Lucy* Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='beria']Lucy, nie zaniedbuj Saruni :mad: Gdzie zdjęcia ?[/quote] Będzie filmik :evil_lol: :evil_lol: za niedługo :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gabryjella']A jak długie będzie to niedługo:cool3:[/quote] hahaha pewnie tak samo jak Lucynka mówi ze zdjęcia bedą wieczorkiem ale nie wiadomo którym :evil_lol::evil_lol: Dzień dobry Lucynko i miłego dzioneczka :p Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Lucy*']Będzie filmik :evil_lol: :evil_lol: za niedługo :evil_lol:[/quote] juz jest za dlugo :mad: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PIKA']juz jest za dlugo :mad:[/quote] stanowczo za długo :diabloti::mad::diabloti::mad::diabloti::mad: Quote
Lucy* Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha pewnie tak samo jak Lucynka mówi ze zdjęcia bedą wieczorkiem ale nie wiadomo którym :evil_lol::evil_lol: Dzień dobry Lucynko i miłego dzioneczka :p[/quote] Gosiu :buzi: Mam nadzieję że wszystkich dzioneczków hahaha bo cósik mi się przeciągło :oops: :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [LEFT][B][SIZE=4][COLOR=purple]My już się żegnamy i mówimy:[/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT] [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/9287/dobranoc8sd.jpg[/IMG] Quote
Lucy* Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='PIKA']juz jest za dlugo :mad:[/quote] [quote name='Alka']stanowczo za długo :diabloti::mad::diabloti::mad::diabloti::mad:[/quote] A czy Wy wiecie ile taka obróbka filmiku trwa ??? :eviltong: Oczywiście próbuję się usprawiedliwić :evil_lol: :evil_lol: Oto filmik - p.t. "Co robią babeczki jak się witają po długim nie widzeniu :evil_lol:" [URL=http://www.zippyvideos.com/8217149554130976/harce_babek/][IMG]http://i1.zvhost.com/1/r/r002dbey.jpg[/IMG][/URL] Quote
Lucy* Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][LEFT][B][SIZE=4][COLOR=purple]My już się żegnamy i mówimy:[/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT] [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/9287/dobranoc8sd.jpg[/IMG][/quote] Jezu jakie piękne !! padłam :mdleje::mdleje: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Lucy* Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Lucy*:multi:[/quote] Pojawiam się i znikam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale tak będzie ostatnio... dopóki nie zdam ostatniego egzaminu :roll: :roll: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Lucy*'] Oto filmik - p.t. "Co robią babeczki jak się witają po długim nie widzeniu :evil_lol:" [URL="http://www.zippyvideos.com/8217149554130976/harce_babek/"][IMG]http://i1.zvhost.com/1/r/r002dbey.jpg[/IMG][/URL][/quote] :crazyeye: one tam uprawiają seks oralny :crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [SIZE=5][COLOR=#800080]Dzieńdoberek :p[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/341/p10100195tw.jpg[/IMG] [SIZE=4][COLOR=purple]Miłego dnia zyczymy ;-)[/COLOR][/SIZE] Quote
Lucy* Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: one tam uprawiają seks oralny :crazyeye:[/quote] A myślałam że nikt tego nie zauważy :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Lucy*']A myślałam że nikt tego nie zauważy :evil_lol: :evil_lol:[/quote] na mnie mozna liczyc :cool1: Quote
Alka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: one tam uprawiają seks oralny :crazyeye:[/quote] haha, to filmik "Harce babek":evil_lol: a zaczęło się tak niewinnie :cool1: Quote
