Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A u nas dzisiaj znowu lało i to tak,że świata nie było widać,woda płynęła ulicą jak strumieniem.Do tego burza.Ale już poszło,na wschód podobno :diabloti:.

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, mialam miec szybszy internet i inne takie, a internet chodzi jak krowa... Czy to z powodu zmian czy z powodu pogody...? albo może burz...? Juz sama nie wiem...
Zarówno DGM, jak i FB otwiera się b.długo i to nie zawsze skutecznie..... blokuje sie...

pzdr.

Posted

Niestety, dzisiaj i jutro mój dostep do kompa jest ograniczony - brak łaczności z serwerem. Jak cos pilnego - telefon.
jutro ppłd. ma przyjśc ktoś z UPC i - być może - naprawić:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']A u nas dzisiaj znowu lało i to tak,że świata nie było widać,[B]woda płynęła ulicą jak strumieniem.[/B]Do tego burza.Ale już poszło,na wschód podobno :diabloti:.[/QUOTE]

U nas też woda płynęła ulicą, ale nie z powodu deszczu (chociaż ten również padał) ale dlatego, że rurę wywaliło :angryy: no i pół dnia wody nie mieliśmy :shake:

Posted

A propos internetu, wyczyny naszej klasy:
[IMG]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/383657_283953598313369_152305588_n.jpg[/IMG]

I rzeczywiście chłopaki zmajstrowali tak, żeby co drugie słowo w jakimś tekście było na k i wyłączyli wifi ;D

Posted

[quote name='Gioco']Nie strasz. My w piątek ruszamy...[/QUOTE]

no i pojechali

[quote name='Asiaczek']Niestety, tym razem tak łatwo nie będzie - wymiany wymaga kabel sieciowy. W najbliższy wtorek mam mieć fachowców od tej roboty.
Tak więc na razie - papa!

Pzdr.[/QUOTE]

to czekamy i liczymy że będzie z netem wsio oki

Posted

Ja wczoraj miałam straszne problemy z internetem, muliło i chodził taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak powoli... To chyba przez wczorajszą poranną burzę (gdzie przy okazji router w szkole się spalił, bo tak walnęło)

Posted

Asiaczku - bede napewno na wystawie w Chorzowie we wrzesniu tyle ze na ringu grupy I przy szkotach i borderach jako sekretarz ringu , jakos musimy sie zgrać jak bedzie przerwa czy cuś :cool3:

Grupe 5 sedziuje Iwona Patkowska- niewiem czy juz wiecie.

Posted

[quote name='Gioco']Hej Asiaczki :bye:[/QUOTE]
Hejka:)

[quote name='Anecioreczek']Asiaczku - bede napewno na wystawie w Chorzowie we wrzesniu tyle ze na ringu grupy I przy szkotach i borderach jako sekretarz ringu , jakos musimy sie zgrać jak bedzie przerwa czy cuś :cool3:
Grupe 5 sedziuje Iwona Patkowska- niewiem czy juz wiecie.[/QUOTE]
Ty pewnie będziesz wolna po ocenie wszystkich psów na ringu, a ja po mojej ocenie... Ale na pewno jakos się spotkamy. Pani iwona Pl nigdy mnie nie oceniała...

[quote name='jamnicze']Pewnie, że zaglądamy :) I całuski zasyłamy :Rose:[/QUOTE]
Dziekowac:)

[quote name='Patisa']Bedziecie w Wawie? :cool3:[/QUOTE]
Tak. W sobote jest V gr.

pzdr.

Posted

[quote name='Bogarka']Hej :hand::hand::hand::hand::hand::hand:[/QUOTE]
Witaj:)
Będziesz może w Debreczynie pod koniec sierpnia?

[quote name='cuciola']Czesc, chyba z rok nas nie bylo jak nie dluzej
jak fajnie czasem wrocic na dogo :)[/QUOTE]
Jacie!!! A Ty wpadłaś przelotem czy zostaniesz na dłuzej?:)

[quote name='Anecioreczek']ja mam nadzieje że to pójdzie raz dwa :mdleje:[/QUOTE]
Zobaczymy, ile psów będziesz miała do opisu:)

pzdr.