Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem jestem tradycyjnie na sekundkę. Nawet wieczorem mąż siedzi bardzo długo przy komputerze i na nic nie mam czasu:evil_lol:
Także mnie bardzo się spodobało Wasze ulubione zdjęcie!

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czoko']Jestem jestem tradycyjnie na sekundkę. Nawet wieczorem mąż siedzi bardzo długo przy komputerze i na nic nie mam czasu:evil_lol:
Także mnie bardzo się spodobało Wasze ulubione zdjęcie![/quote]
Może warto zainwestować w laptopa? Albo w drugi komp w domu...
Czekam na fotki socjalizacji Kici i Czoko...

Pzdr.

Posted

Cały dzień wczoraj i ranek dzisiaj nie miałam dojscia do DGM i do Internetu... Juz zastanawiałam się nad pomoca mojego chorego męża, ale... o, dziwo, juz wszystko działa...:crazyeye::-o super sprawa!

A tak wogóle to[SIZE=4][COLOR=Red][B] WITAM WSZYSTKICH W I DZIEŃ JESIENI!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Red][B]Słonecznej, spokojnej, pełnej radości i cudnie słodkich [COLOR=Indigo]sliwek[/COLOR] i [COLOR=YellowGreen]gruszek[/COLOR]...:lol:
[/B][/COLOR]
pzdr.

Posted

nie zakamuflowalam.. taki mam tu nick;) na dogomani tak samo jak klubówce piętej grupy bywam tylko gościnnie;)
Do zobaczenia!

Posted

[quote name='Asiaczek']Cały dzień wczoraj i ranek dzisiaj nie miałam dojscia do DGM i do Internetu... Juz zastanawiałam się nad pomoca mojego chorego męża, ale... o, dziwo, juz wszystko działa...:crazyeye::-o super sprawa!

A tak wogóle to[SIZE=4][COLOR=red][B] WITAM WSZYSTKICH W I DZIEŃ JESIENI!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]Słonecznej, spokojnej, pełnej radości i cudnie słodkich [COLOR=indigo]sliwek[/COLOR] i [COLOR=yellowgreen]gruszek[/COLOR]...:lol:[/B]
[/COLOR]
pzdr.[/quote]

Większość miała wczoraj te problemy - a zaczęły się u mnie i Beaty tak ok. 20, a chwilę wcześniej na dogo wszedł jeden z adminów - więc pewnie coś robił.

[B][COLOR=magenta][SIZE=5]WZAJEMNIE[/SIZE] :lol::lol::lol:[/COLOR][/B]

[COLOR=black]Pzdr[/COLOR]

Posted

[quote name='sloonko']nie zakamuflowalam.. taki mam tu nick;) na dogomani tak samo jak klubówce piętej grupy bywam tylko gościnnie;)
Do zobaczenia![/quote]
A gdybys sama chciała jechac ze swoimpsiakiem, to tez możesz dac nam znac.
Do zobaczenia!

[quote name='bety']Większość miała wczoraj te problemy - a zaczęły się u mnie i Beaty tak ok. 20, a chwilę wcześniej na dogo wszedł jeden z adminów - więc pewnie coś robił.
[B][COLOR=magenta][SIZE=5]WZAJEMNIE[/SIZE] :lol::lol::lol:[/COLOR][/B]
[COLOR=black]Pzdr[/COLOR][/quote]
Ja juz ten problem miałam tak ok. 24.00 w niedzielę. Troszkę napisałam po Klubowej a potem mnie wywaliło...

[quote name='Daja_']a no pierwszy dzień jesieni...mi tam nie fajnie się zaczyna.. :roll:
Jadę na pogrzeb kolegi :placz:[/quote]
Oj, niedobrze!
To rzeczywiście bardzo smutne rozpoczecie jesieni...
Dla kolegi ["]

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Cały dzień wczoraj i ranek dzisiaj nie miałam dojscia do DGM i do Internetu... Juz zastanawiałam się nad pomoca mojego chorego męża, ale... o, dziwo, juz wszystko działa...:crazyeye::-o super sprawa!

