Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czoko']Jak zawsze prześliczne są Wasze najnowsze zdjęcia!
W którym miejscu nad Wisłą bywacie - my czasem w wolny dzień jeździliśmy w rejon Ciszycy.

Witaj Czoko :lol: Rozumiem więc, że czasem tu zaglądasz?;) Bardzo mi miło i cieszę się, że zdjęcia ci się podobają! A jeździmy w rejon Wilanowa, nie mam pojęcia gdzie jest Ciszyca :cool3:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):
Magda witaj :multi: Stęskniłam się ;) ...

:loveu: :loveu:
mmbbaj napisał(a):
...bo jechalibyśmy jeśli Bajan miałby tam taki przegląd i testy, jeśli sama wystawa to nie pojedziemy :p

Gosiu ten przegląd i testy są napewno tylko pytanie jak należy zgłosić na nie psa :crazyeye: Napisaliśmy do związku z takim pytaniem już w tamtym tygodniu ale narazie bez odpowiedzi :mad: Jak tylko coś się dowiemy, damy znać :p

Posted

[quote name='KUMPELka']:loveu: :loveu:

Gosiu ten przegląd i testy są napewno tylko pytanie jak należy zgłosić na nie psa :crazyeye: Napisaliśmy do związku z takim pytaniem już w tamtym tygodniu ale narazie bez odpowiedzi :mad: Jak tylko coś się dowiemy, damy znać :p

Magda! Pytałam mailem Hanię, odpowiedziała, że nic nie trzeba dołączać! Rozumiem więc, że wystarcza samo zgłoszenie na wystawę, oczywiście z dowodem wpłaty ;) Pozdrawiam!

Posted

Czasem zaglądam na chwilkę na różne strony, osobiście znam na razie tylko cztery osoby z DOGO z piątą rozmawiałam kiedyś tylko przelotnie, gdy nie wiedziałam że to Ona.
Teraz miałam wolniejszą chwilkę i trafiłam na opis Waszych przeżyć sprzed kilku dni szczęśliwie zakończonych bezpiecznym powrotem Bajanka do domu, jeszcze przed chwilą znalazłam zdjęcia z waszego rejonu... straszne!!!
Na wiosnę sama przeżyłam coś troszkę podobnego gdy Choco całkiem malutka czegoś się przestraszyła podczas spaceru z synem i jeszcze jednym chłopcem, uciekła ponad 200 m, przebiegała w godzinach szczytu przez Puławską na wysokości Królikarni między hamującymi samochodami i zatrzymała się w połowie torowiska – a my wszyscy przerażeni tylko słuchaliśmy czy jeszcze mamy psa.
Miesiąc temu przez tydzień nie wiedziałam czy jeszcze mam kocurka – zniknął z działek na Idzikowskiego. Jutro wieczór odzyskam po wakacjach swoją suczkę i zobaczę jak będzie się zachowywała moja bojąca się całego świata szczekająca dzikuska w miejskich warunkach przy chodzeniu głównie na smyczy, czy i jak się zmieni gdy wreszcie skończy pierwszą w życiu cieczkę.
Ciszyca jest na wysokości Konstancina a nie wiedziałam że bliżej nas są też śliczne plaże.
Czy już wiadomo o której godzinie wystawiacie pieski 9.09 i kiedy będą które grupy?

Posted

[quote name='Sabina1']Witaj Bocheneczku ! :scared: :scared:
Zaglądam , w nadzieji na fotki, a tu jakiś wątek informacyjny sie zrobił :mad: .

No chyba nie tylko informacyjny :cool3: , wcześniej też są fotki:p

[quote name='Sabina1'] Bajaneczko - Małgosiu !!!!
Byłaś tu, byłaś, o 13.50, ale nie odezwałaś się :placz: :placz: :placz: :placz:

Sabinko!:crazyeye: jestem śledzona? :evil_lol: Może byłam na dogo, ale tu nie byłam, dopiero teraz widzę twoje posty (ściślej mówiąc pościki ;) ) i odpowiadam.
[quote name='Sabina1']Czy może:obrazic:?

:-? ........., a za co? :lol:

[quote name='Czoko']
Na wiosnę sama przeżyłam coś troszkę podobnego gdy Choco całkiem malutka czegoś się przestraszyła podczas spaceru z synem i jeszcze jednym chłopcem, uciekła ponad 200 m, przebiegała w godzinach szczytu przez Puławską na wysokości Królikarni między hamującymi samochodami i zatrzymała się w połowie torowiska – a my wszyscy przerażeni tylko słuchaliśmy czy jeszcze mamy psa.