zaba14 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Lucy Mikus juz wczoraj mnie pytał kiedy zobaczy Pania Sare, jak dowiedział się, ze wszystko przesuneło sie na kwiecien to prawie zemdlał... a z drugiej strony ucieszyl sie, ze jeszcze nie kupuje kaganca :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='zaba14']Lucy Mikus juz wczoraj mnie pytał kiedy zobaczy Pania Sare, jak dowiedział się, ze wszystko przesuneło sie na kwiecien to prawie zemdlał... a z drugiej strony ucieszyl sie, ze jeszcze nie kupuje kaganca :lol: :lol:[/quote] Ci mężczyźni.. co by nie zrobić i tak dobrze :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Póki z lenistwa :diabloti: nie wstawiłam nowych zdjątek Sarki postanowiłam Was trochę rozerwać :diabloti: [COLOR=blue][I] Co powiedział huragan do palmy kokosowej? - To nie będzie zwyczajne dmuchanie... > > [/I][/COLOR] [COLOR=blue][I]W dżungli amazońskiej odkryto nowego kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki. > > [/I][/COLOR] [COLOR=blue][I]Sąd uznał, że seks w miejscu pracy nie jest zakazany. W takim razie pier**lę robotę. > > [/I][/COLOR] [COLOR=blue][I]> > Idzie Stirlitz przez las w ciemną, bezksiężycową noc... > > - Kaczyńscy tu byli - pomyślał. > > > > - Rebe, a w szabas można skakać na spadochronie? > > - Skakać można. Ale spadochronu otwierać nie wolno! > > > > Dać w prezencie facetowi flaszkę 0,2l wódki, to tak jak kobiecie > > 5-centymetrowy wibrator. > > [/I][/COLOR] [COLOR=blue][I] Szejk szepcze czule do jednej ze swoich żon: "Twoje oczy świecą w nocy jak najprawdziwsze rubiny, Twoje oczy głębsze są od najgłębszego jeziora... Podaj dalej. [/I][/COLOR] [COLOR=blue][I] - Ach, czuję się jak bateryjka - żartuje po akcie cielesnym kochaś - Jestem do cna wyczerpany! - Ech wy, faceci, a potem się dziwicie, że się was wymienia... > > > > - Dlaczego Niemcy dały światu tak wielu wielkich filozofów? > > - A widziałeś tamtejsze kobiety? > > > > W drukach L4 pojawi się nowa rubryka "Chory może siedzieć". > > > > Zgubiono czarną dyplomatkę. Uczciwego znalazcę prosimy o > > odprowadzenie > > tej alkoholiczki do ambasady Czadu. > > > > - Proszę wybaczyć, że te pieniądze takie mokre - mówi klientka u > > jubilera > > - ale mój mąż strasznie płakał, kiedy mi je dawał. > > > > - Co to jest opera? > > - To jest takie coś, co się zaczyna o siódmej, a jak po trzech > > godzinach > > popatrzysz na zegarek, jest siódma dwadzieścia. > > > > - Dlaczego jest pan antysemitą? > > - Dwa lata temu jeden żyd spierniczył mi życie! > > - O żesz w mordę, który to? > > - Mendelsson. > > > > Gates i Stirlitz patrzą, jak faszyści palą książki: > > - Cenzura - pomyślał Stirlitz. > > - Walka z piractwem - pomyślał Gates. > > > > Kobiety dzielą się na trzy rodzaje: piękne, wierne oraz piękne i > > wierne, > > ale nadmuchiwane. > > > > - Jak uprawiać seks, żeby nie było dzieci? > > - Wysłać je do dziadków. > > > > Miłość sprawia, że człowiek normalny wykonuje różne zwariowane > > rzeczy. > > Wielu przykładowo ożeniło się. > > > > - Puk, puk! > > - Kto tam? > > - Ja do Jarka. > > - A ja kombajn. > > > > > > Kochany, dziękuję Ci za uroczy wieczór i cudowne 45 sekund! > > > > > > - Kiedy przychodzi starość? > > - Gdy w aptece, kiedy prosisz o prezerwatywy sprzedawca pyta: > > "Zapakować na prezent?" > > - Mamo, mamo wychodzę za mąż. Znalazłam takiego faceta jak tata. - I czego ty chcesz dziecko ode mnie? Współczucia? > > > > - Dlaczego chrząszcz brzmi w trzcinie? > > - A co? Wolałbyś w rzeżusze? > > Plusy anoreksji: Pewna anorektyczka była tak szczupła, że kiedy nadepnęła na grabie, to jej nie trafiły! > > Kobieta za kierownicą jest jak gwiazda na niebie - ty ją widzisz, ona ciebie - nie. > > Naukowcom udało się skrzyżować złotą rybkę z rekinem - spełnia trzy ostatnie życzenia. > > > > - Skąd wziąć dziewiczą wełnę? > > - Z brzydkiej owcy. > > > > Szef do nowej sekretarki: > > - Miała pani być tu o ósmej! > > - A co, wydarzyło się coś ciekawego? :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/I][/COLOR] Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześć Lucy !:multi::multi::multi: Widzę ,że masz świetny humorek !:multi:Zasypałaś nas dowcipami :megagrin::megagrin::megagrin: jak już pozbędziesz się lenistwa :cool3:to mamy nadzieję zobaczyć Sarcię :loveu: Quote
asher Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Hahaha, dobre :lol: A tak przy okazji witaj Lucy, dawno was nie odwiedzałam :hand: Myślałam, że będę miała tysiące fot do nadrabiania, a tu... niespodzianka, pięć fotek na krzyż :evil_lol: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='asher']Hahaha, dobre :lol: A tak przy okazji witaj Lucy, dawno was nie odwiedzałam :hand: Myślałam, że będę miała tysiące fot do nadrabiania, a tu... niespodzianka, pięć fotek na krzyż :evil_lol:[/quote] Asher bo ja to specjalnie dla Ciebie zrobiłam :evil_lol: :evil_lol: czekałam aż się ujawnisz :evil_lol: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alka']Cześć Lucy !:multi::multi::multi: Widzę ,że masz świetny humorek !:multi:Zasypałaś nas dowcipami :megagrin::megagrin::megagrin: jak już pozbędziesz się lenistwa :cool3:to mamy nadzieję zobaczyć Sarcię :loveu:[/quote] Mam takie zaparcie :cool3: że dziś popołudniu się pozbędę :evil_lol: a tymczasem :diabloti: [I][COLOR=blue]>Żona wchodzi do łazienki w chwili kiedy mąż onanizuje się pod >prysznicem... >- Co ty robisz!?... pyta z oburzeniem >Mąż nie zmieszanym głosem: >- To jest moje ciało i będę je mył tak szybko jak mi się podoba! > >*** >Małżeństwo na lotnisku pyta pilota: >- Ile będzie kosztował przelot? >- Za darmo jeśli ani razu nie krzykniecie. >- Zgoda. Leca a pilot wyprawia różne akrobacje ale nikt nie krzyknął. >Przy lądowaniu pilot mówi: >- Gratulacje! >A mąż na to: >- A wie pan że raz chciałem krzyknąć? >- A kiedy? >- Kiedy moja żona wypadła z samolotu! > >*** > >- Od pewnego czasu moja żona stała się nie do zniesienia. Codziennie rano >budzi mnie do pracy w drastyczny sposób. >- Polewa cię wodą? >- Gorzej! Wkłada mi kota pod kołdrę! >- Czy to jest takie przykre? >- Tak, bo ja śpię z psem! > >*** > >Rozmawia dwóch facetów, pierwszy >- Jestem ostatnio tak napalony, że rżne wszystko co się rusza. >Drugi na to >- Ja tam nie stawiam sobie takich ograniczeń > >*** > >Podchmielonemu facetowi na rybach węgorz wszedł do kieszeni. Po pewnym >czasie poszedł on sobie pod drzewko...stanął ...wylał się...spojrzał na >fiuta i mówi: >- Tyle lat cię mam a nie wiedziałem ze masz oczka... >Potem na swoje mokre spodnie >- Ale jak już masz ***** te oczy to patrz gdzie lejesz > >*** > >Facet do ekspedientki : >- Poproszę rolkę papieru toaletowego. >- Jaki kolor ? >- Pani da biały, sam walnę odcień. [/COLOR][/I] [I][COLOR=blue]:diabloti: :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/I] Quote
Koma Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 hahahaha Lucy to mi poprawiłaś humor :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Koma']hahahaha Lucy to mi poprawiłaś humor :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] O to chyba chodziło :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts