Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się po raz pierwszy :)

Tak sobie z ciekawości zaglądnęłam i pozwoliłam pooglądać zdjęcia. Jest tego tyle, że oglądam, oglądam i jeszcze nie skończyłam :D
Ale pieski śliczne :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Przed chwila usmiałam sie jak norka.

Dzwonię do rejestracji, aby umówić się na wizyte do mojego lekarza I kontaktu. I pańcia w rejestracji mówi, że może mnie zapisać ......... na koniec czerwca! No to jakas paranoja...

Ale nie ugnę sie i nie pójdę prywatnie; po powrocie z WDS 2012 stanę w kolejce o 7 rano i dostane ten pieprzony numerek!!!! Nie ma tak, żebym musiała jeszcze dodatkowo płacić za to, co mi się nalezy!!! I wezmę od doktórki skierowania na całą porżdną profilaktykę + skierowania do neurologa i gdzie tam mi jeszcze przyjdzie ochota. A co!!!!

pzdr.[/QUOTE]
U mnie z I kontaktem nie jest tak źle, czasem można się dostać dopiero za tydzień, ale jak jestem chora, to proponują mi innego lekarza, który ma jeszcze miejsce. Ostatnio tez postanowiłam trochę po specjalistach pobiegać - głównie zaległe kontrole l .... są jeszcze bardziej zaległe, bo skierowania mi się przeterminowały, a ja nie miałam czasu do nich dotrzeć aby się umówić na wizyty :shake:

Posted

[quote name='Ptysiak']Zawsze zaczynam od przodu bo tam przeważnie można doczytać jakie futerka itd Kto ma :)
Chociaż w sumie można i od tyłu :)[/QUOTE]
Oj, u nas duzo zmian... Kilka psiaków i kici odeszło, przyszły inne...

[quote name='jamnicze']U mnie z I kontaktem nie jest tak źle, czasem można się dostać dopiero za tydzień, ale jak jestem chora, to proponują mi innego lekarza, który ma jeszcze miejsce. Ostatnio tez postanowiłam trochę po specjalistach pobiegać - głównie zaległe kontrole l .... są jeszcze bardziej zaległe, bo skierowania mi się przeterminowały, a ja nie miałam czasu do nich dotrzeć aby się umówić na wizyty :shake:[/QUOTE]
Ja właśnie chce skierowania:) A te mogę dostac tylko od pierwszego kontaktu, niestety...

Pzdr.

Posted

ale długo trzeba czekać na lekarza 1 kontaktu :/ u mnie są numerki codziennie albo na telefon albo można postać od rana ale nie ma żadnego problemu, nawet jak nie ma numerków lekarz i tak mnie przyjmuje tylko pani w recepcji każe mi przyjść 30min przed końcem pracy lekarza i wszystko ;) do specjalistów chodzę tylko do LuxMedu mam wykupiony pakiet w pracy w poprzednim roku do gastrologa przyjęli mnie z dnia na dzień, teraz do alergologa czekam 2 tygodnie, a państwowo bym czekała powyżej pół roku albo i więcej...masakra z tą naszą państwową służbą zdrowia... :/

motory fajne a kaski bardzo mi się podobają :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Cena pewnie tez całkiem-całkiem...;)

pzdr.[/QUOTE]

Nawet nie chcę jej znać :lol:

Motorkiem bym się przejechała... :p oczywiście tylko jako pasażer ;)

Posted

[quote name='Kaaasia']Witamy się serdecznie :lol:
Piękne stadko :lol:[/QUOTE]
Witaj:)

[quote name='*anusia&ajlu*']ale długo trzeba czekać na lekarza 1 kontaktu :/ u mnie są numerki codziennie albo na telefon albo można postać od rana ale nie ma żadnego problemu, nawet jak nie ma numerków lekarz i tak mnie przyjmuje tylko pani w recepcji każe mi przyjść 30min przed końcem pracy lekarza i wszystko ;) do specjalistów chodzę tylko do LuxMedu mam wykupiony pakiet w pracy w poprzednim roku do gastrologa przyjęli mnie z dnia na dzień, teraz do alergologa czekam 2 tygodnie, a państwowo bym czekała powyżej pół roku albo i więcej...masakra z tą naszą państwową służbą zdrowia... :/
motory fajne a kaski bardzo mi się podobają :)[/QUOTE]
...a wystarczyłoby wprowadzić karty chipowe dla kazdego i po sprawie. chćę, to jade do Radomia i tam mnie przymują. Albo w w-wie albo w Poznaniu... Nie ma żadnego NFZ (darmozjady!), sa tylko moje pieniądze uzbierane podczas mojej pracy i to ja nimi zarządzam, a nie że sa zabierane na nowe stołki, i premie dla urzedasów...

[quote name='agaciaaa']Nawet nie chcę jej znać :lol:
Motorkiem bym się przejechała... :p oczywiście tylko jako pasażer ;)[/QUOTE]
Tak jak ja. Tylko jako pasazer;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]A dzisiaj trzymamy kciuki za rozszerzoną chemię na egz. maturalnym u Zuzki:)[/B][/SIZE][/COLOR]
Ja juz zaciskam, chociaz egzamin jest chyba jakoś tak po 12-tej...
pzdr.[/QUOTE]
Chemia na pewno zaliczona, pytanie tylko, na ile procent...
[COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]
A dzisiaj ostatni egzamin maturalny - ustny angielski. [/B][/SIZE][/COLOR]
Wierze, że Zuzka sobie poradzi bez problemów:)
ale kciuki - jak zawsze - mile widziane:)

pzdr.

Posted

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry:)
Więc i my trzymamy kciuki, zawsze to parę kciuków więcej :)[/QUOTE]

[quote name='Kaaasia']Kciuki zaciśnięte w ten piękny, jesienny dzień ;)[/QUOTE]
Po 16-tej powinnam coś wiedzieć nt. tego ostatniego egzaminu maturalnego Zuzki.
Więc jeszcze trzymajcie, nawet wirtualnie:)

pzdr.

Posted

[quote name='kaskaSz']jeju to już po maturach? jakoś szybko w tym roku :) a pogoda rzeczywiście do bani, kaloszy tu nie mam i skarpety wykręcam ;)[/QUOTE]
to zalezy ;p jak kto ma ;p
u nas jeszcze trwaja :)

Posted

[quote name='kaskaSz']jeju to już po maturach? jakoś szybko w tym roku :) a pogoda rzeczywiście do bani, kaloszy tu nie mam i skarpety wykręcam ;)[/QUOTE]

[quote name='Anecioreczek']to zalezy ;p jak kto ma ;p
u nas jeszcze trwaja :)[/QUOTE]
No to ja wyjde przed szereg i poinformuje (ogólnie, rzecz jasna!), że zuzka jest juz PO wszystkich egzaminach maturalnych i to wszystkie te egzaminy zaliczone!!!!
Wierze, że zaliczone na 80-90 %:)

Myslę, że Zuzka albo dzisiaj albo jutro sama się zaloguje i napisze kilka słów o tych przeżyciach:)
[COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Gratulacje, Kochana!!!![/B][/SIZE][/COLOR]

Pzdr.

Posted

ja z lekarzami nie mam problemu - naleze do niepublicznego ZOZu, wizytu u internisty sa tego samego dnia chyba ze chce do ktoregos konkretnego to wtedy musze np jeden dzien czekac
ze specjalistami tez nie ma problemu bo w przychodni jest wiekszosc specjalizacji

za to bylam w szoku dzis u dentysty, Madzia ma do polatania kilka zabkow i tak sobie chodzimy raz w tygodniu - prywatnie bo jakos mi utkwilo w glowie ze jak do dentysty to tylko prywatnie - i pani w rejestracji sie pyta kiedy moze sie umowic na NFZ i dostala odpwoeidz ze na pazdziernik ....