A tak wogóle to[SIZE=4][COLOR=Red][B] WITAM WSZYSTKICH W I DZIEŃ JESIENI!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Red][B]Słonecznej, spokojnej, pełnej radości i cudnie słodkich [COLOR=Indigo]sliwek[/COLOR] i [COLOR=YellowGreen]gruszek[/COLOR]...:lol:
[/B][/COLOR]
pzdr.[/quote]

nawet ładny ten pierwszy dzień jesieni ciepło ale mogło by nie wiać
:)

Posted

Witaj Asiaczku!
Gratuluję sukcesów! Tylko pozazdrościć:multi:
Dżezik jak zawsze nr 1:loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue](kiedyś go chyba skradnę:diabloti:)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#add8e6][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Jedziesz może na wystawę do Pragi w listopadzie? A może znasz kogoś kto się tam wybiera, najlpiej z Warszawy lub okolic? Jakbyś coś słyszała to proszę daj znać, szukam transportu dla szczeniaczka.[/COLOR]

Miłego dani życzę.

Posted

[quote name='Asiaczek']Może warto zainwestować w laptopa? Albo w drugi komp w domu...
Czekam na fotki socjalizacji Kici i Czoko...
Pzdr.[/quote]

L właśnie kończę spłacać tylko że jest dla TZ ale dziś wyjechał K. więc mam dostęp do Jego komputera...
Cały czas myślę na temat zdjęć... Dwa są w podpisie

Posted

[/B][/COLOR]
pzdr.[/quote]

Tak juz pierwszy dzień jesieni...:roll:
niestety to oznacza, ze zima niedługo..:cool3:

Posted

Asiu gratulacje!!!:multi::multi::multi::multi:, jak tylko się Agata wychoruje i wrócę do Łodzi, teraz tylko na momencik wpadłam, to wrzucę te zdjęcia które wam robiłam.
[SIZE=1][COLOR=Silver]Kurcze i znów się na ciasto nie załapałam, a Ty na sałatk[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=Silver]ę[/COLOR][/SIZE]:oops:

Zapraszam do glosowania na moje mudiki:

[url]http://mudicalendar.extra.hu/results.htm[/url]

Posted

[quote name='gosiaja']nawet ładny ten pierwszy dzień jesieni ciepło ale mogło by nie wiać
:)[/quote]
U Was zawsze silniej wieje niz u nas...:lol:

[quote name='panienkabubu']U nas piękne słonko :loveu:[/quote]
Słonko jest, ale i wiaterek taki więcej jesienny...

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]pomalutku nadrabiam ;)
podziwiam fotaski
i witam się :loveu: w ten cudowny dzień już właściwie jesienny [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dzielny Zuch z Ciebie!:lol:
A gdzie jesteś, jesli wolno spytac? To znaczy na jakim etapie nadrabiania...

[quote name='.ania']Witaj Asiaczku!
Gratuluję sukcesów! Tylko pozazdrościć:multi:
Dżezik jak zawsze nr 1:loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue](kiedyś go chyba skradnę:diabloti:)[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Jedziesz może na wystawę do Pragi w listopadzie? A może znasz kogoś kto się tam wybiera, najlpiej z Warszawy lub okolic? Jakbyś coś słyszała to proszę daj znać, szukam transportu dla szczeniaczka.[/COLOR]
Miłego dani życzę.[/quote]
Niestety, nie jadę. A byłaś w temacie tej wystawy? Ewentualnie "zgłoś się" w temacie "Szukam transportu".

[quote name='Czoko']L właśnie kończę spłacać tylko że jest dla TZ ale dziś wyjechał K. więc mam dostęp do Jego komputera...
Cały czas myślę na temat zdjęć... Dwa są w podpisie[/quote]
Jasne. Tylko że jak Twoi Panowi są na miejscu, czyli w domu, to Ty, biedna, nie masz z nami kontaktu, a my z Toba...

