Basenji Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [color=brown]Na sugestię Asiaczka rozpoczynam temat o rozrodzie pierwotniaczków czyli reproduktorach, suczkach hodowlanych, ten-tego :iloveyou: ciąży i porodzie. Tu będzie można też zareklamować progeniturę. Hodowcy i hodowczynie dzielcie się wiedzą.[/color] zdrówko [img]http://img275.imageshack.us/img275/6909/przytul016ql.jpg[/img] Quote
Savannah Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 no no basenji :wink: to powinien byc jak to sie mówi "gorący temat" 8) :wink: Quote
Basenji Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Też mnie grzeje - czekam na relacje z...... zdrówko :lol: Quote
Savannah Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Basenji']Też mnie grzeje - czekam na relacje z...... zdrówko [/quote] no wiesz :lol: Quote
Evelina Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Basenji'][color=brown]Na sugestię Asiaczka rozpoczynam temat o rozrodzie pierwotniaczków czyli reproduktorach, suczkach hodowlanych, ten-tego :iloveyou: ciąży i porodzie. Tu będzie można też zareklamować progeniturę. Hodowcy i hodowczynie dzielcie się wiedzą.[/color] zdrówko [img]http://img275.imageshack.us/img275/6909/przytul016ql.jpg[/img][/quote][b]Basenji [/b]z tego skojarzenia jakie zaprezentowales na fotce, pierwotniaczej progenitury raczej nie bedzie :wink: No ale moze ja sie nie znam :hmmmm: Quote
Savannah Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 basenji chciał w dziwny sposób rozpocząc gorący temat :lol: :P :P Quote
Basenji Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Basenji'][color=brown]Na sugestię Asiaczka rozpoczynam temat o rozrodzie pierwotniaczków czyli reproduktorach, suczkach hodowlanych, ten-tego :iloveyou: ciąży i porodzie. Tu będzie można też zareklamować progeniturę. Hodowcy i hodowczynie dzielcie się wiedzą.[/color] zdrówko [img]http://img275.imageshack.us/img275/6909/przytul016ql.jpg[/img][/quote][b]Basenji [/b]z tego skojarzenia jakie zaprezentowales na fotce, pierwotniaczej progenitury raczej nie bedzie :wink: No ale moze ja sie nie znam :hmmmm:[/quote] Tu chodzi o symbol uczucia a nie o detale. zdrówko Teraz głos mają hodowcy. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 No tak. Z tego, co zaprezentowal Basenji, to pierwotniaczków czystej krwi raczej nie będzie. Mogą za to wyjść "owoce pięknej miłości...". Jak na razie moja Felka pokryta [b]Ch. NETH, LUX, BEL, DEN, Amsterdam [/b][b]Winner '03 Abotere's MAL[/b]IK ma apetyt, dobrze sie czuje i... ja razem z nią czekamy na pierwsze oznaki ciąży. Felka lubi sobie jeszcze pobiegac, powariować na spacerach i w domu (głównie z Hipką), ale teraz jeszcze jej wolno; to dopiero 2,5 tygodnia od pokrycia. Z tego połączenia urodzą się raczej rudzielce, nie spodziewam sie żadnych tri. Szkoda. Ale liczę, że w przyszłym roku - jak wszystko dobrze pójdzie - odbiję sobie te rudzielce na korzyść tri! Nic więcej nie powiem, bo nie chcę zapeszyć. Zdjęć z alkowy nie mam - nie mam zwyczaju robic w takich chwilach zdjęć. Poza tym, po co? Mam natomiast zdjęcie Abotere's MALIK'a i postaram się, aby znalazło się w tym topiku. Pzdr. Quote
Incunabula Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Trzymam kciuki za przyszłą mamuśkę :kciuki: ! Quote
Basenji Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 W imieniu Asiaczka wklejam zdjęcia nowego chłopaka Felki: [b]Abotere's MALIK[/b] [img]http://img433.imageshack.us/img433/2729/smalik5db.jpg[/img] [img]http://img433.imageshack.us/img433/9202/smalik19sf.jpg[/img] [img]http://img433.imageshack.us/img433/3765/smalik25zu.jpg[/img] zdrówko Quote
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [b]Basenji[/b] - dzięki. [b]Agabass[/b] - mnie też podoba się ten kawaler:)) Pzdr. Quote
Savannah Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 bardzo ładny psiak! Podoba mi się i główka i proporcje całkiem całkiem oraz kątowania! :) :wink: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [b]Savannah[/b] - kąty, głowa i proporcje. To [i]samoje gławnoje[/i]! Liczę, że dzieciaki Felki wezmą też trochę od tatusia :wink: Pzdr. Quote
Savannah Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Asiaczek'][b]Savannah[/b] - kąty, głowa i proporcje. To [i]samoje gławnoje[/i]! Liczę, że dzieciaki Felki wezmą też trochę od tatusia :wink: Pzdr.[/quote] dokładnie :) :wink: Quote
Asiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 No to trzymaj mocno kciuki za przyszłe maluchy Felki i Malika! Liczymy na Twoje dobre serduszko! :) Pzdr. Quote
Basenji Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Asiaczek'][b]Savannah[/b] - kąty, głowa i proporcje. To [i]samoje gławnoje[/i]! Liczę, że dzieciaki Felki wezmą też trochę od tatusia :wink: Pzdr.[/quote] A ładniejsi tatusiowie są bliżej! zdrówko Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Asiaczek']No to trzymaj mocno kciuki za przyszłe maluchy Felki i Malika! Liczymy na Twoje dobre serduszko! :) Pzdr.[/quote] oczywiście że trzymam! Asiaczku czy ty miałas kiedys wątpliwosci?!?!?! Przecież Felka to moja ulubiona partnerka na Młodym Prezenterze!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :) Pzdr Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek'][b]Savannah[/b] - kąty, głowa i proporcje. To [i]samoje gławnoje[/i]! Liczę, że dzieciaki Felki wezmą też trochę od tatusia :wink: Pzdr.[/quote] A ładniejsi tatusiowie są bliżej! zdrówko[/quote] hmm Basenji a kogo ty masz na myśli :o :wink: Quote
Asiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek'][b]Savannah[/b] - kąty, głowa i proporcje. To [i]samoje gławnoje[/i]! Liczę, że dzieciaki Felki wezmą też trochę od tatusia :wink: Pzdr.[/quote] A ładniejsi tatusiowie są bliżej! zdrówko[/quote] No co Ty!!! Przecież to by było kazirodstwo!!! W mojej hodowli tego nie było, nie ma i nie będzie!!! A że gdzieś są ładniejsi tatusiowe... być może :) Jak dla mnie - MALIK jest OK. Felce też się spodobał!!! Pzdr. Quote
Basenji Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Ciekawe, dlaczego inne hodowczynie nic nie piszą. Zdrówko :lol: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Basenji']Ciekawe, dlaczego inne hodowczynie nic nie piszą. Zdrówko :lol:[/quote] może dlatego że ich nie ma na dogomanii :P :P Pzdr :wink: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek'][b]Savannah[/b] - kąty, głowa i proporcje. To [i]samoje gławnoje[/i]! Liczę, że dzieciaki Felki wezmą też trochę od tatusia :wink: Pzdr.[/quote] A ładniejsi tatusiowie są bliżej! zdrówko[/quote] No co Ty!!! Przecież to by było kazirodstwo!!! W mojej hodowli tego nie było, nie ma i nie będzie!!! A że gdzieś są ładniejsi tatusiowe... być może :) Jak dla mnie - MALIK jest OK.[b] [color=red][size=6]Felce też się spodobał!!![/color][/size][/b] Pzdr.[/quote] [b] to najważniejsze w końcu[/b] :wink: Quote
Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Oby nie zapeszyć - Felka puchnie i naprawdę wygląda jak [i]sunia w ciąży[/i]. Nic dodać, nic ująć. Tfu, tfu, tfu... Z nieoficjalnych źródeł wiem, że w hodowli Ypsylon też jest lub będzie miot, i w hodowli Stellanova - też. Dziewczyny, odezwijcie się! Pzdr. Quote
Savannah Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 [quote name='Asiaczek']Oby nie zapeszyć - Felka puchnie i naprawdę wygląda jak [i]sunia w ciąży[/i]. Nic dodać, nic ująć. Tfu, tfu, tfu... .[/quote] to szczere gratulacje dla Felusi! nie zapeszając tfu :wink: Quote
Recommended Posts