Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):
:p :p :p

Ooo jak pięknie :p
Czy Hania organizuje to nie wiem ale myślę, że tak bo przecież sama szkoli psy :cool1: A kto biegał z Bajankiem Ty czy Marek :razz:
Farbę - nie ma problemu. Obok mojej pracy jest ubojnia więc krwi mamy pod dostatkiem :cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:p :p :p

Ale fajnie, troszkę mi się zrobiło..chłodniej :lol:

Moje dziewczyny to zupełnie nie wodołazy. Monia wchodzi do wody po kolanka (nie dalej) a Dunia to już wogóle kino=nawet potrafi łapą wyciągniętą przed siebie...badać grunt tzn sprawdzać, czy głęboko i jak głęboko :eek3:

Mmbbaj, trzeba być w sobotę. Wiem, że upał ale ja słyszałam, że ma być chłodniej i może deszczyk? Zobaczymy.. Dla Bajana to będzie kolejna cenna nauka wystawowa (przed nastepnym sezonem wystawowym na który u Bajana liczę :p ). Ta wystawa pod nosem. Coraz lepiej Wam idzie; szkoda byłoby teraz odpuścić. A tak wogóle to powinno być fajnie.
Wogóle się nie przejmuj niczym. Luzik, luzik, luzik...:cool1:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Ooo jak pięknie :p

No! :p

KUMPELka napisał(a):
A kto biegał z Bajankiem Ty czy Marek :razz:

Oczywiście ja :lol:

KUMPELka napisał(a):
Farbę - nie ma problemu. Obok mojej pracy jest ubojnia więc krwi mamy pod dostatkiem :cool3:

Acha! To jeszcze pozostaje zorganizować dzika! :evil_lol:

Posted

Witaj Bea :multi:

bea100 napisał(a):

Moje dziewczyny to zupełnie nie wodołazy. Monia wchodzi do wody po kolanka (nie dalej) a Dunia to już wogóle kino=nawet potrafi łapą wyciągniętą przed siebie...badać grunt tzn sprawdzać, czy głęboko i jak głęboko :eek3:

Bajan jak pierwszy raz w swoim życiu poleciał do wody to szalał w niej jak małe dziecko! :lol: Bardzo lubi wodę! Jego brat Bławat też! W zeszłym roku na działce u Mirków szaleli w wodzie razem :evil_lol: Ja myślę, że gdyby Monię zachęcił inny pies to też by polubiła :cool3: No bo Dunia to dama więc tylko koniuszki paluszków pomoczy ;)

bea100 napisał(a):

Mmbbaj, trzeba być w sobotę.

Bea, a czy ja powiedziałam że nas nie będzie?:lol: Będziemy! Hultaj będzie się musiał trochę pomęczyć zanim zgarnie swoje trofea :eviltong: I żeby nie było niedomówień to oczywiście żartuję! ;)

bea100 napisał(a):

Dla Bajana to będzie kolejna cenna nauka wystawowa (przed nastepnym sezonem wystawowym na który u Bajana liczę :p ).

Noooo, a ja jestem ciekawa czego jeszcze mnie Bajan nauczy...:evil_lol:

bea100 napisał(a):
Coraz lepiej Wam idzie; szkoda byłoby teraz odpuścić. A tak wogóle to powinno być fajnie.
Wogóle się nie przejmuj niczym. Luzik, luzik, luzik...:cool1:

A wiesz jak świetnie już nam będzie szło w klasie weteranów? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Luzik, luzik, Bea!;) Spoko! Musisz wnuka na ringu zobaczyć! :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

nie moge sie napatrzec na Bajanka zdobywajacego Krakow...
piekny pies i piekne miasto :loveu:

Witaj Kasiunia! :lol:
Oooo! Bajan Kraków zdobył już w zeszłym roku ;) A dla mnie my z Bajanem w Krakowie to pełnia szczęścia :loveu: I dziękujemy za komplement :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

...A wiesz jak świetnie już nam będzie szło w klasie weteranów? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jestem tego zupełnie pewna :evil_lol:

A może dzisiaj wpadniecie na wieczorne pobieganie z Bajanem?

