jamnicze Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Asiaczek'] Jeeee, nawet sobie nie wyobrazałam, że miedzy nimi aż taka różnica... [/QUOTE] Myślę, że ciutek powiększa ja perspektywa ;) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Alicja']A już się martwiłam , że Cię tak długo nie ma ....[/QUOTE] Bo i z kompami miałam problem. co prawda juz zażegnany, ale monitor do wymiany i klawiatura ( mały pokój), a w duzym - juz wsio gra! Bałam się, że jakiś wirus mi się zakradł, bo replikowały mi się okienka, zakładki, wyrzucało mnie z netu.... Więc wezwałam fachowca:) A, i nawet netbook nie łączył.... Co ja przezyłam, to tylko ja wiem! No i następne koszty idą, juz sa za drzwiami: lodówka lekko cieknie, niszczarka do dokumentów - nie działa... Skąd na to brać...? [quote name='jamnicze']Myślę, że ciutek powiększa ja perspektywa ;)[/QUOTE] Zobaczymy w realu w Sopocie:) Pzdr. Quote
taxelina Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Witam sie! Eh od wiekow zawsze cos z ta kasa, jak jest jakas to zaraz na cos trzeba wydac bo cos sie popsulo :razz: Quote
jamnicze Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Asiaczku, wstawiłam u siebie "Historię pewnej znajomości" ;) Quote
Karro Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Witamy poraz pierwszy ale napewno nie ostatni :) Pięknie psy się prezentują :) Quote
Buszki Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='jamnicze']Asiaczku, wstawiłam u siebie "Historię pewnej znajomości" ;)[/QUOTE] To ja też lecę zobaczyć :). Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='deer_1987']Witam sie! Eh od wiekow zawsze cos z ta kasa, jak jest jakas to zaraz na cos trzeba wydac bo cos sie popsulo :razz:[/QUOTE] Jakas pokrętna prawidłowość losu... [quote name='jamnicze']Asiaczku, wstawiłam u siebie "Historię pewnej znajomości" ;)[/QUOTE] A co to takiego? Lecę zobaczyć:) [quote name='understandme']Witamy poraz pierwszy ale napewno nie ostatni :) Pięknie psy się prezentują :)[/QUOTE] Witaj:) Nowy Gośc w naszych progach:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [COLOR=red][B][SIZE=5]Bardzo gorąco zapraszam na .... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212137-Marsz-poparcia-dla-nowelizacji-ustawy-o-ochronie-zwierz%C4%85t[/URL] Zajrzyjcie, to ważna sprawa.[/SIZE] [/B][/COLOR] Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Asiaczek'][COLOR=red][B][SIZE=5]Bardzo gorąco zapraszam na .... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212137-Marsz-poparcia-dla-nowelizacji-ustawy-o-ochronie-zwierz%C4%85t[/URL] Zajrzyjcie, to ważna sprawa.[/SIZE] [/B][/COLOR] Pzdr.[/QUOTE] Zajrzałam i czytam wątek :) A co tam u Was, jakieś fotki...? ;) Quote
Alicja Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Podniosłam , udostępniłam na FB i wrzucam na NK Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='Ciapkowa.']Zajrzałam i czytam wątek :) A co tam u Was, jakieś fotki...? ;)[/QUOTE] Mam foteczki, mam, ino czasu nie mam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='Alicja']Podniosłam , udostępniłam na FB i wrzucam na NK[/QUOTE] Dziękowac:) Juz myślałam, że pójdę, a tu jakieś zmiany czasowe, więc nie wiem.... Pzdr. Quote
Karro Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Wrzuć jakies nowe zdjęcia piesków ;) Pozdrawiam :) Quote
Alicja Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Mam foteczki, mam, ino czasu nie mam... Pzdr.[/QUOTE] czyli nie tylko mi się doba skurczyła :( ...cholewcia , czasu brak Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='understandme']Wrzuć jakies nowe zdjęcia piesków ;) Pozdrawiam :)[/QUOTE] Postaram się dzisiaj:) [quote name='Alicja']czyli nie tylko mi się doba skurczyła :( ...cholewcia , czasu brak[/QUOTE] Właśnie, właśnie... pzdr. Quote
Alicja Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jutro piekę majonezową ...trudno , na chandrę najlepiej słodkie ;) Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Alicja']Jutro piekę majonezową ...trudno , na chandrę najlepiej słodkie ;)[/QUOTE] To juz od dawna znana rzecz, że słodkie uspokaja i poprawia nastrój:) Dodasz coś do ciasta? Jakieś rodzyneczki... owocki...? pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Asiaczek']To juz od dawna znana rzecz, że słodkie uspokaja i poprawia nastrój:)[/QUOTE] Zgadzam się :) Nutella też dobra rzecz :D To ja dzisiaj czekam na foteczki ;) Quote
Alicja Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Asiaczek']To juz od dawna znana rzecz, że słodkie uspokaja i poprawia nastrój:) Dodasz coś do ciasta? Jakieś rodzyneczki... owocki...? pzdr.[/QUOTE] raczej tylko rodzyneczki Quote
Buszki Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 A ja właśnie upiekłam moje z jabłuszkami :cool3:. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Ciapkowa.']Zgadzam się :) Nutella też dobra rzecz :D To ja dzisiaj czekam na foteczki ;)[/QUOTE] Fakt, Nutella to też dobra rzecz:0 Fotki mam z dzisiaj, jeszcze ciepłe; byłysmy a Ajlu na spacerze na Polach Mokotowskich i sa fotki:)! [quote name='Alicja']raczej tylko rodzyneczki[/QUOTE] I tak będzie dobre:) [quote name='Buszki']A ja właśnie upiekłam moje z jabłuszkami :cool3:.[/QUOTE] Mniam, mniam... ja na razie nic nie pieke, jakoś nie mam ochoty na słodkie. Wolę zjeść trochę śliwek, nektarynkę... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 U mnie ciasto pochłania TZ ....siedzi w domu ze złamanym palcem ... ja zaś pochłaniam morele Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Jakby mi kto upiekł ciasto, to tez bym pochłaniała. ale tak samej robić, samej piec i samej jeść, to mi się nie chce;) A ja dzisiaj jestem na etapie nektarynek:) pzdr. Quote
Maalwi Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Aale mi znów smaka zrobiłyście, Asiaczku, wrzucaj fotki! ;) Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Maalwi']Aale mi znów smaka zrobiłyście, Asiaczku, wrzucaj fotki! ;)[/QUOTE] Hm, no włąśnie. Znowu problemy.... Mam zagwozdkę: czy dać fotki z dzisiejszego spacerku czy.... wziąć się za czytanie najnowszej książki J. Chmielewskiej.... Co radzicie? pzdr. Quote
Recommended Posts