zuzolandia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 DZIEN DOBEREK MILUSINSCY ;-)...... Całuchy dla psioczka ;-) Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :multi: czekam na foteczki ze spacerku dwóch piesków :loveu: Quote
Moniś Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cześć Ala! Nie doszła wczoraj moja PW? :shake: Quote
tygra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 on się uśmiecha bo chce się nam podobać - mądry chłopiec :) [IMG]http://img133.imageshack.us/img133/8461/dscf0565avg2.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :shake:......aleście się zagadały:cool3: Quote
Kasia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 cześć Ala :multi: udał się wczorajszy spacerek dwóch Yorczków??? ;) czekamy na zdjecia..... Quote
mmbbaj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Cześć Alu :multi: No, ja właśnie też w kwestii spacerku yorasków :lol: I mam nadzieję, że foty są? Pozdrawiam i miłego dnia! Quote
Alka Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:......aleście się zagadały:cool3:[/quote] [quote name='fidelek2']cześć Ala :multi: udał się wczorajszy spacerek dwóch Yorczków??? ;) czekamy na zdjecia.....[/quote] [quote name='mmbbaj']Cześć Alu :multi: No, ja właśnie też w kwestii spacerku yorasków :lol: I mam nadzieję, że foty są? Pozdrawiam i miłego dnia![/quote] Witam wszystkich!:multi: Pisałam w sobotę ,że lada moment ma przyjechać koleżanka z yorkiem.Ale niestety w ostatniej chwili musielismy spotkanie przełożyć.Tak więc wczoraj mieliśmy gości. Wczorajsza pogoda nie zachęcała do spacerów , także spędziliśmy czas w domku.;) Tuffcio sczekaniem przywitał gości , aż Jasperek skulił się ze strachu i nie chciał wejść do mieszkania. I na tym skończyło się panowanie Tuffcia. Rządy przejął Jasper.Dodam ,że Jasper w styczniu skończy 2 latka.Nie było mowy o jakimkolwiek zbliżeniu , od razu ganiał Tuffiego i dziabał go to w kark to w poopeczkę.Wystrachany Tuffiasty większość czasu spędził u Pana na rękach , a Jasper czuł się jak u siebie w domu...:evil_lol: sama liczyłam na masę fotek , a mam zaledwie kilka :cool3: [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/7233/schowek01jjcx4.jpg[/IMG] agresor Jasper :evil_lol: [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/9878/schowek01ddwx8.jpg[/IMG] [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/1021/schowek01hhqe8.jpg[/IMG] Tuffiasty [IMG]http://img183.imageshack.us/img183/4862/schowek01kkka3.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 o sa foty....................dzień doberek Quote
mmbbaj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alka']Nie było mowy o jakimkolwiek zbliżeniu , od razu ganiał Tuffiego i dziabał go to w kark to w poopeczkę.Wystrachany Tuffiasty większość czasu spędził u Pana na rękach , a Jasper czuł się jak u siebie w domu...:evil_lol: [/quote] No, tak...:roll: Szkoda, że psy nie spotkały się najpierw na neutralnym gruncie np. przed blokiem. Zapoznanie na terytorium któregoś z nich to zły pomysł :shake: [/quote] agresor Jasper :evil_lol: [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/9878/schowek01ddwx8.jpg[/IMG] [/quote] Noooo, minę ma "tylko spróbuj :mad:"....:evil_lol: Quote
Alka Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='mmbbaj']No, tak...:roll: Szkoda, że psy nie spotkały się najpierw na neutralnym gruncie np. przed blokiem. Zapoznanie na terytorium któregoś z nich to zły pomysł :shake: [/quote] Wiesz, pieski spotkały się już 3 razy. Ale bardzo dawno, wtedy Jasperek był szczeniakiem i wszystko było ok.:p Sądziłam ,że z Tuffim będzie problem , a okazało się inaczej.Nagadałam mu wcześniej,że ma być grzeczny i był aż za bardzo...:oops: Quote
agabass Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ale spojrzenia to te maluch mają powalające w małym ciele wielki wilk :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [I]Dziendoberek ;-) w taki słoneczny poranek ;-) choc troszku zimnawo brrr . Fajne 2 małe lobuziki ;-).....a ten agresor .hm......bez kija nie podchodz he he .... Pozdrawiamy milutko ;-) [/I] Quote
Kasia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alka'] agresor Jasper :evil_lol: [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/9878/schowek01ddwx8.jpg[/IMG] [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/1021/schowek01hhqe8.jpg[/IMG] [/quote] Po oczkach i minie widać, że to zbój nad zbóje :evil_lol: :evil_lol: Małe ciałko ale wielki duch!!!!! Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 czesć Ala - fajne zdjątka dwóch urwisków :multi::multi::multi: no proszę... a myślałam że nikt Tuffiemu nie podskoczy :diabloti: masz jeszcze foteczki? Quote
Alka Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Gosiek'] no proszę... a myślałam że nikt Tuffiemu nie podskoczy :diabloti: masz jeszcze foteczki?[/quote] znalazł się taki jeden , młodszy i mniejszy na dodatek :evil_lol: Może Tuffiasty trochę się uspokoi, bo nie tak dawno skoczył Kronosowi ( boksio) do jajeczek:oops: , a to tylko dlatego ,że Kronos chciał pobawić się z Ozzym.:shake:Było gorąco,nawet Pan Kronosa powiedział ,że się spocił z wrażenia a ja zareagowałam w samą porę ...:shake: Gosiu, mam jeszcze kilka,postaram się póżniej wstawić ;) Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alka']znalazł się taki jeden , młodszy i mniejszy na dodatek :evil_lol: Może Tuffiasty trochę się uspokoi, bo nie tak dawno skoczył Kronosowi ( boksio) do jajeczek:oops: , a to tylko dlatego ,że Kronos chciał pobawić się z Ozzym.:shake:Było gorąco,nawet Pan Kronosa powiedział ,że się spocił z wrażenia a ja zareagowałam w samą porę ...:shake: Gosiu, mam jeszcze kilka,postaram się póżniej wstawić ;)[/quote]hahaha oj ten Tuffcio :-o wyobraziłam sobie tę "akcje" musieliście mieć niezłą nerwówke przez chwilę..... nei wiem czemu ale terrierki maja jakieś takie właśnie humorki i często nie tolerują innych psów... u mnie chodzi taki fajny serdelek - lubił Axia dopóki Ax był szczeniakiem a teraz malo go nie zje jak spotkamy sie na spacerku :diabloti: Quote
beria Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alka'] Może Tuffiasty trochę się uspokoi, bo nie tak dawno skoczył Kronosowi ( boksio) do jajeczek:oops:[/QUOTE] Hahaha Tuffcio :lol: :lol: :lol: Dużemu chciał jajca urwać, a przed małym uciekł do pańcia na rączki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='beria']Hahaha Tuffcio :lol: :lol: :lol: Dużemu chciał jajca urwać, a przed małym uciekł do pańcia na rączki :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba trzeba Tuffikowi poukładać w główce jak to jest z tymi proporcjami :lol: Quote
Alka Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Dzisiaj 2 razy zostawiałam Tuffiego samego w domku i 2 razy odstawił takie arie ,że sąsiedzi pytali się dlaczego Tufficzek tak płakał :crazyeye: Może Tuffiasty sądził ,że Jasper gdzieś się schował i zaraz wyskoczy i go zje ...:evil_lol: Codziennie wychodzę na zakupy i jest spokój , nie wiem co mu się dzisiaj stało:crazyeye: . Quote
malawaszka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 moje burki też czasem koncertują ale to przeważnie jak jest juzciemno, albo jak Bolo jest głodny :p Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alka']Dzisiaj 2 razy zostawiałam Tuffiego samego w domku i 2 razy odstawił takie arie ,że sąsiedzi pytali się dlaczego Tufficzek tak płakał :crazyeye: Może Tuffiasty sądził ,że Jasper gdzieś się schował i zaraz wyskoczy i go zje ...:evil_lol: Codziennie wychodzę na zakupy i jest spokój , nie wiem co mu się dzisiaj stało:crazyeye: .[/quote][I]:razz:a ja ci powiem ,że on czuje zamieszanie w domu w związku z przyjazdem Mani i jest dlatego niespokojny;)[/I] Quote
mmbbaj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alka']skoczył Kronosowi ( boksio) do jajeczek:oops: , a to tylko dlatego ,że Kronos chciał pobawić się z Ozzym.:shake:Było gorąco,nawet Pan Kronosa powiedział ,że się spocił z wrażenia a ja zareagowałam w samą porę ...:shake:[/quote] [B]O kurcze! :shake:[/B] [quote name='Alka']Dzisiaj 2 razy zostawiałam Tuffiego samego w domku i 2 razy odstawił takie arie ,że sąsiedzi pytali się dlaczego Tufficzek tak płakał :crazyeye: Codziennie wychodzę na zakupy i jest spokój , nie wiem co mu się dzisiaj stało:crazyeye: .[/quote] [B]Może znowu chciał komuś przyłożyć, a ty go samego w domku zostawiłaś? :evil_lol:[/B] Quote
Vectra Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alka']Dzisiaj 2 razy zostawiałam Tuffiego samego w domku i 2 razy odstawił takie arie ,że sąsiedzi pytali się dlaczego Tufficzek tak płakał :crazyeye: [U][B] Może Tuffiasty sądził ,że Jasper gdzieś się schował i zaraz wyskoczy i go zje ...:evil_lol:[/B][/U] Codziennie wychodzę na zakupy i jest spokój , nie wiem co mu się dzisiaj stało:crazyeye: .[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: całkiem możliwe ;) Quote
Alka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I]:razz:a ja ci powiem ,że on czuje zamieszanie w domu w związku z przyjazdem Mani i jest dlatego niespokojny;)[/I][/quote] eee tam , jakie zamieszanie , jest cisza i spokój:p [quote name='malawaszka']moje burki też czasem koncertują ale to przeważnie jak jest juzciemno, albo jak Bolo jest głodny :p[/quote] to masz chórek na 2 głosy:evil_lol: [quote name='mmbbaj'] [B]Może znowu chciał komuś przyłożyć, a ty go samego w domku zostawiłaś? :evil_lol:[/B][/quote] juz na wieczornym spacerku kilka razy musiałam pociągnąć smyczą jakbym rottweilera miała :cool3: Dzień doberek wszystkim!:multi: Jest odrobinkę cieplej niz wczoraj , ale za to powiewa.Jakieś radyjalne zmiany w pogodzie się szykują.Na czwartek zapowiadają atak zimy :crazyeye: Lecimy teraz na spacerek ... na razie :multi: Quote
Recommended Posts