:crazyeye: O matko! Horror :shake: Doskonale wiem gdzie to jest! Czy to znaczy, że puszczacie Czoko bez smyczy w tak niebezpiecznym miejscu? :roll: Widzę jak robi to sporo osób, ale nie pochwalam tego :shake: Pies jest nieprzewidywalny, różne rzeczy mogą go przestraszyć lub skusić i wtedy nawet ten, który zawsze idzie przy nodze, może nas zaskoczyć!No, bo chyba nie byliście na terenie Królikarni, bo tam psów wprowadzać nie można, prawda?:cool3: Współczuję przeżycia! Dobrze, że tak się skończyło!Ja jak sobie przypominam, jak biegłam za Bajankiem to mnie zimny pot oblewa :shake:
A co do wystawy, to jeszcze nie sprawdzałam kiedy wchodzimy na ring, jak będę wiedziała to napiszę, wybierasz się? I bardzo się cieszę, że tu zaglądasz, miło mi :lol:

Posted

Małgosiu, załamałaś mnie zupełnie. Nie dość, że dzisiaj dopiero się doczytałam jaką okropną "przygodę "przeżyłaś. Jaki mądry jest Bajan, że leciał do domu, wiele przestraszonych psów poszłoby w Polskę, ale jak pomyślałam, co mu sie mogło stać......miasto nie jest przyjazne dla psów. Jeszcze na dodatek z tym "Bazarkiem". Ja pisałam,ze część książek wystawiam, pytałam się Eweliny, nie wiedząc o bazarku, czy mogę w galerii, tak bardzo mi szkoda, bo przecież Tobie odstąpiłabym bez licytacji, wystarczyłoby pw, ze którąś chcesz. :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Malgosiu :multi:
Jak żyjecie w ten pieknie deszczowy dzień? :razz:

Po każdym spacerze z Bajankiem ociekamy wodą ;)

[quote name='Alicjarydzewska'];)pewnie trenują przed wystawą

Nieeee :lol: ,chodzimy na spacery,zwyczajnie ćwiczymy komendy, jak zawsze ;) Pan upiekł ukochane ciasteczka więc Bajanek ma motywację ;) Generalnie nie mam nastroju, ta historia z Ozzim wytrąciła mnie z równowagi..., jeszcze ta pogoda :shake: Ale kocham was :loveu:

[quote name='Sabina1']Małgosiu, załamałaś mnie zupełnie.....Jeszcze na dodatek z tym "Bazarkiem". Ja pisałam,ze część książek wystawiam, pytałam się Eweliny, nie wiedząc o bazarku, czy mogę w galerii, tak bardzo mi szkoda, bo przecież Tobie odstąpiłabym bez licytacji, wystarczyłoby pw, ze którąś chcesz. :placz: :placz: :placz:

Sabinko :lol: , no trudno, stało się! W tym też moja wina, widocznie pisałaś u siebie, a ja akurat nie zajrzałam! Nie martw się kochana, oby tylko takie zmartwienia były ;) Wspaniale sobie poradziłaś z aukcją :klacz: A z Bajankiem..., po prostu dziękuję Bogu :modla:

Posted

Hop, hop MAŁGOSIU !
Dźwigam Cię na własnych barkach z siódmej strony.Co słychać?
Pogoda senna, ja ledwo się snuję, a psy śpią cały dzień i pochrapują . Nawet kot chrapie. To teraz jedziesz do Świerklańca? A kiedy jest krajówka w W-wie? Będę trzymać kciuki za Bajana. :loveu:

Posted

[quote name='Sabina1'] A kiedy jest krajówka w W-wie? Będę trzymać kciuki za Bajana. :loveu:
z tego co pamiętam to za tydzień 09 wrzesnia :razz:

Posted

[quote name='Sabina1'] Hop, hop MAŁGOSIU !
Dźwigam Cię na własnych barkach z siódmej strony.

Popadamy w zapomnienie Sabinko :shake:

[quote name='Sabina1']To teraz jedziesz do Świerklańca? A kiedy jest krajówka w W-wie? Będę trzymać kciuki za Bajana. :loveu:

Tak, jedziemy do Świerklańca, choć przyznam się, że nie bardzo mi się chce :roll: , daleko tak...Trzymaj kciuki, żeby Bajan się zachowywał :evil_lol:

[quote name='Behemot']

A co on taki pokręcony?? :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

Ze starości :diabloti: ...:evil_lol:

[quote name='PIKA']z tego co pamiętam to za tydzień 09 wrzesnia :razz:

:klacz: dobrze pamiętasz :lol:

Posted

Wiem, że Mmbbaj zafundowała dzisiaj Bajankowi urodzinową eskapadę do lasów kamienieckich...trudno, ,,tort urodzinowy" zjem sama :evil_lol: za to poproszę o foteczki z grzybobrania :lol: