Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak jest jakis zlot to tez bywam bez psa bo... zle czuje sie w towarzystwie gromady psow no i w dodatku ma 14 lat ;) a tak z drugiej strony to raz dal mi noge w centrum miasta, a ja z Zaborza jestem i dostalam prawie zawalu gdy widzialam tego malucha biegnacego przerazonego w tlumie... szukalam go kilka godzin po centrum miasta, ale jak kamien w wode :cry: wrocilam do domu, a ta rudosc lezala i odpoczywala pod drzewem :lol: nie mam pojecia jak trafil do domu.. bo to spory kawalek jest...

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale wy nocne marki jesteście...cierpicie na bezsennosc czy co? ;) Daga...ja sie do Torunia i owszem wybieram ale :roll: .Na weekend sie cyt"nie oplaca","a sama pociagiem?!" itp....a dluższe wolne to...ferie? :o :bigcry: Chyba zebym przyjechala na weekend w konkretnym celu...ale to narazie sie :modla:

Mam fotki Ziutka i Gnidy jeszcze z dzisiaj (Maja...nie mowilam jak ma na imie moja kotka bo nie pytalas :D A pies to Ares a nie Fafik 8) Moze jakby byl Fafik to nie zżerałby wszystkiego co sie rusza i nie jest suką :roll: ) Ale to wstawie fotki pozniej bo mialam formatowanie kompa i nie ma sterownikow :-? I glowy tez narazie nie mam... :( wybaczcie

Posted

Musialam ochłonąć - wybaczcie :D Tak jak napisała angel...juz niedlugo stane sie posiadaczką pieknej białej dożycy!!!! :B-fly: Jestem ogromnie szcześliwa :D Majeczko kochana no to ja licze że nas odwiedzisz kiedyś ;) No i my Was tez chcąc jechac na wakacje...nie ma rady ;) Od rodzicow nie raz pewno uslysze ze bardzo zaluja decyzji...no ale cóż.Aaaa jaka jestem happy!!!! :multi: Dziekuje angel :buzi: ze wysluchiwala...a w zasadzie wyczytywala wszystkie moje wątpliwosci. I mylse ze nie jednej rady bede potrzebowala hihi...Wiec moje stadko się powieksza :wink:

Posted

Bardzo,bardzo gratuluje i zazdroszcze w glebi serca tego cuda :oops: :P :D .Mam nadzieje,ze sobie z biala diablica o wygladzie aniola poradzisz :lol: ..oj poprzestawia Ci stadko :lol: ..Ale znasz ja od szczeniaka,masz reke do zwierzakow-na pewno bedzie dobrze :P .Bardzo sie Ciesze,ze Espana bedzie na dogo-bede widziec jak sie rozwija :P ..jutro Ci napstrykam fotek pieknej bialej panny 8) :D
A dzis Piotr znalazl na drodze potraconego psa :cry: .przywiozl go do lecznicy-akurat malowalysmy sklep..i piesek odszedl za teczowy most na stole :cry: .strasznie sie poplakalysmy z Maja :cry: .Tak slodko wygladal jak juz zasnal na zawsze [*]

Posted

Maja-blagam nie przypominaj mi :cry: ..Ale zasnal slodko i bez placzu :cry: ....Ale nie wiem ile wiecej scen takich moge zniesc-jakby tam piszczal to bylaby tragedia podwojna :cry:

Posted

byl sliczny :cry: kundlowato sliczny,slodki-okropne to bylo :cry:
Ale zmienmy temat :cry: ..Jutro w Obrowie obfocimy Espane dla Justyny-musisz sie postarac ja ustawic we wszelkich pozycjach

Posted

Przykre zdarzenie z psiaczkiem :cry: ja też jestem w szoku bo piesek bull uratowany ze schroniska w Olkuszu i wzięty do W-wy przez Leni z dogo został przez nich uśpiony :evilbat: :cry: :cry: :cry: nie mogę sie z tego od wczoraj otrząsnąć :cry: :cry:

Czarna GRATULACJE 8) białasek jest prześliczna :wink: :angel: :angel: :angel:

Posted

dzieki aniele-wlasnie zalaczylam ladowarke 8) ..tylko rano mi przypomnij ze mam ja wyjac z gniazdka i zaladowac baterie do aparatu :oops: :lol: ..ja mam skleroze na maksa w wiekszosci spraw :oops: ...wiesz 8) :oops:

Posted

:cry: tak mi przykro z powodu tego psiaczka...Tak strasznie źle...Wiele juz sie naoglądałam krzywdy a jeszcze wiecej nasluchalam ale za każdym kolejnym razem tak mi smutno...i gdybym była tam z Wami to pewnie płakałabym równie mocno... ['] nieznajomy...

A co do psinki mojej to z góry :buzi: za fotki...i weźcie mnie tak nie straszcie!Ja mam fioła na dogi jak Maju powiedzialaś i serducho i wszystko ale praktyki...ekhm.Mojego bin Ladena dostalam jak mialam 11 lat - wiele z nim nie robilam poza nauczeniem chodzenia przy nodze(czego czesto juz nie robi), siad, waruj daj glos i nie jedzenia z prawej reki :o Ale to dawno bylo...tylko prosze...nie straszcie mnie tak bardzo juz... :roll: [size=2](jeszcze mam a little problem with transport :-? )[/size]
Czekam na foteczki!

Posted

No bo o to chodzi wlasnie.Bo wogole moja mama juz ma watpiwosci.Przyszla do mnie wczoraj wieczorem i mowi...ze nie wie czy dobrze robimy.Ze co z wakacjami jak bede chciala do Was jechac itp.To jej mowie ze ja tez nie szlam na zywiol, a na wakacje zabiore ze soba (obiecalas ze moge! ;) ) A dzisiaj jak powiedzialam ze moze pojade po nia pociagiem z kumpela to powiedziala ze tak sie bawic nie bedziemy, bo jak to ma byc prezent teoretycznie niespodziewany to ciezko zebym sobie po niego jechala... :roll: Ja bym chetnie pojechala i z Wami pogadac i inne pieseczki wymiziac, i Gienia mojego misia... No i mama nie chce jej(suni) w mieszkaniu bo to 3 pokoje a 5osob i juz jeden pies.Wiec ja sie wyprowadzam do domu juz, tylko na kuchnie czekam...bedzie ok 11 listopada +- 4dni :roll: Ogólnie to wszystko mi sie wali...nie bede sie uzalala nad sobą na forum tak publicznie bo to dotyczny nie tylko mojej psinki przez ktora mama powiedziala ze tata sie na nią obrazi. :roll: ehhh tak mi zle dzisiaj...czekam na foteczki to moze mi sie troche poprawi :roll:

Posted

Ja sie licze...jak juz mowilam to nie bylo pojscie na zywiol.Ja wiem, ze to duzy pies, ze potrzbuje ruchu, ze to jedynka tez wiem...z resztą...juz sobie wszystko o tym napisalysmy. Moim najwiekszym dylematem byly studia...i rodzice tez o to sie bali...ale doszlismy do pewnych wnioskow(z Toba tez) i jest ok...poki co :roll: Moze nie powinnam sie tak martwic...ale dzisiaj mam taki zdołowany dzień ze naprawde...wysiadam.

Posted

no to specjalnie dla Ciebie :D :P .Moze to ci humor poprawi :wink:
nie smutkaj sie
[img]http://img456.imageshack.us/img456/3569/espana47ab.jpg[/img]
jak mozna miec watpliwosci-zobacz jaka slodka jestem :lol:
[img]http://img456.imageshack.us/img456/3663/espana57em.jpg[/img]
[img]http://img456.imageshack.us/img456/3266/espana35at.jpg[/img]
[img]http://img456.imageshack.us/img456/2263/espana24ft.jpg[/img]
[img]http://img456.imageshack.us/img456/305/espana0ok.jpg[/img]
i Kampiszon :P
[img]http://img456.imageshack.us/img456/1707/kampek0eo.jpg[/img]

Posted

Dzieki Daga :buzi: Dostalam sliczne fotki, zdalam wewnetrzny na prawku...troche mi lepiej.Ale jeszcze mama wroci z wywiadowki zaraz a ja dalej twierdze ze moja matura to wielki :question: :-? ehhh
No i dzieki baaaaaaaaardzo za Kampiszonka :iloveyou:

Posted

na pewno wszystko sie dobrze ulozy-zobaczysz :D ..a do matury masz jeszcze troszke czasu -zdasz i dostaniesz sie na weterynarie (bo to chcesz studiowac,prawda??????)..Tylko mysl pozytywnie :D

Posted

Tak Daga...weterynaria.Nie widze dla siebie innej drogi w zyciu...nigdy nie widzialam... :lol:

Mam nowe fotki Gnidy i Dzisi...Ares vel bon Laden tez chyba ale po formacie nie mam jeszcze programu w ktorym je zmiejszalam :-? Musze brata zmolestowac.

Aha...powiedzcie mi, czy Espana jest w końcu tym albinosem czy nie? Bo 3 niezalezne osoby ktorym pokazywalam fotki zareagowaly "jaaa albinos!" jak mowilam ze nie bo oczy ma inne to mi wszyscy powiedzieli ze u dogów albinosow oczki są błekitne - czyli jak u Sisi :roll: To ja juz nie wiem co ona w końcu jest...

Posted

śliczna ta białaska, a na tej drugiej fotce taką słodką minkę zrobiła :angel:

[b]Czarna_hańcza, [/b]
a maturkę to będziemy razem pisać i przy okazji wspierać - mam taką nadzieję :D
Nie będzie tak źle jak nam się to wydaje, zobaczysz :)