Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Hmmmm... dlaczego niema filmikow :( nikt juz nie pokazuje swoich pociech jak sie bawia :( aaa juz wiem wiem kazdy przygotowuje sie do zlotu :) no tak ale moze jeden filmik :)

• 2 weeks later...
Posted

[URL="http://fish.mac.edu.pl/%7Epajeczyna/klara.mpeg"]http://fish.mac.edu.pl/~pajeczyna/klara.mpeg[/URL]

Filmik z dzisiejszych zabaw. Klara juz mocno zmeczona :)

Posted

jaka Klarcia jest piekna naprawde [B]diableeca [/B]ja tez mam takie wrazenie ze Klarcia jest ideal nic ujac nic dodac :) Viris wiecej takich pieknych filmikow Klarci :)

Posted

Jak tylko znajde miejsce zeby powystawiac.

Mecze Arka zebysmy kupili baterie do kamery. Wtedy by byly o wiele lepsze filmiki. Ale na razie niestety musimy pokupowac wazniejsze rzeczy. Moze po wakacjach. Wtedy skoncze to straszne tempo na uczelni, pojde do pracy i bede mogla kupic.

Filmikow z wczoraj mam chyba z 5. Postaram sie porobic.

Posted

No i dziekujemy za komplementy.

Ja widze wiele wad Klarci, ale sa to rzeczy z ktorymi bede walczyc. Teraz najwazniejsze to pozbyc sie lysinek przy oczkach i uszkach. Mimo tego ze nie ma juz nuzycy to niestety one ciagle sa. Na szczescie dzieki Minimolosowi trafilam do konkret wetki wiec damy rade ;)

Posted

Wiesz [B]Viris[/B], wydaje mi się, że te bardzo ciemne buldożki często mają prześwity (okulary) wokół oczek.Dorze już cała główka super zarosła a okularki zostały:cool3: