mmbbaj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 KUMPELka napisał(a): A już myślałąm, że stroni od wody :cool3: :p :p :p Quote
KUMPELka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 mmbbaj napisał(a)::p :p :p Ooo jak pięknie :p Czy Hania organizuje to nie wiem ale myślę, że tak bo przecież sama szkoli psy :cool1: A kto biegał z Bajankiem Ty czy Marek :razz: Farbę - nie ma problemu. Obok mojej pracy jest ubojnia więc krwi mamy pod dostatkiem :cool3: Quote
bea100 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 mmbbaj napisał(a)::p :p :p Ale fajnie, troszkę mi się zrobiło..chłodniej :lol: Moje dziewczyny to zupełnie nie wodołazy. Monia wchodzi do wody po kolanka (nie dalej) a Dunia to już wogóle kino=nawet potrafi łapą wyciągniętą przed siebie...badać grunt tzn sprawdzać, czy głęboko i jak głęboko :eek3: Mmbbaj, trzeba być w sobotę. Wiem, że upał ale ja słyszałam, że ma być chłodniej i może deszczyk? Zobaczymy.. Dla Bajana to będzie kolejna cenna nauka wystawowa (przed nastepnym sezonem wystawowym na który u Bajana liczę :p ). Ta wystawa pod nosem. Coraz lepiej Wam idzie; szkoda byłoby teraz odpuścić. A tak wogóle to powinno być fajnie. Wogóle się nie przejmuj niczym. Luzik, luzik, luzik...:cool1: Quote
mmbbaj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 KUMPELka napisał(a):Ooo jak pięknie :p No! :p KUMPELka napisał(a): A kto biegał z Bajankiem Ty czy Marek :razz: Oczywiście ja :lol: KUMPELka napisał(a):Farbę - nie ma problemu. Obok mojej pracy jest ubojnia więc krwi mamy pod dostatkiem :cool3: Acha! To jeszcze pozostaje zorganizować dzika! :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Czesc Małgosiu :) nie moge sie napatrzec na Bajanka zdobywajacego Krakow... piekny pies i piekne miasto :loveu: Quote
mmbbaj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Witaj Bea :multi: bea100 napisał(a): Moje dziewczyny to zupełnie nie wodołazy. Monia wchodzi do wody po kolanka (nie dalej) a Dunia to już wogóle kino=nawet potrafi łapą wyciągniętą przed siebie...badać grunt tzn sprawdzać, czy głęboko i jak głęboko :eek3: Bajan jak pierwszy raz w swoim życiu poleciał do wody to szalał w niej jak małe dziecko! :lol: Bardzo lubi wodę! Jego brat Bławat też! W zeszłym roku na działce u Mirków szaleli w wodzie razem :evil_lol: Ja myślę, że gdyby Monię zachęcił inny pies to też by polubiła :cool3: No bo Dunia to dama więc tylko koniuszki paluszków pomoczy ;) bea100 napisał(a): Mmbbaj, trzeba być w sobotę. Bea, a czy ja powiedziałam że nas nie będzie?:lol: Będziemy! Hultaj będzie się musiał trochę pomęczyć zanim zgarnie swoje trofea :eviltong: I żeby nie było niedomówień to oczywiście żartuję! ;) bea100 napisał(a): Dla Bajana to będzie kolejna cenna nauka wystawowa (przed nastepnym sezonem wystawowym na który u Bajana liczę :p ). Noooo, a ja jestem ciekawa czego jeszcze mnie Bajan nauczy...:evil_lol: bea100 napisał(a):Coraz lepiej Wam idzie; szkoda byłoby teraz odpuścić. A tak wogóle to powinno być fajnie. Wogóle się nie przejmuj niczym. Luzik, luzik, luzik...:cool1: A wiesz jak świetnie już nam będzie szło w klasie weteranów? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Luzik, luzik, Bea!;) Spoko! Musisz wnuka na ringu zobaczyć! :lol: Quote
KUMPELka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Acha! To jeszcze pozostaje zorganizować dzika! :evil_lol: No tak :roll: ale skórkę myślę też da się :cool3: wykombinować :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Teklunia napisał(a): nie moge sie napatrzec na Bajanka zdobywajacego Krakow... piekny pies i piekne miasto :loveu: Witaj Kasiunia! :lol: Oooo! Bajan Kraków zdobył już w zeszłym roku ;) A dla mnie my z Bajanem w Krakowie to pełnia szczęścia :loveu: I dziękujemy za komplement :lol: Quote
bea100 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 mmbbaj napisał(a): ...A wiesz jak świetnie już nam będzie szło w klasie weteranów? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem tego zupełnie pewna :evil_lol: A może dzisiaj wpadniecie na wieczorne pobieganie z Bajanem? Quote
mmbbaj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 bea100 napisał(a): A może dzisiaj wpadniecie na wieczorne pobieganie z Bajanem? A wiesz Bea, że baaaaaardzo chętnie!!!!!!!!!!:lol: Myślę, że gdzieś tak 18 - 19? Quote
bea100 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 mmbbaj napisał(a):A wiesz Bea, że baaaaaardzo chętnie!!!!!!!!!!:lol: Myślę, że gdzieś tak 18 - 19? No to stoi, czekamy (ja i Dunia i Monia ) na naszego Caruso :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Bea, a to specjalnie dla ciebie ;) :loveu:PIĘKNE Gosiu :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Bea, a to specjalnie dla ciebie ;) ale ładne :loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:PIĘKNE Gosiu :loveu::loveu::loveu: Teklunia napisał(a):ale ładne :loveu::loveu::loveu: To ojciec i syn! :lol: Quote
bea100 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Mmbbaj: Fantastycznie :multi: Dziękuje, dziekuję, dziekuję...ot, sami teraz (widzicie) i możecie porównać dlaczego tak oceniałam :p Choć tata Trop tutaj jest już ,,dorosły" a synek Bajanek wszak jeszcze nie... Quote
mmbbaj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 bea100 napisał(a):Mmbbaj: Fantastycznie :multi: Dziękuje, dziekuję, dziekuję...ot, sami teraz (widzicie) i możecie porównać dlaczego tak oceniałam :p Choć tata Trop tutaj jest już ,,dorosły" a synek Bajanek wszak jeszcze nie... Bea, no właśnie twoje sugestie poddały mi taki pomysł :lol: A poza tym melduję ci, że Bajan wtrząchnął michę i padł :evil_lol: A wyszło sporo fajnych zdjęć tylko zajmę się nimi jutro bo my też ciutkę padnięci:lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Bea, no właśnie twoje sugestie poddały mi taki pomysł :lol: A poza tym melduję ci, że Bajan wtrząchnął michę i padł :evil_lol: A wyszło sporo fajnych zdjęć tylko zajmę się nimi jutro bo my też ciutkę padnięci:lol::multi:czyli było dzis bieganko z dziewczętami:razz: Quote
mmbbaj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:czyli było dzis bieganko z dziewczętami:razz: Ano było :lol: Dam wam jedno zdjątko... Serenada na dobranoc...:evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 chciałam tylko napisać, ze krakowski Bajan bardzo mi się podoba :p Quote
KUMPELka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 mmbbaj napisał(a):Ano było :lol: Dam wam jedno zdjątko... Serenada na dobranoc...:evil_lol: Bajan Mońkę rozkocha w sobie na dobre :lol: Śpij królewno, śpij......;) Quote
mmbbaj Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 KUMPELka napisał(a):Bajan Mońkę rozkocha w sobie na dobre :lol: No, Bajanek bardzo się stara! :evil_lol: Cześć Magda! Czy u was też dziś taki upał? Bo u nas jeszcze gorzej niż wczoraj :grab: Maga100 napisał(a):chciałam tylko napisać, ze krakowski Bajan bardzo mi się podoba :p :evil_lol: Witaj Maga! Miło, że wpadłaś :lol: Quote
bea100 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hohoho (trochę jak widać mnie ominęło :razz: )...czekam na (wczorajsze) fotki :p Monia obrała sobie własną strategię, jak Bajanek się zaczyna za mocno zalecać, to nie odgryza się jak suczki potrafią zazwyczaj a pada plackiem na ziemię...i po robocie...a Bajan stoi nad nią i śpiewa :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 mmbbaj napisał(a):Cześć Magda! Czy u was też dziś taki upał? Bo u nas jeszcze gorzej niż wczoraj :grab: Gosiu u nas nie upał jest dla mnie najgorszy ale...pyłkujące zboża :angryy: Kicham, płaczę i martwię się żeby mi ten dzidziuś, przy kolejnym kichnięciu nie ...wypadł :crazyeye: Niestety leków brać nie mogę i jest strasznie. Najlepiej zamknęłabym się w domu ale jak to zrobić kiedy i do pracy i po GAbi i z psem i wogóle tyle rzeczy na głowie :-o No nic, przetrwać lipiec i powinno być już dobrze :roll: mmbbaj napisał(a): :evil_lol: Nie wiem dlaczego :shake: ale jak myślę o ogarach to zawsze kojarzę je z Krakowem :cool3: No i proszę...na dowód Twoje piękne zdjęcie :multi: Quote
Recommended Posts