[quote name='AMIŚKA']Tak juz pierwszy dzień jesieni...:roll:
niestety to oznacza, ze zima niedługo..:cool3:[/quote]
Eeeee, do zimy to jeszcze tak ze 3 miesiące...:lol:

[quote name='Mudik']Asiu gratulacje!!!:multi::multi::multi::multi:, jak tylko się Agata wychoruje i wrócę do Łodzi, teraz tylko na momencik wpadłam, to wrzucę te zdjęcia które wam robiłam.
[SIZE=1][COLOR=Silver]Kurcze i znów się na ciasto nie załapałam, a Ty na sałatk[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=Silver]ę[/COLOR][/SIZE]:oops:
[url=http://mudicalendar.extra.hu/results.htm]Mudi napt

Posted

[quote name='jamnicze']Jaka Ercia dumna :)
[URL]http://img87.imageshack.us/img87/8408/dscn6073.jpg[/URL]
O, dawali 2 pucharki?[/quote]
Tak. Za Zwyc. Klubu, za Rasę. Za II miejsce na Sekcji- Ercia nic nie dostała... oszczędność...
Te, które widac na zdjęciu to - Rasa i Zwyc.Klubu.

[quote name='deer_1987']tak naprawde jesien przyszla wczesniej niz ta kalendarzowa..[/quote]
Noooo, ciutkę...

Pzr.

Posted

[quote name='Mudik']Asiu gratulacje!!!:multi::multi::multi::multi:, jak tylko się Agata wychoruje i wrócę do Łodzi, teraz tylko na momencik wpadłam, to wrzucę te zdjęcia które wam robiłam.

[url=http://mudicalendar.extra.hu/results.htm]Mudi napt

A jak tam się głosuje i na które fotki?

Pzdr.

Posted

Asiaczek masz cudne psiaczki :loveu: wszak jeszcze nie obejrzałam całej galerii ale zdjęcie z prezentacją "przodów i tyłów" jest odjazdowe. Oczywiście GRATULUJE SUKCESÓW!!!!

Posted

[quote name='NATKA']Asiaczek masz cudne psiaczki :loveu: wszak jeszcze nie obejrzałam całej galerii ale zdjęcie z prezentacją "przodów i tyłów" jest odjazdowe. Oczywiście GRATULUJE SUKCESÓW!!!![/quote]
Hahaha, brawa należą się fotografce za refleks! Dla przypomnienia, autorką jest "sloonko".:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak. Za Zwyc. Klubu, za Rasę. Za II miejsce na Sekcji- Ercia nic nie dostała... oszczędność...
Te, które widac na zdjęciu to - Rasa i Zwyc.Klubu.

Pzr.[/QUOTE]

Asia nie marudź aż tak ;) w Łodzi i tak zazwyczaj jest całkiem sporo nagród.. a już w porównaniu do Legionowskich klubówek to cała masa ;)

Posted

[quote name='Agappe']Asia nie marudź aż tak ;) w Łodzi i tak zazwyczaj jest całkiem sporo nagród.. a już w porównaniu do Legionowskich klubówek to cała masa ;)[/quote]
Ale w porónaniu do Klubowej 2 lata wstecz, to tegoroczna Klubowa wygląda baaaardzo skromnie... Były tylko pucharki, żadnych nagród rzeczowych, karmy ...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale w porónaniu do Klubowej 2 lata wstecz, to tegoroczna Klubowa wygląda baaaardzo skromnie... Były tylko pucharki, żadnych nagród rzeczowych, karmy ...

Pzdr.[/QUOTE]

faktycznie, ale i chyba mniej psów było.. :roll:
Łódzka klubówka "schodzi na psy" w porównaniu do tego co było kilka lat temu.. pierwsza moja klubówka na której byłam 2003 rok - było albo 59 albo 64 akit.. w tym roku 30.. :shake: