki są takie śliczne............[/QUOTE]
To ja dodam, że pręguski tez sa śliczne:)

pzdr.