Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za dziś i jutro, powodzenia !!!!

Przystojniacha Serek :)
[url]http://img64.imageshack.us/img64/8452/zmianarozmiaruobraz069.jpg[/url]

Cha, cha, a Romka ma już swojego wyznawcę wznoszącego do niej modły :)
[url]http://img839.imageshack.us/img839/1769/zmianarozmiaruobraz076.jpg[/url]

Posted

[quote name='Asiaczek'][SIZE=5][COLOR=red][B]UWAGA UWAGA UWAGA [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Po 21 września br. szukajcie najnowszego numeru gazety "Przyjaciel Pies". W numerze m.in. art. poświęcony naszej rasie:)
[/B][/COLOR][/SIZE]
pzdr.[/QUOTE]

Ooooo, a pod czyją redakcją ten artykuł poświęcony naszej rasie ???

Pozdrawiam

Posted

[quote name='deer_1987']Bedziemy trzymac kciuki![/QUOTE]
Bardzo dobrze:)

[quote name='kaskaSz']Nie ma to jak wystawa na miejscu :) Powodzenia![/QUOTE]
Fakt, chociaz tereny wystawowe sa o ok. 30 minut jazdy samochodem, a ponad godzinę autobusami...
więc żaden cymes;)

[quote name='unikatowydiament']oczywiście że mocno trzymam kciuki :)[/QUOTE]
Super!

[quote name='jamnicze']Trzymam kciuki za dziś i jutro, powodzenia !!!!
Przystojniacha Serek :)
[url]http://img64.imageshack.us/img64/8452/zmianarozmiaruobraz069.jpg[/url]
Cha, cha, a Romka ma już swojego wyznawcę wznoszącego do niej modły :)
[url]http://img839.imageshack.us/img839/1769/zmianarozmiaruobraz076.jpg[/url][/QUOTE]
Hahaha, jakie komentarze;)

[quote name='romenka'][INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/214335-Uwa%C5%BCaj%21Sprawdzamy-Twoj%C4%85-uczciwo%C5%9B%C4%87%21-Wst%C4%99p-to-tylko-3-z%C5%82%21-Na-trzy-cele-do-22.09-g.20-0"][IMG]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-171.gif[/IMG]BAZAREK:Tu nikt nikogo nie zaprasza [IMG]http://republika.pl/blog_oj_1271134/2617878/tr/kropelki26fr_1_.gif[/IMG] [SIZE=4][COLOR=red]Wchodzisz na własne ryzyko!!![/COLOR][/SIZE][/URL]
[/INDENT][/QUOTE]
Rany! z ciekawości tam zajrzę;)

[quote name='Alicja']Trzymać nadal :kciuki:[/QUOTE]
Dzisiaj juz można puscić:)

[quote name='Buszki']Kciuki były trzymane,teraz tylko wypada poczekać na wyniki ;).
Ja w kiosku zamówiłam :).[/QUOTE]
Wyniki zaraz podam:)

[quote name='*anusia&ajlu*']i ciekawa jestem jak poszło ;) napewno suuuuper!!![/QUOTE]
Fakt, poszło super!

[quote name='Bundustar']Ooooo, a pod czyją redakcją ten artykuł poświęcony naszej rasie ???
Pozdrawiam[/QUOTE]
Jakas pani wetka pisała...

[quote name='zielona']Rasę wzięła suczka P.Opary
Serek ukończył Ch.Pl
Dziś kolejna wystawa[/QUOTE]
Tak, takie są wyniki z W-wy:)

[quote name='Alicja']no to czekamy na wieści hurtem[/QUOTE]
Warszawę juz znacie. Teraz już tylko chorzów:)

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Dzień dobry Asiaczki! :loveu:[/FONT][/B]
[/CENTER][/QUOTE]
witaj, witaj!

[quote name='Buszki']To na razie gratulacje dla Serka i czekamy co dalej :).[/QUOTE]
Zaraz bedzie "dalej":)

[quote name='marcelinka371']Gratulacje , czekam na dzisiejszy werdykt:D[/QUOTE]
Za chwilę wsio napiszę...

[quote name='Buszki']Co tu taka cisza? Nikt nic nie wie?[/QUOTE]
Eeee, ktoś coś wie;)

[quote name='Unbelievable']Z tego co słyszałam zgarnęli chyba wszystko w rasie, na BISach mnie nie było ;)
mam jakieś fotki chłopaków, postaram się jutro wrzucić[/QUOTE]
Wsio zaraz napisze, ale jeżeli chodzi o wieści z ringu, to Unbelevable niewiele się pomyliła:)

[quote name='zielona']Jazz wziął rasę a suczka P Opary Młodzież, reszta też super[/QUOTE]
Zaraz pouzupełniam...

[quote name='Buszki']No to teraz gratki dla Dżezika i reszty :).[/QUOTE]
Dziękować:)

[quote name='gosiaja']Gratulacje !!!!!![/QUOTE]
Dziękować!

[quote name='M&S']Cześć:)
Żyjecie?![/QUOTE]
Żyjemy, chociaz trochę mi się dzięń posypał, bo za późno wstałam, tzn. ok. 7.30.... i brakuje mi tak ok. dwóch godzin...

{Pzdr.

Posted

Juz pisze wyniki z CAC-Chorzowa:
[SIZE=3][B][COLOR=red]OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI[/COLOR], kl.pośrednia - dosk.1, CAC
[COLOR=red]Kanibaru FROMAJE FRAIS[/COLOR], kl.otwarta - dosk.1, CAC
[COLOR=red]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/COLOR], kl.championów - dosk.1, CAC, BOS, [COLOR=purple]BOB, BOG2!!!![/COLOR]

[COLOR=red]ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI[/COLOR][/B][B], kl.puppy - w.o.1.
[COLOR=red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/COLOR], kl.championów - - dosk.1, CAC, [COLOR=purple]BOS.[/COLOR]
[COLOR=red]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI,[/COLOR] kl.weteranów - dosk.1, Naj.Weteran, [COLOR=purple]BIS Veteran3!!![/COLOR]![/B][/SIZE]

[COLOR=blue][B]Dodatkowo, [SIZE=3]Zuzka + Erka[/SIZE] brały udział w konk. Młody Prezenter i.... Zuzka razem z Ercią wygrała gr. starszą!!!![/B][/COLOR]

aj, aj, jaki super dzień! Słoneczny, z sukcesami, spotkałam się z moim bratem ciotecznym,który specjalnie przyszedł na tę wystawę (a mieszka w Pyskowicach)....
Sędzia z Norwegii - Elli Marie Klepp - to prawdziwa sedzia. Na ringu spokojna,opanowana, sprawna, jej opisy były jasne, logiczne. to tez zasługa tłumacza:) Pomimo, iz miała do oceny 73 psy + konk. Młody Prezenter, do końca wystawy, czyli do konkurencji finałowych zachowała super kondycję, spokój i... uśmiech na twarzy! Dla oceny z Jej rąk warto było jechac do Chorzowa.

Pzdr.

Posted

[quote name='bety']GRATULACJE! :)
Pzdr[/QUOTE]
Byłosporo AA, ale widziałam tam Elę, więc stawkę Ci pewnie poda:) Plus wyniki.

[quote name='Buszki']Super wyniki,gratulacje.
I wielkie brawa dla Zuzki z Erką.[/QUOTE]
Bardzo się ciesze z wyników:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Juz pisze wyniki z CAC-Chorzowa:
[SIZE=3][B][COLOR=red]OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI[/COLOR], kl.pośrednia - dosk.1, CAC
[COLOR=red]Kanibaru FROMAJE FRAIS[/COLOR], kl.otwarta - dosk.1, CAC
[COLOR=red]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/COLOR], kl.championów - dosk.1, CAC, BOS, [COLOR=purple]BOB, BOG2!!!![/COLOR]

[COLOR=red]ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI[/COLOR][/B][B], kl.puppy - w.o.1.
[COLOR=red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/COLOR], kl.championów - - dosk.1, CAC, [COLOR=purple]BOS.[/COLOR]
[COLOR=red]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI,[/COLOR] kl.weteranów - dosk.1, Naj.Weteran, [COLOR=purple]BIS Veteran3!!![/COLOR]![/B][/SIZE]

[COLOR=blue][B]Dodatkowo, [SIZE=3]Zuzka + Erka[/SIZE] brały udział w konk. Młody Prezenter i.... Zuzka razem z Ercią wygrała gr. starszą!!!![/B][/COLOR]

aj, aj, jaki super dzień! Słoneczny, z sukcesami, spotkałam się z moim bratem ciotecznym,który specjalnie przyszedł na tę wystawę (a mieszka w Pyskowicach)....
Sędzia z Norwegii - Elli Marie Klepp - to prawdziwa sedzia. Na ringu spokojna,opanowana, sprawna, jej opisy były jasne, logiczne. to tez zasługa tłumacza:) Pomimo, iz miała do oceny 73 psy + konk. Młody Prezenter, do końca wystawy, czyli do konkurencji finałowych zachowała super kondycję, spokój i... uśmiech na twarzy! Dla oceny z Jej rąk warto było jechac do Chorzowa.

Pzdr.[/QUOTE]

[B][COLOR="lime"]GRATULACJE ZA PIĘKNE WYNIKI !!![/COLOR][/B]
to z pewnością ogromna satysfakcja bo cały zestaw był interesujący, i Konkurencja, i Sędziowanie :) :) :)

Pozdrawiam