an3czka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 mmbbaj napisał(a)::evil_lol: Witaj Maga! Miło, że wpadłaś :lol: O jakie ładniutkie:lol: Quote
mmbbaj Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 bea100 napisał(a):...czekam na (wczorajsze) fotki :p No i musisz jeszcze trochę poczekać bo wzięłam się za porządki i padłam :grab: a wieczorkiem chcemy pojechać z Bajankiem nad Wisłę żeby się trochę ochłodził. Byłam z nim na dworzu, ale nawet trudno to nazwać spacerem, jest za gorąco :shake: ;) :lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sołtys Kierdziołek :razz: kurcze a młodzież wie kto zacz :cool3: Quote
anetta Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ale sliczne foteczki z Kraka i spotkanko ogarkowe :loveu: Quote
Teklunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 mmbbaj napisał(a):;) :lol:buahaha :D :D :D Gosia, genialne! Az sie zgielam w pol ze smiechu :D Quote
mmbbaj Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sołtys Kierdziołek :razz: Alicjo :diabloti: Sołtys Kierdziołek to mężczyzna :evil_lol: Alka napisał(a): ale extra , jacy przystojni :loveu::loveu::loveu: Prawda? Widzę Alu, że znasz się na męskiej urodzie! :evil_lol: anetta napisał(a):Ale sliczne foteczki z Kraka i spotkanko ogarkowe :loveu: anetta, cieszę się, że się podobają! :lol: Wpadnij do nas jutro to będzie więcej, z wczorajszego spotkania, bo dziś już nie mam siły :shake: Teklunia napisał(a):buahaha :D :D :D Gosia, genialne! Az sie zgielam w pol ze smiechu :D Kasieńko, mam nadzieję, że do tej pory już cię "odgięło"???:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Wizyta Bajana u Duni i Moni :lol: szczęśliwy Bajan panienka z okienka czyli Monia Dunia i Monia Bajan do tego namiociku wchodził tylko pod nieobecność w nim Moni :evil_lol: Królewna Monia :loveu: narada...:cool3: i zaloty można stracić głowę :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Monia wstań! co się dzieje? podstawą udanego związku są wspólne zainteresowania ;) i wsólne bieganko :lol: Quote
Teklunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Pozazdroscic Bajankowi takich dobrych kontaktów z Tatusiem ;) A piekna dziewczynka - jemu to sie powodzi ;) Quote
KUMPELka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mmbbaj napisał(a):Wizyta Bajana u Duni i Moni :lol: szczęśliwy Bajan Ale macie źrebaczka :evil_lol: [quote name='mmbbaj'] narada...:cool3: Prawdziwy spisek [quote name='mmbbaj'] i zaloty można stracić głowę :evil_lol: Ześwirował na widok Mońki (ciekawe co mu potajemnie obiecałą :cool3: :cool3: ) Gosiu, zdjęcia rozbawiły mnie do łez :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Teklunia napisał(a):Pozazdroscic Bajankowi takich dobrych kontaktów z Tatusiem ;) Nie Kasiu! Bajan nie widuje się z tatusiem! Ostatni raz kiedy się widziały, Bajan miał kilka miesięcy. Myślę,że teraz mogłoby być różnie...:razz: To już dwa dorosłe samce! A jeśli zasugerowało cię ich zdjęcie, to zasługa PS-a :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mmbbaj napisał(a): Monia wstań! Ale Bajanek ma smutną minkę :-( mmbbaj napisał(a): co się dzieje? podstawą udanego związku są wspólne zainteresowania ;) Parką z nich piękna :loveu: Bea100, mmbbaj - lepiej uważajcie bo zanosi się na wielką przyjaźń a może na cosik więcej :razz: :cool3: Quote
KUMPELka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mmbbaj napisał(a): To zdjęcie mnie rozbroiło. Uwielbiam takie maślane i zaspane spojrzenie mojego Kumpla. Już zasypia ale ...jeszcze nie :p Quote
