Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio byłam u niego w sobotę. Sytuacja bez zmian.
Wczoraj odszedł mój Ares... [']

Dzisuaj jak będe mogła to pojade do niego.
Ale na razie było bez zmian. Dalej siedzi w budzie. I nie chce wychodzić.

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja byłam wczoraj ale właściwie niemam o czym pisac. Psiak nie wyszedł z budy, popatrzył na mnie chwile a potem sie odwrocił dajonc do zrozumienia ze koniec wizyty.

Posted

Trzeba mu dać czas , dużo czasu ....
pisalyście , jaki byl przerażony transportem , on potrzebuje spokoju , czlowieka , któremu powolutku zaufa .Nie poganiajcie go , niech sam się ośmiela .
Zobaczycie , będzie dobrze .

Posted

Powinnam była pojechać dzisiaj doAszocika. Opowiedzieć mu o Aresku. O mojej Myszeńce.
Jutro pojadę z ekstra przysmakiem.

I będe szukała domu zastępczego dla tej biedy...

Posted

Kasia rozumiemCi też niewiem czy w takiej sytuacji bym pojechała. Zresztą ja też nie byłam dzisiaj :oops: . Dzisiaj podobno Pan Tomek z hotelu miał nad nim popracowac więc pewnie dzień nie jest stracony.

Posted

Myśle i myślę o Aszociku...
Co my z nim zrobimy?
Elso, voc, Patia, myślcie tez!

Jak tego biedaka wyciągnąć z budy?
Nie rozmawiałam z panem Tomkiem wczoraj, dziś zadzwonie. I postaram sie jechać. Choć samochód coś mi sie psuje... Odpukac.

Posted

No to nasz Aszocik sie rozkreca!
Pan Tomek mnie poinformował, ze wczoraj go obszczekał!

Wyszedł z tej swojej budy: poszczekał, poszczekał na niego, tak jakby od niechcenia i wszedł co prawda z powrotem, ale jednak to juz ogromnt postęp!

Posted

No to teraz musimy uważac.
Przynajmniej dla mnie skończy się przesiadywanie przy jego budzie i opowiadanie mu o moich problemach.
Bo do tej pory tak to wyglądało. Ale chyba mam nudne życie bo Aszot zasypiał. A jak on śpi to chrapie...

Posted

Mój Aszocik schował się aż na 4 stronie!

Aszot potrzebuje pilnie domu zastępczego chociaż. Przebywa w hotelu Psia Kość.
Aszot jest wystraszonym, pięknym kaukazem. Unika ludzi, ma swój świat. Ostatnio coraz częściej wychodzi z budy. Pan Tomek jest u niego tak czesto jak to możliwe. Ja zawalam sprawę bo już 3 dni nie byłam u niego...
Potrzebny jest dla niego kojec i buda: to jest to, co najbardziej teraz potrzebuje. I człowieka który by jak najczesciej do niego mówił.
Pomóżcie proszę w szukaniu mu Przystani...
Kończą sie nam pieniądze na hotel.

Posted

Byłysmy z Kasie u Aszota
Powiem wam tyle
ONA JEST NIESAMOWITA
gdybyskie ja widzieli jak siedzi obok budy i mówi do Aszota...
i widaać ze na nia reaguje patrzy i nawet daje się pogładskać, Kasie jesteś niesamowita :lol:

Posted

Agnieszka, nie wygłupiaj sie bo mi jest wstyd. Po prostu mam darmową terapię u psychologa.

A pan Tomek zrdadził tajemnice: Aszot uwielbia kości wołowe! Oczy robią mu sie takie jak spodki... I nawet głowa i łapa wychodzą z budy po kość!

No to juz znamy jedna mała tajemnice Aszocika!

Posted

Sprawa wygląda tak: nie ma mnie cały przyszły tydzień.
Kto będzie zaglądał do Aszocika?
Kto zawiezie mu jakąś kosteczke?

Przypomina, że szukamy mu cały czas domu zastępczego a najlepiej to stałego.