Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja ogladalam od momentu, co ten chlopak chcial wziasc wilka na zawody, a tamci kolesie mu nie pozwalali. Ale bez sensu dali warunek - ze wilk musi biec w kagancu.. jak to mozliwe, przeciez nie moglby oddychac.. no ale potem zwial im z ciezarowki, i bardzo dobrze 8)

Posted

Ja też, oglądałem - szkoda, że z tego konkurenta nr 1 zrobili takiego agresora (to warczenie na ciężarówce, i ugryzienie na finiszu)...

Fajny był, ale troche za naiwny.

Ale za wrażliwy jestem na takie filmy, łza sie w oku kręciła na koniec...

Posted

ELO!!!

ogladalem do momentu jak pierwszy raz mu zalozyl szelki do biegania pozniej przyjechala do mnie rodzina i wyciagneli mnie na grzyby :) Aga_ przywiez ta kasete do Sieradza 8)

Posted

Pay, tam chłopak jechał na desce, a nie na nartach :D

Zastanawiają mnie ich buty do biegówek, widzieliście? Jak do zjazdu :o

Gdzie taki sprzęt kupić tylko w USA?

Posted

w tym glownym wyscigu to na pewno byly zjazdowki.. a tak w ogole, to istnieje cos takiego jak "narty sladowe". but wyglada tak jak zjazdowy, ale ma ruchome zapiecia; zapinajac je zjezdza sie normalnie, jak na zjazdowkach, a odpinajac mozna "biec" jak na biegowkach..

Posted

narty carvingowe (sama mam takie, wiec bede "mądra" hehe :wink: ) sa do jazdy po szerokim stoku o srednim nachyleniu (najlepiej), jezdzac carvingowo "scinasz" skrety, dotykajac jedna reka sniegu (nie uzywa sie kijkow), wiec raczej to nie to.

mnie sie zdawalo, ze tam w filmie mieli normalne zjazdowe, a jesli nie, to sladowe..

Posted

To były spore góry, i chyba bez wyciągu, to pewnie tak było. U nas są bardzo drogie narty śladowe

Goprowcy na nich jeżdżą

Jejku! Kiedy spadnie śnieg?

Posted

To były spore góry, i chyba bez wyciągu, to pewnie tak było. U nas są bardzo drogie narty śladowe

Goprowcy na nich jeżdżą

Jejku! Kiedy spadnie śnieg?

Posted

YoOoOoOoO

w filmie byly zwykle narty.. carvingowe maja ze tak powiem wciecie w talii podobne do zwyklych tylko inaczej sie na nich skreca.. ale tez to sa zjazdowki.. a te buty na filmie to zwykle buty do jazdy na nartach (na nartach tez sie troche znam jezdze od 10lat 8) )

Posted

Ja film widziałam i specialnie nie poszłam do kościoła i na odpust przez niego ;-) za wczesnie było aby isc do kościółka a potem było za deszczowo i za zimno... mnie sie tez łza w oku kręciła..