Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='porterin']Nie mogę :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Wywaliliby mnie z roboty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
wiec przyszly tydzien, powiadasz? :razz:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nie mam jeszcze pozwolenia, jak już będzie można, mam nadzieję w ciągu 3 dni, to na pewno coś dorzucę, mam nadzieję, że dostanę pozwolenie :roll:

Posted

[quote name='porterin']nie mam jeszcze pozwolenia, jak już będzie można, mam nadzieję w ciągu 3 dni, to na pewno coś dorzucę, mam nadzieję, że dostanę pozwolenie :roll:[/quote]
jak zezre mnie ciekawosc i padne trupem zanim sie doczekam, to ubezpieczalnie wysle do Ciebie :evil_lol:

Posted

ok, może kogoś rozczaruję, ale to będzie suka - jak hodować to mysleć o sukach :lol: :lol: :lol:
Psy ze zdjęć trafione, jeden w dziesiątkę, a szczegóły przedstawi właściciel, obawiam się jednak, ze nie wcześniej niż we wtorek :lol:

To nie byl mój ostatni raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='porterin']ok, może kogoś rozczaruję, ale to będzie suka - [/quote]
nie rozczarowalas :)
pisalas o potomku, wiec wsio bylo jasne
[quote] jak hodować to mysleć o sukach :lol: :lol: :lol: [/quote]
to fakt
[quote] szczegóły przedstawi właściciel, obawiam się jednak, ze nie wcześniej niż we wtorek :lol: [/quote]
ehhh, no to czekam :placz:
[quote]To nie byl mój ostatni raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
aaa, no to moze sie jednak czegos dowiemy ciut wczesniej
bo chociaz napisz czy to ten bardziej top 2005 czy mniej ;-)

Posted

To nie był mój ostatni raz - raczej powinno być - jeszcze sobie pozapowiadam trochę :lol: :lol: :lol:

Tatuś [B]młody[/B], a już utytułowany

a jak popatrzyłam w rodowód pięknotki, to jest tam cała czołówka :lol:

Posted

porterin napisala:
[QUOTE] Tatuś [B]młody[/B], a już utytułowany

a jak popatrzyłam w rodowód pięknotki, to jest tam cała czołówka :lol:[/QUOTE]

Napiecie umiesz budowac :lol::lol::lol:.
Ciekawie sie suczka zapowiada. Zostalo czekac na fotki.
[SIZE=1][COLOR=White](ja wiem..ja wiem..ale tez nie powiem ...)[/COLOR][/SIZE]

Posted

Ja jak zwykle po prostu sie cieszę, chyba jestem nienormalna :lol: jakaś, cieszyc się, że ktoś będzie miał fajne zwierzątko. Nikt Zwycięzcą Świata się nie rodzi, ale zgodziłam się, że jakby co, to będzie na mnie :lol:, cokolwiek będzie, kto nie ryzykuje ten niczego nie osiągnie. :loveu:
A historia jest niczym z filmu gangsterskiego typu Bony and Clyde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ps. w tym wypadku ze zdjęciami nie powinno byc problemu

Posted

[quote name='porterin']
ps. w tym wypadku ze zdjęciami nie powinno byc problemu[/quote]

no nie wiem, nie wiem, jesli to TA o której myślę, to dodam tylko, że poprzedniczką się szczęściarz jakoś mocno nie chwalił......:shake:

Posted

[quote name='porterin']Facet to facet :lol: , nie zmusi sie go do niczego :eviltong:[/quote]
Ha! To juz chyba kojarze, kto wezmie :multi::multi::multi:
Bedzie stad? [URL]http://janastaff.co.uk/[/URL]
I tez sie straaasznie ciesze, bo uwazam, ze powinno sie dolewac swiezej, ale bardzo dobrej krwi.
Poza tym nigdy za wiele dobrych psow :)
Ogromnie sie ciesze, ze takie cudenko zawita w Polsce :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

No chyba już wszystko wiadomo, jeszcze tylko imię zostało :lol: , a też jest ciekawe :lol:

Ja wycisnę te zdjęcia :lol: mam swoje sposoby :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='porterin']Ja wycisnę te zdjęcia :lol: mam swoje sposoby :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]
Cisnij, cisnij :)
I w sumie jestes czysta, bo "nic" nie powiedzialas :)

Posted

A sio! Co to za offowanie mi tu galerii szczeniorów :mad: :evil_lol:
Oto jak Ruda przywitała koleżankę, która przyszła ocenić stan zniszczeń pod nieobecnosć pańci. Jakość średnia, za to charakterek wyraźnie widać :evil_lol: ;)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=cYBrPmxbqpA[/URL]

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']A sio! Co to za offowanie mi tu galerii szczeniorów :mad: :evil_lol: [/quote]
nie sio, nie sio - my tu przedpole czyscimy :)

[QUOTE] Oto jak Ruda przywitała koleżankę, która przyszła ocenić stan zniszczeń pod nieobecnosć pańci. Jakość średnia, za to charakterek wyraźnie widać :evil_lol: ;) [/QUOTE]
kawal suki :eviltong: a jak sie gotuje w srodku :loveu:

Posted

[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta ....toż to pic..bul;), Ozzy przyleciał posłuchać co się dzieje a Kuba pytał kto to kaszle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

:evil_lol:Chachachacha, najlepsza była mina zgłupiałej mamuśki, Penny kompletnie nie wie co robić :evil_lol: jej są obce takie zachowania, to panienka z dobrego domu :evil_lol: :eviltong:
Któregoś dnia zastanę Penny na szafie trzęsącą sie z przerazenia i ujadającego 2 kilogramowego pitstaffa szczerzącego miniaturowe zębiska :evil_lol:

Posted

Witam wszytkich zapsionych

filmik mój :evil_lol: co można poznac też po jakości :evil_lol::-o to juz nie moja wina ze było ciemno :-(:eviltong: ale wyraźnie widac jak maly 5-tyg. szczeniak terroryzuje cały dom :evil_lol: aż się go boje :razz::crazyeye:szczekanie przypomina troche ,,gdak,, małej kaczki :evil_lol::eviltong: ale pomińmy za to warczenie jest rozbrajające :diabloti:;)

pzdr...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...