AlKil Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Alu, aż ciężko uwierzyć, że to zimowe zdjątka... a gdzie puszysty śnieżek???? Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 cześć Alu, przeróbkowa mistrzynio ;) Co tam u Was słychać? Jak Tuffcio po wczorajszym świętowaniu? ;) Quote
Alka Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='AlKil']Alu, aż ciężko uwierzyć, że to zimowe zdjątka... a gdzie puszysty śnieżek????[/quote] biały puch odszedł w zapomnienie :evil_lol: , jakieś słuchy do mnie doszły ,że ma się pokazać po konieć miesiąca ;) [quote name='fidelek2']cześć Alu, przeróbkowa mistrzynio ;) Co tam u Was słychać? Jak Tuffcio po wczorajszym świętowaniu? ;)[/quote] Kasiu, z mistrzynią to gruba przesada , ja wciąż jestem na etapie raczkowania :cool3: a Tuffiasty wyściskany, wycałowany, nawet przez telefon z Mani gadał :evil_lol: czas nieubłaganie pędzi, dopiero co miałam w domku szczeniorka... Quote
zuzolandia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [COLOR=Purple][I][B]Witanko .;-) KOBITKO JAKZE CI JESTEM WDZIECZNA ZA SLICZNIUTKIEEEEE PRZEROBECZKI MOJEJ ZUZANKI !!!!!!!! DZIEKUJEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIELGACHNIE DZIEKUJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mini ma taka sympatyczna mordeczke ;-)....i rozowiutki jezorek hehe Buzioczki dla Tuffcika .... [/B][/I][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [COLOR=Blue][I][B]Kochaniutka mogłabys zerknac do galeri GUTKA ? I taka przerobeczke tez zrobic ? Jolcia bardzo by sie ucieszyla z takowej niespodzianki ...pleasee .;-)....buziaczki ..[/B][/I][/COLOR] Quote
Alka Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 cieszę się ,że przeróbki się spodobały :multi: Już u Gutka byłam , skopiowałam foteczki i zobaczymy co z tego wyjdzie :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ale moje i tak najładniejsze sąąą:evil_lol: ala dziękujemy pięknie, ty nasz mistrzuniu, wtawiaj swoje przeróbki bo ja kocham jak je robisz :loveu: Quote
Alka Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 teraz to ja muszę się zająć w końcu obiadkiem i na spacerek z Tuffciem pognać ;) Quote
sota36 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [B][COLOR=Red]ALUTKO- [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]NASZA KOCHANA - NIE WIEM CO POWIEDZIEC, BO TAK MNIE ZASKOCZYLAS. TY I INA. FAKT MACIE DOBRE SERDUCHO!! JEJUS - JAK JA SIE UCIESZYLAM! DAKROWI TEZ SIE OGROMNIE OWE PRZEROBKI PODOBAJA! DZIEKUJEMY!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [B][I]cześć sąsiady:multi::multi::multi:[/I][/B] Quote
Alka Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='sota36'][B][COLOR=Red]ALUTKO- [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]NASZA KOCHANA - NIE WIEM CO POWIEDZIEC, BO TAK MNIE ZASKOCZYLAS. TY I INA. FAKT MACIE DOBRE SERDUCHO!! JEJUS - JAK JA SIE UCIESZYLAM! DAKROWI TEZ SIE OGROMNIE OWE PRZEROBKI PODOBAJA! DZIEKUJEMY!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote] Joluś , ja też bardzo się cieszę ,że sprawiłam taką radość , a przede wszystkim,że się podobało.:multi::multi::multi: Quote
madziasto4 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [QUOTE][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/2035/scan0008yv5.jpg[/IMG][/QUOTE] Masterek ma takie samo ubranko chyba :razz: Quote
tygra Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Alu jeszcze raz dziękuję za przeróbeczki a i wreszcie panienka zawitała w galerii [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/589/dscf0047yv7.jpg[/IMG] a jaka rozkoszna Quote
sota36 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:syscy mają a Ozzy nie :placz:[/quote] ojojoj... Alka - po sasiedzku .... Quote
Alka Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='sota36']ojojoj... Alka - po sasiedzku ....[/quote] Ala nie pisała ,że chce :eviltong: ale ja pamietam o Ozzulku, przecież nie jeden raz moja przeróbka zawitała u nich :p niespodzianka wkrótce :loveu: dzień dobry kochani! Wpadłam tylko na momencik, właśnie poddenerwowana jestem siatą ... jest tak blisko finału :multi: i Tuffcio na dzień dobry:loveu: [IMG]http://img207.imageshack.us/img207/3763/dscf0841ato4.jpg[/IMG] Quote
sota36 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ala - spoko - wygralismy - dobrze, ze tak wczesnie wstalam! Jutro pozwole sobie pospac do 11.00 [SIZE=5][COLOR=Red][B]POLSKA! BIALO- CZERWONI!!![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [B][I]:p cześć Ozzy lubi niespodziewanki .....nawet od cioci Constancji dostalismy ale pochwalimy sie dopiero na świeta :loveu: Ale Tuffciowi sie morduś śmieje:p [/I][/B] Quote
agabass Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Tuffi mna dzień dobry słodkasny aż miło się zrobiło a Mini cudna [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/589/dscf0047yv7.jpg[/IMG] [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/8730/dscf0051acb9.jpg[/IMG] Quote
Kasia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [IMG]http://img207.imageshack.us/img207/3763/dscf0841ato4.jpg[/IMG] Dzień dobry Tuffciu :loveu: i Alu też ;) dzisiaj z Bułgarią to był "pryszcz" :eviltong: jutro to będzie dopiero mecz...paznokcie to pewnie do konca pozjadam ;) Quote
Teklunia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Witajcie :) Wreszcie mam chwilkę czasu i przyszłam w odwiedzinki :) Zaraz nadarobię wszystkie zaległośći! Quote
Moniś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='fidelek2'] dzisiaj z Bułgarią to był "pryszcz" :eviltong: jutro to będzie dopiero mecz...paznokcie to pewnie do konca pozjadam ;)[/quote] No wiesz Ty co, bez paznokci chcesz zostać? :evil_lol: Cześć Ala, gdzie się podziewasz w ten piękny ;) dzień? :lol: Quote
Kasia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Moniś'] No wiesz Ty co, bez paznokci chcesz zostać? :evil_lol: [/quote] tipsy mam, to se najwyżej zrobię na nowo :evil_lol: Quote
Moniś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='fidelek2']tipsy mam, to se najwyżej zrobię na nowo :evil_lol:[/quote] a no jak tak to możesz gryźć do potęgi :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='fidelek2']tipsy mam, to se najwyżej zrobię na nowo :evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]przeciez one sa kasiu twarde i nie latwo je obgryźć, a przynajmniej tak mi sie wydaje - nigdy nie próbowałam :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Czesc Alus, czesc rozesmiany Tufficzku :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Jutro tez wstane wczesniej zeby siatkówkę oglądac i bede trzymala kcuki aby im sie udalo, chociaz i tak juz zaszli bardzo daleko, wiec co by nie było cieszyć się będę :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]P.S jak wszyscy to i my poprosimy o jakas przeróbeczke :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts