mrowka Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Aggus Sarcia pikna!!! Sliczna :) Napislaam Ci to juz ale napisze tu jeszcze raz.. ;) W tym ubranku slodko wyglada.. aH wysciskaj ja mocno!! No a jaka Aggus.. No no no.. Jaka Pani taki pies :D
Agga Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Crazy@ dzięki...hihihi już wiem jak zrobić, zeby nie było tych białych miejsc...kochana mrówka mnie uświadomiła... Ciesze się ze wam się mój potworek podoba... Jeszcze mam zdjęcia, musze je zeskanować...jak to zrobir to zamieszcze.
Agga Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 dzięki...ciesze się że Sarunia się podoba... ide zkanowac resztę zdjęć...
sylwiaskalska Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Jejku czy każdy boksio musi wychodzc extra ma zdjęciu :). Oni maja jakiś chyba dar :hmmmm: :)
sylwiaskalska Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 W sobote biore cyfrówke i robie sesyjke i w poniedziałek strzele do ciebie maila oczywiście z prośbą o wstawienie a tak wogóle to gdzie wy zakładacie swoje galerie. To bym cię Cie tak nie nękała :lol:
Agga Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 No powinny być zdjęcia... http://www.lukrowi.pl/galeria/_img/4904.jpg Mrówcia zaraz ci wysle dw zdjęcie nie umiem ich zmniejszyć...
sylwiaskalska Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Kawał babki z tej twojej Saruni . Mój przy twojej to waga musza :)
anastazja Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Marto :) a gdzie jest napisane, ze sie nie przycina? :) Ja przycinam Corisa (i znajome boksy) od samego poczatku :D Esteta ze mnie i tyle :lol: Lubie, jak pies jest gladziutki, ma plynne ksztalty-jest bez skazy :D Nawet nie pytaj, ile pracy wkladam zanim pies wyjdzie na ring :lol: Corisowi przycinak siersc na uszach (rownolegla do linii ciecia, aby zadne wloski nie wystawaly, bo to mi sie bardzo niepodoba i psuje jak dla mnie wyraz glowy), przycinam rowno siersc na ogonie (zeby mial ksztalt pompona-rowniutko) oraz "portki" (zewnetrzna, gorna i tylna zarazem czesc lap), wicherki po obu stronach szyi oraz z przodu na klacie, aby calosc byla gladka. Ogoniaste tez juz strzyglam :lol: Przygladalam sie moze ogoniastym w Poznaniu ? Ich ogony byly gladkie, bez choragiewki. Nie trzeba oczywiscie tego robic, ale ja jestem zdania, ze skoro pies idzie na wystawe, to jest to tez swojego rodzaju pokaz pieknosci i pies starannie wypielegnowany bedzie sie po prostu ladniej prezentowal a i wlasciciel bedzie dumny, ze moze pokazac zadbanego psa. Psy starannie przygotowane od razu rzucaja sie w oczy i az milo na nie popatrzec :) Ogladalam przygotowanie wloski psow do wystawy-tam to jest dopiero praca-ja sie chowam :lol: Cala sztuka polega na tym, zeby przygotowac psa, tak, aby tego nie bylo widac-ze po prostu taki jest sam z siebie (w koncu bokser to nie pudel :lol:) :)
CHI Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Fotki świetne - o tym halterku, chyba też pomyślę :( Anastazja - chyba się zdgłosze do Ciebie z Ogoniastą do przycięcia :wink: :D - tylko muszę "głęboko się zastanowić gdzie pojadę na wystawy"... z wiadomych powodów :cry: I coś dla odmiany: u mojej przyjaciółki ("namiary" na mojej stronie!) rosną takie potfoorki :wink: :D tu ich pierwsze zdjęcia: Jak się Wam podobają??? Coś tam jest jeszcze do kupienia Kto zgadnie co to za rasa? Są to łaciate nowofunlandy:D Pozdrawiam CHI
sylwiaskalska Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Kto zgadnie co to za rasa? Są to łaciate nowofunlandy:D Pozdrawiam CHI Żartujesz w życiu bym nie zgadła. Wiem że teraz ta rasa wygrała teraz na pokazach psów w USA. Pies był przepiękny. Ale był cały czarny
anastazja Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Chi -z checia :D Boksy to wspalnialy model do "robienia"-niech ktos sprobuje ostrzyc i wytrymowac dorosla suke czarnego teriera rosyjskiego...to jest roboty :lol: Dlaczego pomyslec gdzie z wiadomych powodow? :o Ja znowu nie w temacie :( :( Marto :lol: Mania gigantyzmu powiadasz ? :lol: To moze bulmastifa powinnas miec? :D Ja lubie w zasadzie srednie, ale masywne i umiesnione (to znaczy nie "nabite" , ale z zaznaczona muskulatura) :D Nie, na wystawach nikt nie biega z miarka-nie u bokserow.Widywalam juz naprawde spore samce i rzadko kto zauwazal, ze sa naprawde grubo ponad wzorzec. Jeden na pewno nadmiarowy pies, jaki mi sie podobal,to Arkansas Katharis,dla mnie ideal (szkoda, ze juz niezyje) :( I Patryk jest chyba wiekszy niz 66 cm-tak mi sie na oko wydaje a tez jest psem bardzo, bardzo ladnym.
sylwia i boksery Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 I Patryk jest chyba wiekszy niz 66 cm-tak mi sie na oko wydaje a tez jest psem bardzo, bardzo ladnym. 63,5 cm-oficjalnie mierzony :D(i raczej do 63-miarka była trochę podwyższona :lol:) To tylko złudzenie,ze jest duży-bardzo mocno się wypręża jak staje :lol:
sylwia i boksery Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Anastazja-zgłaszam Picassa do ostrzyżenia :wink: A poważnie-czym i jak to robisz :o -u nas szczególnie chodzi o pantalony,bo wicherki uwielbiam. Jak mu amatorsko podcięłam-to wyglądał lepiej przed niż po :evilbat:
mrowka Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Jak mu amatorsko podcięłam-to wyglądał lepiej przed niż po :evilbat: :lol: :lol: :lol: O obcinaniu juz gdzies czytalam, ale nam to jest raczej nie potzrebne bo na wystawy nie jezdzimy... Aggus sorry ze dopiero teraz ale wczesniej nie moglam :wink: http://mejk.webpark.pl/chwilka.jpg http://mejk.webpark.pl/jestesmy.jpg CHI :o jeszcze nie widzialam laciatych.. :o ale zawsze musi byc kiedys ten pierwszy raz.. :D :wink:
mrowka Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Jak juz ktos napislam z Sarci kawal slicznej babki ;) Wysciskaj ja mocno.. Sylwiu zaraz Ci napisze gdzie co i jak.. ;) Ale nie po to ze mi to przeszkadza, ze wklejam zdjecia tylko po to zebys umiala ;) Bo ja top z wielka checia robie.. ;)
Crazy@ Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 A oto kilka fotek ze wspólnej zabawy Kufila i Teqili AGI.
Marta !!! Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Piechy jak zawsze miodzio !!! :) Anastazjo w zyciu bym nie pomyślała,ze u boksa jest co przycinać.. :o :o :o Musze za dnia dokladnie obejrzeć Grafa i sprawdzić jak to u niego wszystko wyglada.. ;) Do Bydgoszczy jadę na 99% to mozę na żywo powiesz mi co i jak.. :)
mrowka Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Super zdjecia :D No no no Tufi juz w tym wieku na panny sie bierze :wink: Ladna parka
sylwia i boksery Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Piechy jak zawsze miodzio !!! :)Anastazjo w zyciu bym nie pomyślała,ze u boksa jest co przycinać.. :o :o :o Musze za dnia dokladnie obejrzeć Grafa i sprawdzić jak to u niego wszystko wyglada.. ;) Do Bydgoszczy jadę na 99% to mozę na żywo powiesz mi co i jak.. :) Wow-to może i ja się wybiorę do Bydgoszczewa :o
mrowka Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 A do Katowic to nikomu sie nie chce.. :( :lol: Czemmu tak daleko ode mnie mieszkacie?? Hehehe :lol: :lol:
anastazja Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Sylwio-to mnie zaskoczylas :o Qrcze-mietoszac go na wystawie wlasnie w Bydgoszczy, bylam przekonana, ze ma wiecej :o I wcale wtedy sie nie prezyl :lol: Fakt-pieknie sie ustawia i za to ogromne gratujacje dla Gosi i nie ma przy tym slabego koscca a to moze faktycznie zmylic :) Obcinam zwyklymi, ludzkimi nozyczkami fryzjerskimi (lub jak nie mam pod reka, to zuplenie normalne lapie), choc czasem zabieram sie za nozyk trymerski, jak jest potwor zarosniety bardzo :lol: Najpierw przycinam na dlugosc, aby ladnie wymodelowac linie siersci a nastepnie przykladam nozyczni prostopadle do powierzchni lapy i przycinam wystajace klaczki :) Jak zrobi sie inaczej, beda dziury i nierownosci. Mozna sobie pomagac grzebieniem o gestych zebach, wsuwajac go od zewnetrznej strony (prostopadle do nogi) do wewnatrz, plasko przy lapie i obcinac to, co wystaje, albo uzyc maszynki z podwyzszonym ostrzem (ale rzadko ktory pies lubi, jak mu sie przy ogonie jezdzi takim warczacym potworem :lol: )wtedy tez sie jedzie od zewnatrz do wewnatrz. Wracajac do fotek-swietne! Bawiace sie boksery to cos wspanialego :D :D :D Istna szajba :lol: A Sara to faktycznie stateczna kobitka :D
Recommended Posts