Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

przepraszam ale ja mam tu straszne problemy z netem
Wilkus ma sie doskonale, zapomniał juz o podkopywaniu ucieczkach, teraz jak sie zmeczy bieganiem tyo sam wraca do swojego kojca, w ogóle nie uzywam smyczy! uwielbia sie wylegiwac przy koniach chyba gdzies kiedys miał z nimi do czynienia,
Wilkuś przez dwa tyg miał zapalenie uszka, ale juz je wyleczylismy:)
ocvzywiscie wrzuce fotki ale dajcie mi pare chwil, musze ponadrabiac zaległosci...

Posted

Mosii - dziękujemy za informacje !!!!
Wilcze uszy nie są w najlepszym stanie - jedno po operacji, a teraz zapewne to drugie ???!!!! (bo chyba nie to leczone ?)

Szczerze mówiąc już bardzo się niepokoiłam, że coś Ci się przytrafiło poważnego. Nawet wczoraj z Paros rozmawiałyśmy na ten temat.
Duża ulga !!!! Oby zawsze były to tylko kłopoty z netem !!!!

Posted

Cieszę się bardzo !!!!
Mosii próbowałam się też dodzwonić ale się nie udało :hmmmm:

Które uszko mu się zapaskudziło? To chore?

A poza tym jakie piękne wiadomości :multi: :multi:

Bardzo chciałabym się wybrać do Ciebie i odwiedzić Wilczydło ale narazie jeszcze jestem w trakcie sesji...

Z niecierpliwością więc czekam na foteczki Wilczka przy konikach :multi:

Posted

Jesteśmy bardzo wstępnie umówione z przyjacielem_koni na Wilkową wizytę w drugiej połowie sierpnia. Miało być w czerwcu ale ja miałam sesję, teraz przyjaciel_koni wyjechała, ja wyjeżdżam na poczatku sierpnia. Dlatego o ile tylko mosii będzie to w drugiej połowie sierpnia zrobimy sobie krótką wycieczkę.

Stęskniłam się za tą kochaną mordką, czy go wogóle poznam, on teraz taki lśniący, Pan na swoich włościach :lol:
Ech, jak sobie wspominam jak fatalnie on się miewał w schronisku, jak tęsknił do ludzi, a teraz... ma po prostu cudownie :loveu:
Szkoda, że mosii ma takie problemy z netem bo bardzo chętnie zobaczyłabym go choć na zdjęciach.
W sierpniu na pewno porobimy ich mnóstwo.

Posted

Tu dla stęsknionych za widokiem szczęśliwego Wilczka wstawiam starą fotkę:
[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/1910/4edited1xv1.jpg[/IMG]

na nowe cierpliwie czekam ;)

mosii, wysyłałam smsa ale nie odpowiedziałaś.
Co myślisz o drugiej połowie sierpnia? Przyjechałybyśmy z przyjaciel_koni.