mmbbaj Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Witaj Madziu!!!:multi: Fajnie, że cię rozbawiły bo ty teraz biedna jesteś :calus: A nam wczoraj wyprawa nad Wisłę się nie udała! Jak doszliśmy okazało się, że rozlewisko jest tak wielkie, że aż połączyło się z Wisłą, zniknęły całkiem łachy piachu i praktycznie nie było jak dojść :angryy: Mogliśmy oczywiście puścić Bajana do wody, ale nie mielibyśmy nad nim zupełnie kontroli, a poza tym jakoś tak się boję kiedy miejsce nie znane. Skończyło się na tym, że Bajan wszedł do wody na flexi i po prostu się zamoczył! Dodatkową atrakcją były tabuny komarów, które chciały nas zjeść, już się dzisiaj drapię :diabloti: Tak więc skończyło się spacerem... Nie uwierzysz co zrobiłam w nocy! Bajan wiercił się i nie mógł spać z gorąca, zaczął się skarżyć...Wstałam i przetarłam go mokrym ręcznikiem, ale to niewiele pomogło, zawołałam go na balkon bo tam ciutkę wiało, a Bajan na tym balkonie zaczął podawać łapkę co świadczyło, że o coś prosi! Niewiele się więcej zastanawiając, ubrałam się i zabrałam go na spacer! :evil_lol: Była 1.30, a wróciliśmy o 2.30 ! :evil_lol: ale warto było! Nareszcie było czym oddychać i ochłodzić się! Bajan wcale nie miał ochoty wracać, ale jak się położył to spokojnie zasnął. No i całą noc włączony wentylator! Powiem ci, że jeśli te upały nie zelżeją, to zastanowię się nad udziałem w wystawie :roll: Ogary mają być w samo południe, a dziś zapowiadali na jutro jeszcze wyższe temperatury :crazyeye: A Bajan zle znosi ten upał :p Quote
KUMPELka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mmbbaj napisał(a):Niewiele się więcej zastanawiając, ubrałam się i zabrałam go na spacer! :evil_lol: Była 1.30, a wróciliśmy o 2.30 ! :evil_lol: ale warto było! Nareszcie było czym oddychać i ochłodzić się! Bajan wcale nie miał ochoty wracać, ale jak się położył to spokojnie zasnął. No i całą noc włączony wentylator! Gosiu, ja też tak kiedyś zrobiłam a było chyba też około 12 w nocy i pomijając Kumpla ja sama też nie miałam ochoty wracać do domu :cool3: Najchętniej chodziłąbym tak sobie w nocy po osiedlu, jest tak spokojnie i do tego właśnie wreszcie jest czym oddychać :multi: Co do wystawy - nie dziwię się :shake: ,współczuję. Ja po Krakowie byłam jak dętka, a pies myślałam, że wykituje w aucie (bez klimy :-o ) tylko... szkoda byłoby przegapić m/ynarodówkę i to u siebie na śmieciach. Chociaż dla Bajanka najlepsze czasy na pokazywanie się przyjdą dopiero tak w pryzszłym roku, prawda :roll: więc ...trudno mi coś doradzić. Ja mam tak dość tego upału, że wołami by mnie nikt nie zaciągnął na wystawę a już napewno nie na 13 godzinę :mad: Całuski Zdjęcia naprawdę rewelacyjne :multi: Quote
Nugatowa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Choć Kochanie, zobaczymy kto to się dobija ?:question: Żabciu trzymaj sie blisko mnie !:D O Matyldo, zemdlała :eek2: i co teraz usta usta? :hmmmm: Bajan słonko panikujesz, zdrzemłam się tylko :stop: Ach te baby :question: :icon_roc: Martwię się o nią a ta sie jeszcze czepia. Co byś zjadł na obiad, misiu? :evillaug: Bajanku ja tylko skoczę po mąke i masło do spożywczaka obok :cooldevi: [SIZE=2]Stój, pójde z Tobą, pomogę Ci nieść zakupy :lol: Potrzebny on tutaj jak piernik do wiatraka, pójdę sama :obrazic: B:Kochanie, nie bądż taka pójdziemy razem!:loveu: M: Jeszcze mi go tu brakowło :watpliwy: zakupy to odpowiedzialana sprawa Bajanie! :siara: Quote
mmbbaj Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Kinga, jesteś niemożliwa :roflt: :roflt: :roflt: , ale i tak mi podpadłaś :mad: , wiesz za co? ;) Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kinga , super opisy ;) Gosiu , mi to wygląda na milość :loveu:w stylu ,,Zakochany Kundel'' ;)Disney'a Quote
Nugatowa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mmbbaj napisał(a):Kinga, jesteś niemożliwa :roflt: :roflt: :roflt: , ale i tak mi podpadłaś :mad: , wiesz za co? ;) Niemożliwa?? :cool3: Gosiu szukałam Cię w niedziele bo byłam ze znajomymi z Warszawy :lol: , I do każdego pytałam czy to Bajan :roflt:niestety Was nie znalazłam :-( Phii szukałam Was Gosiu :obrazic::eviltong: Quote
mmbbaj Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Nugatowa napisał(a): Gosiu szukałam Cię w niedziele bo byłam ze znajomymi z Warszawy :lol: , I do każdego pytałam czy to Bajan :roflt:niestety Was nie znalazłam :-( Phii szukałam Was Gosiu :obrazic::eviltong: :placz: :placz: :placz: buuuuuuuuuu!!!! To jaki z ciebie myśliwy?:evil_lol: ;) Daga od Oskarka nas znalazła :obrazic: Quote
anetta Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Monia wyglada jak ksiezniczka w tym namiotku hahahaahah A Bajanek to jej goniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 100 stronka!! :sweetCyb::bigcool: Quote
Recommended Posts