Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']po pierwsze - Cavano w ten weekend zaczyna tygodniowy obóz - plizzzzz nie rób nam tego
Oczekujemy następnych propozycji :diabloti:[/quote]

No to my na obóz.

Posted

Kurcze, ciasno jest jesienia strasznie...Byloby mi o wiele latwiej, gdyby kluby zdeklarowaly sie co do terminu III i IV IALu. A czy wielu osobom kolidowaloby, gdyby zawody byly w ten sam weekend co zawody frisbee?
A moze przerzucimy sie na wiosne? Co powiecie na 22 lub 23 kwiecien? Tydzien przed jest wielkanoc, a tydzien po wsyatwa w Opolu, a potem PPA w Plocku...

Posted

Sajo, nie przejmuj się, orsini i tak pewnie nie dojedzie :diabloti: , jak do tej pory nikt jej chyba na zawodach nie widział.

Duchem jesteśmy z Tobą, nie przejmuj się goopim gadaniem. :thumbs: .

Posted

[quote name='saJo']Co myslicie o kwietniu?[/quote]
Sajo - jak to mawiają "jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził" ;) Niezależnie od tego, jaki termin byś zaproponowała, zawsze będzie z czymś kolidował. Na przykład tego 22-23 kwietnia są zawody w Ostravie :diabloti:

Musisz po prostu podjąć "męską" decyzję i już. My chętnie przyjedziemy czy to w kwietniu czy w sierpniu (chociaż nie ukrywam, że jako zmarźlakowi ten termin sierpniowy bardziej mi "leży" :evil_lol:)

Posted

Wy tu gadu-gadu o terminarzu a luty juz mamy zawodami obstawiony :loveu:

[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20781]Zawody[/url] :-)

Posted

Wiem, ze niedogodze wszystkim, ale spytac sie mozna :) Ja nie jezdze na imprezy zagramaniczne, wiec nie wiem kiedy sa, a nie chcialabym zrobic zawodow w dniu np MS ;)

Posted

[quote name='Wind']Wy tu gadu-gadu o terminarzu a luty juz mamy zawodami obstawiony :loveu:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20781"]Zawody[/URL] :-)[/quote]
Oooo:crazyeye: , a ja i tak nie pojadę :angryy: Jedno za młode, drugie w ciąży:shake:

Posted

[quote name='PARSONRK']Oooo:crazyeye: , a ja i tak nie pojadę :angryy: Jedno za młode, drugie w ciąży:shake:[/quote]

A dlaczego za młode? Chyba nie ma ograniczenia wieku.