Kasia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ale przyjemnie by było zobaczyć jakieś Jego nowe zdjecia :lol: Quote
israel Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 U nas teraz takie upaly i burze - czy Wilczus dobrze je znosi? Quote
israel Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hej ho - Wilczku - jak Ci sie zyje? Daj jakis ustalony znak-sygnal! Quote
mosii Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 przepraszam ale ja mam tu straszne problemy z netem Wilkus ma sie doskonale, zapomniał juz o podkopywaniu ucieczkach, teraz jak sie zmeczy bieganiem tyo sam wraca do swojego kojca, w ogóle nie uzywam smyczy! uwielbia sie wylegiwac przy koniach chyba gdzies kiedys miał z nimi do czynienia, Wilkuś przez dwa tyg miał zapalenie uszka, ale juz je wyleczylismy:) ocvzywiscie wrzuce fotki ale dajcie mi pare chwil, musze ponadrabiac zaległosci... Quote
israel Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Wilczek sie odezwal - to pewnie beda fotki :) Quote
przyjaciel_koni Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Mosii - dziękujemy za informacje !!!! Wilcze uszy nie są w najlepszym stanie - jedno po operacji, a teraz zapewne to drugie ???!!!! (bo chyba nie to leczone ?) Szczerze mówiąc już bardzo się niepokoiłam, że coś Ci się przytrafiło poważnego. Nawet wczoraj z Paros rozmawiałyśmy na ten temat. Duża ulga !!!! Oby zawsze były to tylko kłopoty z netem !!!! Quote
Aleksandra_B Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Cieszę się bardzo !!!! Mosii próbowałam się też dodzwonić ale się nie udało :hmmmm: Które uszko mu się zapaskudziło? To chore? A poza tym jakie piękne wiadomości :multi: :multi: Bardzo chciałabym się wybrać do Ciebie i odwiedzić Wilczydło ale narazie jeszcze jestem w trakcie sesji... Z niecierpliwością więc czekam na foteczki Wilczka przy konikach :multi: Quote
agula Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
paros Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Czekamy na zdjęcia Wilka i informacje, jak czuje się :roll: Quote
przyjaciel_koni Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Mosii znowu nam przepadła..... A ja tak czekam na foty..... Quote
Aleksandra_B Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Pewnie znowu net padł....szkoda.... Quote
przyjaciel_koni Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 U Wilczka tak cicho..... Jak brak foteczek i relacji, to i niektóre Cioteczki o nim zapominają..... A przecież Wilczuś liczy na nasze zainteresowanie...... Quote
israel Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ale wujek pamieta zawsze :) i czeka cierpliwie na Wilczusiowe fotki! Quote
paros Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Koniecznie potrzebne fotki Wilczka, tak dawno nie było fotek :shake: :roll: Quote
Aleksandra_B Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Jesteśmy bardzo wstępnie umówione z przyjacielem_koni na Wilkową wizytę w drugiej połowie sierpnia. Miało być w czerwcu ale ja miałam sesję, teraz przyjaciel_koni wyjechała, ja wyjeżdżam na poczatku sierpnia. Dlatego o ile tylko mosii będzie to w drugiej połowie sierpnia zrobimy sobie krótką wycieczkę. Stęskniłam się za tą kochaną mordką, czy go wogóle poznam, on teraz taki lśniący, Pan na swoich włościach :lol: Ech, jak sobie wspominam jak fatalnie on się miewał w schronisku, jak tęsknił do ludzi, a teraz... ma po prostu cudownie :loveu: Szkoda, że mosii ma takie problemy z netem bo bardzo chętnie zobaczyłabym go choć na zdjęciach. W sierpniu na pewno porobimy ich mnóstwo. Quote
paros Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ja też stęskniłam się za Wilkiem :cool3: Muszę zadzwonić do Mosii aby zdjęcia przysłała to ja wstawię :roll: Quote
Aleksandra_B Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Tu dla stęsknionych za widokiem szczęśliwego Wilczka wstawiam starą fotkę: [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/1910/4edited1xv1.jpg[/IMG] na nowe cierpliwie czekam ;) mosii, wysyłałam smsa ale nie odpowiedziałaś. Co myślisz o drugiej połowie sierpnia? Przyjechałybyśmy z przyjaciel_koni. Quote
israel Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Paros - dobry pomysl - stare fotki Wilczka tez fajne ale juz sie nie moge doczekac na nowe :) Quote
ulvhedinn Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Słuchajcie ma ktoś kontakt z Mosii? Chciałam się dowiedzieć, czy działa jeszcze ten hotelik u niej, ale cisza jakaś głucha.... :shake: Quote
Recommended Posts