Posted

bea100 napisał(a):

A może dzisiaj wpadniecie na wieczorne pobieganie z Bajanem?

A wiesz Bea, że baaaaaardzo chętnie!!!!!!!!!!:lol: Myślę, że gdzieś tak 18 - 19?

Posted

mmbbaj napisał(a):
A wiesz Bea, że baaaaaardzo chętnie!!!!!!!!!!:lol: Myślę, że gdzieś tak 18 - 19?

No to stoi, czekamy (ja i Dunia i Monia ) na naszego Caruso :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu:PIĘKNE Gosiu :loveu::loveu::loveu:

Teklunia napisał(a):
ale ładne :loveu::loveu::loveu:

To ojciec i syn! :lol:

Posted

Mmbbaj: Fantastycznie :multi:
Dziękuje, dziekuję, dziekuję...ot, sami teraz (widzicie) i możecie porównać dlaczego tak oceniałam :p Choć tata Trop tutaj jest już ,,dorosły" a synek Bajanek wszak jeszcze nie...

Posted

bea100 napisał(a):
Mmbbaj: Fantastycznie :multi:
Dziękuje, dziekuję, dziekuję...ot, sami teraz (widzicie) i możecie porównać dlaczego tak oceniałam :p Choć tata Trop tutaj jest już ,,dorosły" a synek Bajanek wszak jeszcze nie...

Bea, no właśnie twoje sugestie poddały mi taki pomysł :lol: A poza tym melduję ci, że Bajan wtrząchnął michę i padł :evil_lol: A wyszło sporo fajnych zdjęć tylko zajmę się nimi jutro bo my też ciutkę padnięci:lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Bea, no właśnie twoje sugestie poddały mi taki pomysł :lol: A poza tym melduję ci, że Bajan wtrząchnął michę i padł :evil_lol: A wyszło sporo fajnych zdjęć tylko zajmę się nimi jutro bo my też ciutkę padnięci:lol:
:multi:czyli było dzis bieganko z dziewczętami:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:czyli było dzis bieganko z dziewczętami:razz:

Ano było :lol: Dam wam jedno zdjątko...

Serenada na dobranoc...:evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ano było :lol: Dam wam jedno zdjątko...

Serenada na dobranoc...:evil_lol:

Bajan Mońkę rozkocha w sobie na dobre :lol:
Śpij królewno, śpij......;)

Posted

KUMPELka napisał(a):
Bajan Mońkę rozkocha w sobie na dobre :lol:

No, Bajanek bardzo się stara! :evil_lol:
Cześć Magda! Czy u was też dziś taki upał? Bo u nas jeszcze gorzej niż wczoraj :grab:

Maga100 napisał(a):
chciałam tylko napisać, ze krakowski Bajan bardzo mi się podoba :p

:evil_lol:

Witaj Maga! Miło, że wpadłaś :lol:

Posted

Hohoho (trochę jak widać mnie ominęło :razz: )...czekam na (wczorajsze) fotki :p
Monia obrała sobie własną strategię, jak Bajanek się zaczyna za mocno zalecać, to nie odgryza się jak suczki potrafią zazwyczaj a pada plackiem na ziemię...i po robocie...a Bajan stoi nad nią i śpiewa :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Cześć Magda! Czy u was też dziś taki upał? Bo u nas jeszcze gorzej niż wczoraj :grab:

Gosiu u nas nie upał jest dla mnie najgorszy ale...pyłkujące zboża :angryy:
Kicham, płaczę i martwię się żeby mi ten dzidziuś, przy kolejnym kichnięciu nie ...wypadł :crazyeye: Niestety leków brać nie mogę i jest strasznie. Najlepiej zamknęłabym się w domu ale jak to zrobić kiedy i do pracy i po GAbi i z psem i wogóle tyle rzeczy na głowie :-o No nic, przetrwać lipiec i powinno być już dobrze :roll:

mmbbaj napisał(a):

:evil_lol:

Nie wiem dlaczego :shake: ale jak myślę o ogarach to zawsze kojarzę je z Krakowem :cool3: No i proszę...na dowód Twoje piękne zdjęcie :multi: