resuruss Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ze wzgledu na brak odzewu na ozdobnych zadam pytanie tutaj: czy ktos uzywal kosmetykow firmy Chris Christiansen?????? Prosze o opinie. Quote
weihaiwej Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Przyłączam się do pytania, czy ktoś stosował te kosmetyki? Zastanawiam się nad sprayem THICK-N-THICKER TEXTURIZING. Bardzo proszę o podzielenie się opinią :) Quote
resuruss Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Podnosze !!!! W Polsce jest juz dystrybutor kosmetykow tej firmy.Jesli jest ktos zainteresowany ,to napisze ;) Quote
Sylwia&westie Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 a mają strone www ?? bo chetnie bym pooglądała te kosmetyki ;) Quote
QISSI Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Jest polska strona Chris Christensen: [url]http://www.dogcosmetics.pl/[/url]. Ja kupowałam w Stanach tylko szczotkę dla yorków i jestem z niej zadowolona. Jeżeli ktoś chciałby adres sklepu w USA to proszę: [url]http://www.showdogstore.com/[/url] Quote
karolayna Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Stosował ktos [B][B]SILK SPIRITS [/B][/B]lub [B]AFTER BATH??[/B] Quote
Martach1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Mi również zależy na opini o tych kosetyków :) Bardzo prosze o opini szczególnie jak sprawdzaja sie do psów takich jak Yorcz czy Australian Silky Terrier Quote
Caruso Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Są lżejsze od Bio-groom, bardzo podobne do All system, mocno perfumowane. Quote
resuruss Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 U mnie sprawdził sie fajnie jedwab i szampon do pierwszego mycia. Szampony do koloru tez sa niezłe i wydajne bardzo.Natomiast nie odpowiada mi ( a raczej gatunkowi wosa mojej suni) ThickandThicker. Bardzo fajne sa patyczki - korektory.Ładnie maskują i są baaaaardzo wydajne.Mam juz ponad rok i nawet nie widac ,ze cos ubyło ,a uzywam dosc czesto. Quote
Dada Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A Joykowi Ress co byś mogła poradzić na jego włoski z tej formy? Odżywkę, szampon i coś do pryskania przy czesaniu. Coś dobrego dla długowłosych jest? Quote
Mudik Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A ja się właśnie zastanawiałam nad tymi patyczkami barwiącymi do moich czarnulków, będzie działać na czarnej sierści (chodzi mi o zamaskowanie przebarwień na łapach od śliny)? Quote
resuruss Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Dada!!!W ChCh nie ma linii specjalnie do długiego włosa .Sa kosmetyki ogolne . Mysle ,ze jesli bys chciała wzmocnic kolor Joyka do rudosci to odpowiedni byłby szampon do rudego.Sprawdza sie tez super jedwab .After Bathem jestem srednio zadowolona ....wlos ma zamkniete łuski ,ale nie ma tej " sliskosci " ktora lubie . Co do patyczkow : ja mam biały i sprawdza sie dobrze,ale na całkiem krotkiej siersci na pysiu grzywacza pp,nie wiem jak zachowa sie na dłuzszym włosie . Co do przebarwien ..probowałas Cristal Cleana z ISB? Quote
Dada Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dziękuję res, rudego wzmacniać nie będę, bo on biało-rudy, zresztą rudy już wypłowiały ;) Ale skoro jedwab dobry, to wypróbujemy :lol: a to?:razz: [URL]http://www.dogcosmetics.pl/?p=productsMore&iProduct=48&sName=SHOW-OFF&-8482;--SZAMPON-BEZ-SPLUKIWANIA-W-SPRAYU[/URL]- ciekawa jestem jak działa Quote
Oliwia. Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Chcialabym się zapytać jak ma się odżywka After Bathem do Day Day ? jak rozumieć pojęcie 'po kąpili' ? hmm Quote
Bura Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Oliwia.']Chcialabym się zapytać jak ma się odżywka After Bathem do Day Day ? jak rozumieć pojęcie 'po kąpili' ? hmm[/QUOTE] Normalnie, stosujesz na psa po wykapaniu w szamponie... Quote
Oliwia. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 to dobrze..myślałam,że może to coś w stylu jak Ice on Ice [B]Bura[/B] - stosowałaś może na swojego białego królewicza ten After Bathem ? Quote
Bura Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Oliwia.']to dobrze..myślałam,że może to coś w stylu jak Ice on Ice [B]Bura[/B] - stosowałaś może na swojego białego królewicza ten After Bathem ?[/QUOTE] Nie, u nas nawet ten Ice on Ice się aż tak rewelacyjny nie okazał. Dużo lepiej się sprawdza do czesania Ring 5 Show RIng i wcale nie zażółca!! A do kąpieli Pantene ProV intensywna regeneracja. Z szampono-kosmetyków próbowałam ring 5, Oster, JPH, ISB, 1Allsystems, wszystkie powoduja, że włos jest jak wata/siano. Najlepszy jak do tej pory okazuje się Pantene proV. Przed wystawami tez go ty robię, ale Igor ma druciany włos, to jego nawet przed wejściem na ring olejkiem norkowym prysnę a włos jak stał tak stoi. Szampony i odzywki psie wszystkie po jednym użyciu musiałam wyrzucić, bo się nie nadają niestety. Pomijam jedną firmę po której wybielającym się zrobił niebieski. Christensena bardzo polecają amerykanie i kanadole do pudli, nie wiem, małą mam ochotę wywalić stówe na szampon z odzywką, które po 1 myciu będę musiała wywalić. Gdybyż mieli próbki.... Quote
Hawanka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 I ja sie dołaczam do grona zadowolonych z Ch Ch ta nowa seria Spectrum Ten jest bardzo dobra mam wszystko szampon odzyke i maske i jest prima!!!! zamierzam kupić jeszcze ICE ON ICE -miał moze ktoś??sprawdza się?? Quote
Hawanka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Bura'] Najlepszy jak do tej pory okazuje się Pantene proV. ....[/QUOTE] to mnie zaciekawiła :D Quote
Bura Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Hawanka']I ja sie dołaczam do grona zadowolonych z Ch Ch ta nowa seria Spectrum Ten jest bardzo dobra mam wszystko szampon odzyke i maske i jest prima!!!! zamierzam kupić jeszcze ICE ON ICE -miał moze ktoś??sprawdza się??[/QUOTE] U nas nie. Po zapsikaniu i próbach rozczesania kołtunów na tylnych łapach miałam dziury na psie, po zapsikaniu Show ringiem mam psa bez kołtunów z minimalnym ubytkiem włosa. [quote name='Hawanka']to mnie zaciekawiła :D[/QUOTE] Sama tego nie wymyśliłam, poradzili mi to hodowcy pudli dużych. Ponoć jeszcze lepszy jest Pantene seria dla afroamerykanów, ale to trzeba z usa sprowadzać. Quote
Oliwia. Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Czy after bath odżywka się rozcieńcza ? Nigdzie nie mogę znalezc odpowiedzi...-,- Quote
Bura Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Oliwia.']Czy after bath odżywka się rozcieńcza ? Nigdzie nie mogę znalezc odpowiedzi...-,-[/QUOTE] Każdą odżywkę się rozcieńcza. Quote
Marchewkowy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Czu używał ktoś [COLOR=Black][B]Chris Christensen Day To Day Moisturizing Conditioner Odżywka nawilżająca 473 ml[/B][/COLOR] ? Jakie wrażenia?[COLOR=Black] [/COLOR] Quote
Hawanka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Marchewkowy']Czu używał ktoś [COLOR=Black][B]Chris Christensen Day To Day Moisturizing Conditioner Odżywka nawilżająca 473 ml[/B][/COLOR] ? Jakie wrażenia?[COLOR=Black] [/COLOR][/QUOTE] Ja miałam ładnie włos nawilża :) Quote
Nika Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja miałam szampon i odżywkę, bardzo fajne produkty do codziennego użytku :) Quote
Recommended Posts