mmbbaj Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Czoko']Jak zawsze prześliczne są Wasze najnowsze zdjęcia! W którym miejscu nad Wisłą bywacie - my czasem w wolny dzień jeździliśmy w rejon Ciszycy. Witaj Czoko :lol: Rozumiem więc, że czasem tu zaglądasz?;) Bardzo mi miło i cieszę się, że zdjęcia ci się podobają! A jeździmy w rejon Wilanowa, nie mam pojęcia gdzie jest Ciszyca :cool3: Quote
KUMPELka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 mmbbaj napisał(a):Magda witaj :multi: Stęskniłam się ;) ... :loveu: :loveu: mmbbaj napisał(a):...bo jechalibyśmy jeśli Bajan miałby tam taki przegląd i testy, jeśli sama wystawa to nie pojedziemy :p Gosiu ten przegląd i testy są napewno tylko pytanie jak należy zgłosić na nie psa :crazyeye: Napisaliśmy do związku z takim pytaniem już w tamtym tygodniu ale narazie bez odpowiedzi :mad: Jak tylko coś się dowiemy, damy znać :p Quote
mmbbaj Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='KUMPELka']:loveu: :loveu: Gosiu ten przegląd i testy są napewno tylko pytanie jak należy zgłosić na nie psa :crazyeye: Napisaliśmy do związku z takim pytaniem już w tamtym tygodniu ale narazie bez odpowiedzi :mad: Jak tylko coś się dowiemy, damy znać :p Magda! Pytałam mailem Hanię, odpowiedziała, że nic nie trzeba dołączać! Rozumiem więc, że wystarcza samo zgłoszenie na wystawę, oczywiście z dowodem wpłaty ;) Pozdrawiam! Quote
Sabina1 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witaj Bocheneczku ! :scared: :scared: Zaglądam , w nadzieji na fotki, a tu jakiś wątek informacyjny sie zrobił :mad: . Quote
Sabina1 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Bajaneczko - Małgosiu !!!! Byłaś tu, byłaś, o 13.50, ale nie odezwałaś się :placz: :placz: :placz: :placz: Czy może:obrazic:? Quote
Czoko Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Czasem zaglądam na chwilkę na różne strony, osobiście znam na razie tylko cztery osoby z DOGO z piątą rozmawiałam kiedyś tylko przelotnie, gdy nie wiedziałam że to Ona. Teraz miałam wolniejszą chwilkę i trafiłam na opis Waszych przeżyć sprzed kilku dni szczęśliwie zakończonych bezpiecznym powrotem Bajanka do domu, jeszcze przed chwilą znalazłam zdjęcia z waszego rejonu... straszne!!! Na wiosnę sama przeżyłam coś troszkę podobnego gdy Choco całkiem malutka czegoś się przestraszyła podczas spaceru z synem i jeszcze jednym chłopcem, uciekła ponad 200 m, przebiegała w godzinach szczytu przez Puławską na wysokości Królikarni między hamującymi samochodami i zatrzymała się w połowie torowiska – a my wszyscy przerażeni tylko słuchaliśmy czy jeszcze mamy psa. Miesiąc temu przez tydzień nie wiedziałam czy jeszcze mam kocurka – zniknął z działek na Idzikowskiego. Jutro wieczór odzyskam po wakacjach swoją suczkę i zobaczę jak będzie się zachowywała moja bojąca się całego świata szczekająca dzikuska w miejskich warunkach przy chodzeniu głównie na smyczy, czy i jak się zmieni gdy wreszcie skończy pierwszą w życiu cieczkę. Ciszyca jest na wysokości Konstancina a nie wiedziałam że bliżej nas są też śliczne plaże. Czy już wiadomo o której godzinie wystawiacie pieski 9.09 i kiedy będą które grupy? Quote
mmbbaj Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='Sabina1']Witaj Bocheneczku ! :scared: :scared: Zaglądam , w nadzieji na fotki, a tu jakiś wątek informacyjny sie zrobił :mad: . No chyba nie tylko informacyjny :cool3: , wcześniej też są fotki:p [quote name='Sabina1'] Bajaneczko - Małgosiu !!!! Byłaś tu, byłaś, o 13.50, ale nie odezwałaś się :placz: :placz: :placz: :placz: Sabinko!:crazyeye: jestem śledzona? :evil_lol: Może byłam na dogo, ale tu nie byłam, dopiero teraz widzę twoje posty (ściślej mówiąc pościki ;) ) i odpowiadam. [quote name='Sabina1']Czy może:obrazic:? :-? ........., a za co? :lol: [quote name='Czoko'] Na wiosnę sama przeżyłam coś troszkę podobnego gdy Choco całkiem malutka czegoś się przestraszyła podczas spaceru z synem i jeszcze jednym chłopcem, uciekła ponad 200 m, przebiegała w godzinach szczytu przez Puławską na wysokości Królikarni między hamującymi samochodami i zatrzymała się w połowie torowiska – a my wszyscy przerażeni tylko słuchaliśmy czy jeszcze mamy psa. :crazyeye: O matko! Horror :shake: Doskonale wiem gdzie to jest! Czy to znaczy, że puszczacie Czoko bez smyczy w tak niebezpiecznym miejscu? :roll: Widzę jak robi to sporo osób, ale nie pochwalam tego :shake: Pies jest nieprzewidywalny, różne rzeczy mogą go przestraszyć lub skusić i wtedy nawet ten, który zawsze idzie przy nodze, może nas zaskoczyć!No, bo chyba nie byliście na terenie Królikarni, bo tam psów wprowadzać nie można, prawda?:cool3: Współczuję przeżycia! Dobrze, że tak się skończyło!Ja jak sobie przypominam, jak biegłam za Bajankiem to mnie zimny pot oblewa :shake: A co do wystawy, to jeszcze nie sprawdzałam kiedy wchodzimy na ring, jak będę wiedziała to napiszę, wybierasz się? I bardzo się cieszę, że tu zaglądasz, miło mi :lol: Quote
PIKA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cześc Malgosiu :multi: Jak żyjecie w ten pieknie deszczowy dzień? :razz: Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Malgosiu :multi: Jak żyjecie w ten pieknie deszczowy dzień? :razz:;)pewnie trenują przed wystawą Quote
Sabina1 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Małgosiu, załamałaś mnie zupełnie. Nie dość, że dzisiaj dopiero się doczytałam jaką okropną "przygodę "przeżyłaś. Jaki mądry jest Bajan, że leciał do domu, wiele przestraszonych psów poszłoby w Polskę, ale jak pomyślałam, co mu sie mogło stać......miasto nie jest przyjazne dla psów. Jeszcze na dodatek z tym "Bazarkiem". Ja pisałam,ze część książek wystawiam, pytałam się Eweliny, nie wiedząc o bazarku, czy mogę w galerii, tak bardzo mi szkoda, bo przecież Tobie odstąpiłabym bez licytacji, wystarczyłoby pw, ze którąś chcesz. :placz: :placz: :placz: Quote
mmbbaj Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Malgosiu :multi: Jak żyjecie w ten pieknie deszczowy dzień? :razz: Po każdym spacerze z Bajankiem ociekamy wodą ;) [quote name='Alicjarydzewska'];)pewnie trenują przed wystawą Nieeee :lol: ,chodzimy na spacery,zwyczajnie ćwiczymy komendy, jak zawsze ;) Pan upiekł ukochane ciasteczka więc Bajanek ma motywację ;) Generalnie nie mam nastroju, ta historia z Ozzim wytrąciła mnie z równowagi..., jeszcze ta pogoda :shake: Ale kocham was :loveu: [quote name='Sabina1']Małgosiu, załamałaś mnie zupełnie.....Jeszcze na dodatek z tym "Bazarkiem". Ja pisałam,ze część książek wystawiam, pytałam się Eweliny, nie wiedząc o bazarku, czy mogę w galerii, tak bardzo mi szkoda, bo przecież Tobie odstąpiłabym bez licytacji, wystarczyłoby pw, ze którąś chcesz. :placz: :placz: :placz: Sabinko :lol: , no trudno, stało się! W tym też moja wina, widocznie pisałaś u siebie, a ja akurat nie zajrzałam! Nie martw się kochana, oby tylko takie zmartwienia były ;) Wspaniale sobie poradziłaś z aukcją :klacz: A z Bajankiem..., po prostu dziękuję Bogu :modla: Quote
Sabina1 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Hop, hop MAŁGOSIU ! Dźwigam Cię na własnych barkach z siódmej strony.Co słychać? Pogoda senna, ja ledwo się snuję, a psy śpią cały dzień i pochrapują . Nawet kot chrapie. To teraz jedziesz do Świerklańca? A kiedy jest krajówka w W-wie? Będę trzymać kciuki za Bajana. :loveu: Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A co on taki pokręcony?? :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Sabina1'] A kiedy jest krajówka w W-wie? Będę trzymać kciuki za Bajana. :loveu: z tego co pamiętam to za tydzień 09 wrzesnia :razz: Quote
mmbbaj Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Sabina1'] Hop, hop MAŁGOSIU ! Dźwigam Cię na własnych barkach z siódmej strony. Popadamy w zapomnienie Sabinko :shake: [quote name='Sabina1']To teraz jedziesz do Świerklańca? A kiedy jest krajówka w W-wie? Będę trzymać kciuki za Bajana. :loveu: Tak, jedziemy do Świerklańca, choć przyznam się, że nie bardzo mi się chce :roll: , daleko tak...Trzymaj kciuki, żeby Bajan się zachowywał :evil_lol: [quote name='Behemot'] A co on taki pokręcony?? :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Ze starości :diabloti: ...:evil_lol: [quote name='PIKA']z tego co pamiętam to za tydzień 09 wrzesnia :razz: :klacz: dobrze pamiętasz :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='mmbbaj']:BIG: :BIG: Bajaneczku ......100 psiowych latek Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTT Bajanku :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: Quote
bea100 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ja dopiero wróciłam z pracy:roll: ... kochany mój 2 letni ogóreczku-Bajaneczku DARZ BÓR!!!!!!! :loveu: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='mmbbaj']:BIG: :BIG: Bajanku 100 lat!!!!:laola: Quote
bea100 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Wiem, że Mmbbaj zafundowała dzisiaj Bajankowi urodzinową eskapadę do lasów kamienieckich...trudno, ,,tort urodzinowy" zjem sama :evil_lol: za to poproszę o foteczki z grzybobrania :lol: Quote
Behemot Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Sto lat, staruszku! :loveu::loveu::loveu: I pamiętaj, żebyś sobie dobrze wychował pańcię! :evil_lol: :new-bday: :BIG: :tort::bday: Quote
PIKA Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Bajanku sto lat :laola::BIG::BIG::new-bday::new-bday::drink1::drink1::drink1::drink1: :drink1: Quote
Recommended Posts