Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AlKil']Alu, aż ciężko uwierzyć, że to zimowe zdjątka... a gdzie puszysty śnieżek????[/quote]

biały puch odszedł w zapomnienie :evil_lol: , jakieś słuchy do mnie doszły ,że ma się pokazać po konieć miesiąca ;)

[quote name='fidelek2']cześć Alu, przeróbkowa mistrzynio ;) Co tam u Was słychać? Jak Tuffcio po wczorajszym świętowaniu? ;)[/quote]

Kasiu, z mistrzynią to gruba przesada , ja wciąż jestem na etapie raczkowania :cool3:

a Tuffiasty wyściskany, wycałowany, nawet przez telefon z Mani gadał :evil_lol:

czas nieubłaganie pędzi, dopiero co miałam w domku szczeniorka...

Posted

[COLOR=Purple][I][B]Witanko .;-)
KOBITKO JAKZE CI JESTEM WDZIECZNA ZA SLICZNIUTKIEEEEE PRZEROBECZKI MOJEJ ZUZANKI !!!!!!!! DZIEKUJEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIELGACHNIE DZIEKUJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini ma taka sympatyczna mordeczke ;-)....i rozowiutki jezorek hehe
Buzioczki dla Tuffcika ....
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue][I][B]Kochaniutka mogłabys zerknac do galeri GUTKA ? I taka przerobeczke tez zrobic ? Jolcia bardzo by sie ucieszyla z takowej niespodzianki ...pleasee .;-)....buziaczki ..[/B][/I][/COLOR]

Posted

cieszę się ,że przeróbki się spodobały :multi:

Już u Gutka byłam , skopiowałam foteczki i zobaczymy co z tego wyjdzie :razz:

Posted

[B][COLOR=Red]ALUTKO- [/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]NASZA KOCHANA - NIE WIEM CO POWIEDZIEC, BO TAK MNIE ZASKOCZYLAS. TY I INA. FAKT MACIE DOBRE SERDUCHO!! JEJUS - JAK JA SIE UCIESZYLAM! DAKROWI TEZ SIE OGROMNIE OWE PRZEROBKI PODOBAJA! DZIEKUJEMY!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='sota36'][B][COLOR=Red]ALUTKO- [/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]NASZA KOCHANA - NIE WIEM CO POWIEDZIEC, BO TAK MNIE ZASKOCZYLAS. TY I INA. FAKT MACIE DOBRE SERDUCHO!! JEJUS - JAK JA SIE UCIESZYLAM! DAKROWI TEZ SIE OGROMNIE OWE PRZEROBKI PODOBAJA! DZIEKUJEMY!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote]

Joluś , ja też bardzo się cieszę ,że sprawiłam taką radość , a przede wszystkim,że się podobało.:multi::multi::multi:

Posted

Alu jeszcze raz dziękuję za przeróbeczki

a i wreszcie panienka zawitała w galerii
[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/589/dscf0047yv7.jpg[/IMG]
a jaka rozkoszna

Posted

[quote name='sota36']ojojoj... Alka - po sasiedzku ....[/quote]

Ala nie pisała ,że chce :eviltong:
ale ja pamietam o Ozzulku, przecież nie jeden raz moja przeróbka zawitała u nich :p
niespodzianka wkrótce :loveu:

dzień dobry kochani!

Wpadłam tylko na momencik, właśnie poddenerwowana jestem siatą ... jest tak blisko finału :multi:

i Tuffcio na dzień dobry:loveu:

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/3763/dscf0841ato4.jpg[/IMG]

Posted

Ala - spoko - wygralismy - dobrze, ze tak wczesnie wstalam! Jutro pozwole sobie pospac do 11.00 [SIZE=5][COLOR=Red][B]POLSKA! BIALO- CZERWONI!!![/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[B][I]:p
cześć Ozzy lubi niespodziewanki .....nawet od cioci Constancji dostalismy ale pochwalimy sie dopiero na świeta :loveu:

Ale Tuffciowi sie morduś śmieje:p
[/I][/B]

Posted

Tuffi mna dzień dobry słodkasny aż miło się zrobiło
a Mini cudna

[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/589/dscf0047yv7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/8730/dscf0051acb9.jpg[/IMG]

Posted

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/3763/dscf0841ato4.jpg[/IMG]

Dzień dobry Tuffciu :loveu: i Alu też ;)

dzisiaj z Bułgarią to był "pryszcz" :eviltong: jutro to będzie dopiero mecz...paznokcie to pewnie do konca pozjadam ;)

Posted

[quote name='fidelek2']

dzisiaj z Bułgarią to był "pryszcz" :eviltong: jutro to będzie dopiero mecz...paznokcie to pewnie do konca pozjadam ;)[/quote]

No wiesz Ty co, bez paznokci chcesz zostać? :evil_lol:

Cześć Ala, gdzie się podziewasz w ten piękny ;) dzień? :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']tipsy mam, to se najwyżej zrobię na nowo :evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]przeciez one sa kasiu twarde i nie latwo je obgryźć, a przynajmniej tak mi sie wydaje - nigdy nie próbowałam :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Czesc Alus, czesc rozesmiany Tufficzku :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Jutro tez wstane wczesniej zeby siatkówkę oglądac i bede trzymala kcuki aby im sie udalo, chociaz i tak juz zaszli bardzo daleko, wiec co by nie było cieszyć się będę :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]P.S jak wszyscy to i my poprosimy o jakas przeróbeczke :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]