gosiaja Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 spokojnego Tłustego Czwartku [IMG]http://www.i-jedynka.pl/images/produkty/tn2008020714_peczek_pieczony.jpg[/IMG] Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 a u nas takie swieto jest we wtorek ale nie pamietam czy byl juz vczy dopiero bedzie :diabloti: Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='M&S']We wtorek są ostatki.....[/QUOTE] Nie, nie ale wlasnie tutaj jest tzw Tlusty Wtorek zamiast Tlustego Czwartku :) Quote
M&S Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='deer_1987']Nie, nie ale wlasnie tutaj jest tzw Tlusty Wtorek zamiast Tlustego Czwartku :)[/QUOTE] Tak, rozumiem. Co kraj, to obyczaj;) Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 a wtedy je sie cos takiego [IMG]http://www.amica.se/Global/Sweden/Amica/Kampanjer/Kampanjer2011/FFSE_Semla_620x400.jpg[/IMG] Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='M&S']To coś na podobieństwo naszego ptysia?[/QUOTE] [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Semla[/url] Quote
kaskaSz Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Asiaczek']Tak, dokładnie. Otwieraja chyba o 7-ej:) Juz od chyba 10 lat zawsze tam kupuje paczki w Tłusty Czwartek. Poza tym, obecnie cukierenke prowadzi moja Przyjaciółka - Asia:) znam osobiscie Jej Rodzine, Męża i dzieciaki...:) pzdr.[/QUOTE] To jak taka dobra cukiernia ze znajomą to i w kolejce nie trzeba czekać ;) U mnie takie kolejki w cukierniach, że szok. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='kaskaSz']To jak taka dobra cukiernia ze znajomą to i w kolejce nie trzeba czekać ;) U mnie takie kolejki w cukierniach, że szok.[/QUOTE] Dokładnie, nie czekałam... Zjadłam juz 3 pączki:oops: pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 a ja żadnego :p może zjem ale dziś nie mam na nic chyba ochoty, będzie zmiana pogody:diabloti: Asiu dostałam potwierdzenie na wystawę i na dodatek w środku zieloną karteczkę-wejściówkę;) Quote
Buszki Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 A ja zjadłam jednego,bo się w spodnie nie mieszczę :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Mam jakis problem z multicytatem. Czy Wy też...? [B]M&S [/B]- mam juz za soba 4 pączki... [B]Ajlu [/B]- super wieści:) [B]Buszki[/B] - bo spodnie to w pasie na gumkę trzeba nosić;) pzdr. Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nie mam pączków , bo nie mam jak do sklepu jechać :-( :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja jednak jestem optymistką. A wiesz, kiedy sie przekonałam? Jak poznałam moje meża Jacka ["], urodzonego pesymistę...[/QUOTE] hahah... to może i ja kiedyś poznam jakiegoś kogoś i przekonam się, że mimo wszystko jestem optymistką :) Asiaczku, co tam 3 pączki! Ja od rana zjadłam jakieś 5 :oops: I pewnie później parę zjem :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='Vectra']Nie mam pączków , bo nie mam jak do sklepu jechać :-( :diabloti:[/QUOTE] No tak. Pisałaś, że masz zepsute autko.... Ale nic to. Kupisz sobie za parę dni:) Co się dzieje z multicytatem...? Działa u Cieb ie? pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='Ciapkowa.']hahah... to może i ja kiedyś poznam jakiegoś kogoś i przekonam się, że mimo wszystko jestem optymistką :) Asiaczku, co tam 3 pączki! Ja od rana zjadłam jakieś 5 :oops: I pewnie później parę zjem :diabloti:[/QUOTE] Ja juz zjadłam 4. A pewnie później do herbatki zjem jeszcze 1-2.... aż głupio, ale tak mi dzisiaj dobrze te pączki wchodza;) pzdr. Quote
M&S Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Tłusty czwartek jest raz w roku, nie ma się czego wstydzić.....;) Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Asiaczek']No tak. Pisałaś, że masz zepsute autko.... Ale nic to. Kupisz sobie za parę dni:) Co się dzieje z multicytatem...? Działa u Cieb ie? pzdr.[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Ja juz zjadłam 4. A pewnie później do herbatki zjem jeszcze 1-2.... aż głupio, ale tak mi dzisiaj dobrze te pączki wchodza;) pzdr.[/QUOTE] Działa multi cytat :) auto jest już w naprawie :) od soboty będzie jak nowe :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='Vectra']Działa multi cytat :) auto jest już w naprawie :) od soboty będzie jak nowe :diabloti:[/QUOTE] Nooo, to w sobotę i zakupy i pączki będą:) pzdr. Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Asiaczek']Nooo, to w sobotę i zakupy i pączki będą:) pzdr.[/QUOTE] może i woda w kranie :kciuki: to sama pączki usmażę ;) Quote
Recommended Posts