strumyk Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='porterin']Nie mogę :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Wywaliliby mnie z roboty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] wiec przyszly tydzien, powiadasz? :razz:
porterin Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 nie mam jeszcze pozwolenia, jak już będzie można, mam nadzieję w ciągu 3 dni, to na pewno coś dorzucę, mam nadzieję, że dostanę pozwolenie :roll:
strumyk Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='porterin']nie mam jeszcze pozwolenia, jak już będzie można, mam nadzieję w ciągu 3 dni, to na pewno coś dorzucę, mam nadzieję, że dostanę pozwolenie :roll:[/quote] jak zezre mnie ciekawosc i padne trupem zanim sie doczekam, to ubezpieczalnie wysle do Ciebie :evil_lol:
porterin Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Spokojnie, to nie będzie Zwycięzca Świata :lol:
porterin Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ok, może kogoś rozczaruję, ale to będzie suka - jak hodować to mysleć o sukach :lol: :lol: :lol: Psy ze zdjęć trafione, jeden w dziesiątkę, a szczegóły przedstawi właściciel, obawiam się jednak, ze nie wcześniej niż we wtorek :lol: To nie byl mój ostatni raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
strumyk Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='porterin']ok, może kogoś rozczaruję, ale to będzie suka - [/quote] nie rozczarowalas :) pisalas o potomku, wiec wsio bylo jasne [quote] jak hodować to mysleć o sukach :lol: :lol: :lol: [/quote] to fakt [quote] szczegóły przedstawi właściciel, obawiam się jednak, ze nie wcześniej niż we wtorek :lol: [/quote] ehhh, no to czekam :placz: [quote]To nie byl mój ostatni raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] aaa, no to moze sie jednak czegos dowiemy ciut wczesniej bo chociaz napisz czy to ten bardziej top 2005 czy mniej ;-)
porterin Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 To nie był mój ostatni raz - raczej powinno być - jeszcze sobie pozapowiadam trochę :lol: :lol: :lol: Tatuś [B]młody[/B], a już utytułowany a jak popatrzyłam w rodowód pięknotki, to jest tam cała czołówka :lol:
acroba Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 porterin napisala: [QUOTE] Tatuś [B]młody[/B], a już utytułowany a jak popatrzyłam w rodowód pięknotki, to jest tam cała czołówka :lol:[/QUOTE] Napiecie umiesz budowac :lol::lol::lol:. Ciekawie sie suczka zapowiada. Zostalo czekac na fotki. [SIZE=1][COLOR=White](ja wiem..ja wiem..ale tez nie powiem ...)[/COLOR][/SIZE]
Patka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a ktoś tu ganił reklamę :evil_lol: zartuję oczywiscie :cool3:
porterin Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ja jak zwykle po prostu sie cieszę, chyba jestem nienormalna :lol: jakaś, cieszyc się, że ktoś będzie miał fajne zwierzątko. Nikt Zwycięzcą Świata się nie rodzi, ale zgodziłam się, że jakby co, to będzie na mnie :lol:, cokolwiek będzie, kto nie ryzykuje ten niczego nie osiągnie. :loveu: A historia jest niczym z filmu gangsterskiego typu Bony and Clyde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ps. w tym wypadku ze zdjęciami nie powinno byc problemu
AMFI Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='porterin'] ps. w tym wypadku ze zdjęciami nie powinno byc problemu[/quote] no nie wiem, nie wiem, jesli to TA o której myślę, to dodam tylko, że poprzedniczką się szczęściarz jakoś mocno nie chwalił......:shake:
porterin Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Facet to facet :lol: , nie zmusi sie go do niczego :eviltong:
Vectra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Atomowy Franciszek podczas snu ;) [IMG]http://img113.imageshack.us/img113/2682/franeczek1hj2.jpg[/IMG]
strumyk Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='porterin']Facet to facet :lol: , nie zmusi sie go do niczego :eviltong:[/quote] Ha! To juz chyba kojarze, kto wezmie :multi::multi::multi: Bedzie stad? [URL]http://janastaff.co.uk/[/URL] I tez sie straaasznie ciesze, bo uwazam, ze powinno sie dolewac swiezej, ale bardzo dobrej krwi. Poza tym nigdy za wiele dobrych psow :) Ogromnie sie ciesze, ze takie cudenko zawita w Polsce :loveu::loveu::loveu::loveu:
porterin Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No jeżeli Bonnie i Clyde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
strumyk Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ale fajnie :) Czyli od wtorku mozna sie juz spodziewac jakis zdjec i konkretow? :)
porterin Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No chyba już wszystko wiadomo, jeszcze tylko imię zostało :lol: , a też jest ciekawe :lol: Ja wycisnę te zdjęcia :lol: mam swoje sposoby :eviltong: :eviltong: :eviltong:
strumyk Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='porterin']Ja wycisnę te zdjęcia :lol: mam swoje sposoby :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] Cisnij, cisnij :) I w sumie jestes czysta, bo "nic" nie powiedzialas :)
Marta Chmielewska Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A sio! Co to za offowanie mi tu galerii szczeniorów :mad: :evil_lol: Oto jak Ruda przywitała koleżankę, która przyszła ocenić stan zniszczeń pod nieobecnosć pańci. Jakość średnia, za to charakterek wyraźnie widać :evil_lol: ;) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=cYBrPmxbqpA[/URL]
porterin Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no proszę, jaki pies obronny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko tak, mało rudo wygląda na tym filmiku ;)
strumyk Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']A sio! Co to za offowanie mi tu galerii szczeniorów :mad: :evil_lol: [/quote] nie sio, nie sio - my tu przedpole czyscimy :) [QUOTE] Oto jak Ruda przywitała koleżankę, która przyszła ocenić stan zniszczeń pod nieobecnosć pańci. Jakość średnia, za to charakterek wyraźnie widać :evil_lol: ;) [/QUOTE] kawal suki :eviltong: a jak sie gotuje w srodku :loveu:
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta ....toż to pic..bul;), Ozzy przyleciał posłuchać co się dzieje a Kuba pytał kto to kaszle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
Marta Chmielewska Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :evil_lol:Chachachacha, najlepsza była mina zgłupiałej mamuśki, Penny kompletnie nie wie co robić :evil_lol: jej są obce takie zachowania, to panienka z dobrego domu :evil_lol: :eviltong: Któregoś dnia zastanę Penny na szafie trzęsącą sie z przerazenia i ujadającego 2 kilogramowego pitstaffa szczerzącego miniaturowe zębiska :evil_lol:
Patka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Matra ja juz jej nie chce ;) to jakis podmianek przy porodzie ... :evil_lol:
Olynda Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witam wszytkich zapsionych filmik mój :evil_lol: co można poznac też po jakości :evil_lol::-o to juz nie moja wina ze było ciemno :-(:eviltong: ale wyraźnie widac jak maly 5-tyg. szczeniak terroryzuje cały dom :evil_lol: aż się go boje :razz::crazyeye:szczekanie przypomina troche ,,gdak,, małej kaczki :evil_lol::eviltong: ale pomińmy za to warczenie jest rozbrajające :diabloti:;) pzdr...
Recommended Posts