Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beria']Ale masz ślicznego sępika kuchennego :evil_lol: [/quote]

Dziękuję :loveu: :loveu:

[quote name='beria'], który adoratorów jak widać ma w doopie :evil_lol:[/quote]

To tak ładnie tylko na zdjeciu wygląda :evil_lol: :evil_lol: wczoraj o mało by mi drzwi nie zjadła :mad: bo takich trzech "nawoływało" ją zza płotu :mad:
Trzy wyjce wyły przed domem :splat:a jeden wyjec w domu :splat:kobla szło dostać :evil_lol:

Posted

[quote name='Koma'][IMG]http://img361.imageshack.us/img361/4561/tndsc052364fm.jpg[/IMG]

:loveu: :loveu: :loveu:
wycmokać wycmokać wycmokać w pyszchycho :buzi:[/quote]

Wycmokałam :lol: i vice versa dla Komci :buzi: :buzi:

Posted

[quote name='Alka']Sara do "łatwych" panienek nie nalezy .Trochę starań się należy:evil_lol:[/quote]

a jakże gra wstępna musi być :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Lucy*']a jakże gra wstępna musi być :evil_lol: :evil_lol:[/quote]a potem jeszcze tańce i prezenty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[COLOR=Red][I][B]hurrrraaaaaaa 100 stronka
:laola::laola::laola::cunao::knajpa::knajpa::cunao:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

Ojej :crazyeye::crazyeye: faktycznie !!!

[CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]100 STRONKA
[/COLOR][/SIZE] [LEFT][SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]
:laola::laola:
:cunao:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]:cunao:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]:cunao:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]:cunao:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]:cunao:
:BIG::BIG::tort::tort::popcorn::BIG:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]:BIG::BIG::tort::tort::popcorn::BIG:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/LEFT]
[/CENTER]

Posted

:sweetCyb: :BIG: :new-bday: :drinking: :beerchug: :cunao: :drink1: :laola: :sweetCyb::sweetCyb: :BIG: :new-bday: :drinking: :beerchug: :cunao: :drink1: :laola: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: :new-bday: :drinking: :beerchug: :cunao: :drink1: :laola: :sweetCyb:

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=YellowGreen]cześć Lucynko
miłego pączusiowego dzionka Ci zyczę

[SIZE=1][COLOR=Black]i wyciągam z 4 stronki[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Gosiek'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]cześć Lucynko[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]
[B]miłego pączusiowego dzionka Ci zyczę[/B]

[B][SIZE=1][COLOR=black]i wyciągam z 4 stronki[/COLOR][/SIZE][/B]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

:p :p [SIZE=3][COLOR=red][B]CZEŚĆ TOBIE GOSIU :buzi: I WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM[/B][/COLOR][/SIZE] :p :p

:eating: :eating: Również życzymy ciepłych pączusiów z pyszną marmoladką :eating: :eating:

Posted

[SIZE=3][COLOR=lime][B]Alu [/B][/COLOR][/SIZE]i [SIZE=3][COLOR=red][B]Pati[/B] [SIZE=2][COLOR=black]:buzi:[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=black]dzionek pączusiowy.. aż nadto[/COLOR][/SIZE] :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='PIKA']A Sara paczusia dostala? :razz:[/quote]
Dostała dostała :evil_lol: :evil_lol: najpierw naokoło zlizała lukier a potem nie wiedziała jak się do niego zabrać :evil_lol: ale niedługo to trwało hahahahaha
A myśmy nie mieli tego problemu hahaha - mam piekarnię dosłownie za płotem to i pączusie cieplutkie miałam :p :p

A Sabcia przepraszam to dostała ???? :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Lucy*']

A Sabcia przepraszam to dostała ???? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]

ja okrutna jestem,:diabloti: nie dalam,:diabloti: sama zjadlam :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']ja okrutna jestem,:diabloti: nie dalam,:diabloti: sama zjadlam :diabloti:[/quote]

No nie ładnie :shake: :shake: ale przynajmniej nie pójdzie Sabci w boczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: