Czoko Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Jestem jestem tradycyjnie na sekundkę. Nawet wieczorem mąż siedzi bardzo długo przy komputerze i na nic nie mam czasu:evil_lol: Także mnie bardzo się spodobało Wasze ulubione zdjęcie! Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Czoko']Jestem jestem tradycyjnie na sekundkę. Nawet wieczorem mąż siedzi bardzo długo przy komputerze i na nic nie mam czasu:evil_lol: Także mnie bardzo się spodobało Wasze ulubione zdjęcie![/quote] Może warto zainwestować w laptopa? Albo w drugi komp w domu... Czekam na fotki socjalizacji Kici i Czoko... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Cały dzień wczoraj i ranek dzisiaj nie miałam dojscia do DGM i do Internetu... Juz zastanawiałam się nad pomoca mojego chorego męża, ale... o, dziwo, juz wszystko działa...:crazyeye::-o super sprawa! A tak wogóle to[SIZE=4][COLOR=Red][B] WITAM WSZYSTKICH W I DZIEŃ JESIENI!!![/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Red][B]Słonecznej, spokojnej, pełnej radości i cudnie słodkich [COLOR=Indigo]sliwek[/COLOR] i [COLOR=YellowGreen]gruszek[/COLOR]...:lol: [/B][/COLOR] pzdr. Quote
Guest sloonko Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 nie zakamuflowalam.. taki mam tu nick;) na dogomani tak samo jak klubówce piętej grupy bywam tylko gościnnie;) Do zobaczenia! Quote
bety Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Cały dzień wczoraj i ranek dzisiaj nie miałam dojscia do DGM i do Internetu... Juz zastanawiałam się nad pomoca mojego chorego męża, ale... o, dziwo, juz wszystko działa...:crazyeye::-o super sprawa! A tak wogóle to[SIZE=4][COLOR=red][B] WITAM WSZYSTKICH W I DZIEŃ JESIENI!!![/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][B]Słonecznej, spokojnej, pełnej radości i cudnie słodkich [COLOR=indigo]sliwek[/COLOR] i [COLOR=yellowgreen]gruszek[/COLOR]...:lol:[/B] [/COLOR] pzdr.[/quote] Większość miała wczoraj te problemy - a zaczęły się u mnie i Beaty tak ok. 20, a chwilę wcześniej na dogo wszedł jeden z adminów - więc pewnie coś robił. [B][COLOR=magenta][SIZE=5]WZAJEMNIE[/SIZE] :lol::lol::lol:[/COLOR][/B] [COLOR=black]Pzdr[/COLOR] Quote
Daja_ Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 a no pierwszy dzień jesieni...mi tam nie fajnie się zaczyna.. :roll: Jadę na pogrzeb kolegi :placz: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='sloonko']nie zakamuflowalam.. taki mam tu nick;) na dogomani tak samo jak klubówce piętej grupy bywam tylko gościnnie;) Do zobaczenia![/quote] A gdybys sama chciała jechac ze swoimpsiakiem, to tez możesz dac nam znac. Do zobaczenia! [quote name='bety']Większość miała wczoraj te problemy - a zaczęły się u mnie i Beaty tak ok. 20, a chwilę wcześniej na dogo wszedł jeden z adminów - więc pewnie coś robił. [B][COLOR=magenta][SIZE=5]WZAJEMNIE[/SIZE] :lol::lol::lol:[/COLOR][/B] [COLOR=black]Pzdr[/COLOR][/quote] Ja juz ten problem miałam tak ok. 24.00 w niedzielę. Troszkę napisałam po Klubowej a potem mnie wywaliło... [quote name='Daja_']a no pierwszy dzień jesieni...mi tam nie fajnie się zaczyna.. :roll: Jadę na pogrzeb kolegi :placz:[/quote] Oj, niedobrze! To rzeczywiście bardzo smutne rozpoczecie jesieni... Dla kolegi ["] pzdr. Quote
gosiaja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Cały dzień wczoraj i ranek dzisiaj nie miałam dojscia do DGM i do Internetu... Juz zastanawiałam się nad pomoca mojego chorego męża, ale... o, dziwo, juz wszystko działa...:crazyeye::-o super sprawa! A tak wogóle to[SIZE=4][COLOR=Red][B] WITAM WSZYSTKICH W I DZIEŃ JESIENI!!![/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Red][B]Słonecznej, spokojnej, pełnej radości i cudnie słodkich [COLOR=Indigo]sliwek[/COLOR] i [COLOR=YellowGreen]gruszek[/COLOR]...:lol: [/B][/COLOR] pzdr.[/quote] nawet ładny ten pierwszy dzień jesieni ciepło ale mogło by nie wiać :) Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pomalutku nadrabiam ;) podziwiam fotaski i witam się :loveu: w ten cudowny dzień już właściwie jesienny [/B][/COLOR][/FONT] Quote
.ania Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Witaj Asiaczku! Gratuluję sukcesów! Tylko pozazdrościć:multi: Dżezik jak zawsze nr 1:loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue](kiedyś go chyba skradnę:diabloti:)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#add8e6][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Jedziesz może na wystawę do Pragi w listopadzie? A może znasz kogoś kto się tam wybiera, najlpiej z Warszawy lub okolic? Jakbyś coś słyszała to proszę daj znać, szukam transportu dla szczeniaczka.[/COLOR] Miłego dani życzę. Quote
Czoko Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Może warto zainwestować w laptopa? Albo w drugi komp w domu... Czekam na fotki socjalizacji Kici i Czoko... Pzdr.[/quote] L właśnie kończę spłacać tylko że jest dla TZ ale dziś wyjechał K. więc mam dostęp do Jego komputera... Cały czas myślę na temat zdjęć... Dwa są w podpisie Quote
AMIŚKA Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Cały dzień wczoraj i ranek dzisiaj nie miałam dojscia do DGM i do Internetu... Juz zastanawiałam się nad pomoca mojego chorego męża, ale... o, dziwo, juz wszystko działa...:crazyeye::-o super sprawa! A tak wogóle to[SIZE=4][COLOR=Red][B] WITAM WSZYSTKICH W I DZIEŃ JESIENI!!![/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Red][B]Słonecznej, spokojnej, pełnej radości i cudnie słodkich [COLOR=Indigo]sliwek[/COLOR] i [COLOR=YellowGreen]gruszek[/COLOR]...:lol: [/B][/COLOR] pzdr.[/quote] Tak juz pierwszy dzień jesieni...:roll: niestety to oznacza, ze zima niedługo..:cool3: Quote
Mudik Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Asiu gratulacje!!!:multi::multi::multi::multi:, jak tylko się Agata wychoruje i wrócę do Łodzi, teraz tylko na momencik wpadłam, to wrzucę te zdjęcia które wam robiłam. [SIZE=1][COLOR=Silver]Kurcze i znów się na ciasto nie załapałam, a Ty na sałatk[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=Silver]ę[/COLOR][/SIZE]:oops: Zapraszam do glosowania na moje mudiki: [url]http://mudicalendar.extra.hu/results.htm[/url] Quote
jamnicze Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Jaka Ercia dumna :) [url]http://img87.imageshack.us/img87/8408/dscn6073.jpg[/url] O, dawali 2 pucharki? Quote
taxelina Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 tak naprawde jesien przyszla wczesniej niz ta kalendarzowa.. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='gosiaja']nawet ładny ten pierwszy dzień jesieni ciepło ale mogło by nie wiać :)[/quote] U Was zawsze silniej wieje niz u nas...:lol: [quote name='panienkabubu']U nas piękne słonko :loveu:[/quote] Słonko jest, ale i wiaterek taki więcej jesienny... [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]pomalutku nadrabiam ;) podziwiam fotaski i witam się :loveu: w ten cudowny dzień już właściwie jesienny [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dzielny Zuch z Ciebie!:lol: A gdzie jesteś, jesli wolno spytac? To znaczy na jakim etapie nadrabiania... [quote name='.ania']Witaj Asiaczku! Gratuluję sukcesów! Tylko pozazdrościć:multi: Dżezik jak zawsze nr 1:loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue](kiedyś go chyba skradnę:diabloti:)[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Jedziesz może na wystawę do Pragi w listopadzie? A może znasz kogoś kto się tam wybiera, najlpiej z Warszawy lub okolic? Jakbyś coś słyszała to proszę daj znać, szukam transportu dla szczeniaczka.[/COLOR] Miłego dani życzę.[/quote] Niestety, nie jadę. A byłaś w temacie tej wystawy? Ewentualnie "zgłoś się" w temacie "Szukam transportu". [quote name='Czoko']L właśnie kończę spłacać tylko że jest dla TZ ale dziś wyjechał K. więc mam dostęp do Jego komputera... Cały czas myślę na temat zdjęć... Dwa są w podpisie[/quote] Jasne. Tylko że jak Twoi Panowi są na miejscu, czyli w domu, to Ty, biedna, nie masz z nami kontaktu, a my z Toba... [quote name='AMIŚKA']Tak juz pierwszy dzień jesieni...:roll: niestety to oznacza, ze zima niedługo..:cool3:[/quote] Eeeee, do zimy to jeszcze tak ze 3 miesiące...:lol: [quote name='Mudik']Asiu gratulacje!!!:multi::multi::multi::multi:, jak tylko się Agata wychoruje i wrócę do Łodzi, teraz tylko na momencik wpadłam, to wrzucę te zdjęcia które wam robiłam. [SIZE=1][COLOR=Silver]Kurcze i znów się na ciasto nie załapałam, a Ty na sałatk[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=Silver]ę[/COLOR][/SIZE]:oops: Zapraszam do glosowania na moje mudiki: [url=http://mudicalendar.extra.hu/results.htm]Mudi napt Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='jamnicze']Jaka Ercia dumna :) [URL]http://img87.imageshack.us/img87/8408/dscn6073.jpg[/URL] O, dawali 2 pucharki?[/quote] Tak. Za Zwyc. Klubu, za Rasę. Za II miejsce na Sekcji- Ercia nic nie dostała... oszczędność... Te, które widac na zdjęciu to - Rasa i Zwyc.Klubu. [quote name='deer_1987']tak naprawde jesien przyszla wczesniej niz ta kalendarzowa..[/quote] Noooo, ciutkę... Pzr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Mudik']Asiu gratulacje!!!:multi::multi::multi::multi:, jak tylko się Agata wychoruje i wrócę do Łodzi, teraz tylko na momencik wpadłam, to wrzucę te zdjęcia które wam robiłam. [SIZE=1][COLOR=Silver]Kurcze i znów się na ciasto nie załapałam, a Ty na sałatk[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=Silver]ę[/COLOR][/SIZE]:oops: Zapraszam do glosowania na moje mudiki: [url=http://mudicalendar.extra.hu/results.htm]Mudi napt A jak tam się głosuje i na które fotki? Pzdr. Quote
NATKA Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Asiaczek masz cudne psiaczki :loveu: wszak jeszcze nie obejrzałam całej galerii ale zdjęcie z prezentacją "przodów i tyłów" jest odjazdowe. Oczywiście GRATULUJE SUKCESÓW!!!! Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='NATKA']Asiaczek masz cudne psiaczki :loveu: wszak jeszcze nie obejrzałam całej galerii ale zdjęcie z prezentacją "przodów i tyłów" jest odjazdowe. Oczywiście GRATULUJE SUKCESÓW!!!![/quote] Hahaha, brawa należą się fotografce za refleks! Dla przypomnienia, autorką jest "sloonko".:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Tak. Za Zwyc. Klubu, za Rasę. Za II miejsce na Sekcji- Ercia nic nie dostała... oszczędność... Te, które widac na zdjęciu to - Rasa i Zwyc.Klubu. Pzr.[/QUOTE] Asia nie marudź aż tak ;) w Łodzi i tak zazwyczaj jest całkiem sporo nagród.. a już w porównaniu do Legionowskich klubówek to cała masa ;) Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Agappe']Asia nie marudź aż tak ;) w Łodzi i tak zazwyczaj jest całkiem sporo nagród.. a już w porównaniu do Legionowskich klubówek to cała masa ;)[/quote] Ale w porónaniu do Klubowej 2 lata wstecz, to tegoroczna Klubowa wygląda baaaardzo skromnie... Były tylko pucharki, żadnych nagród rzeczowych, karmy ... Pzdr. Quote
Agappe Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Ale w porónaniu do Klubowej 2 lata wstecz, to tegoroczna Klubowa wygląda baaaardzo skromnie... Były tylko pucharki, żadnych nagród rzeczowych, karmy ... Pzdr.[/QUOTE] faktycznie, ale i chyba mniej psów było.. :roll: Łódzka klubówka "schodzi na psy" w porównaniu do tego co było kilka lat temu.. pierwsza moja klubówka na której byłam 2003 rok - było albo 59 albo 64 akit.. w tym roku 30.. :shake: Quote
hanacek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [B][COLOR=DarkRed]Asiaczek - poznowa [SIZE=6][COLOR=Blue]GRATULUJE :multi::multi::multi: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts