Ania i Psy Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ja na ten przykład mam niewiele-głównie kilka artykułów a Asco, Psie no i historyczną książeczkę Splatensteina. Mogę zfotografować w wysłać chętnym. Kto ma coś jeszcze i jest skłonny się podzielić? Quote
Agama Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 aniu ja mam dosc duzo udostepnie ci na warszawskiej poczytasz i oddasz mi w legionowie Quote
Ania i Psy Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Agama, super!!!! Bierz wszystko, co masz, może być także po angielsku. Quote
maga18 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 ja mam pare wydrukow z netu i ksero z przyjaciela psa z przed roku bodajze... :roll: Quote
Agama Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 maga 18 .twoj zapal silna wola konsekwencja w odpowiedziagh mnie zadziwia cudownie ze mlode pokolenie jest takie . Quote
maga18 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Agama napisał(a):maga 18 .twoj zapal silna wola konsekwencja w odpowiedziagh mnie zadziwia cudownie ze mlode pokolenie jest takie . ciesze sie :megagrin: i dziekuje za komplement Quote
Agama Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 szkoda. ze mieszkasz tak dakeeko ale na wystawach napewno sie spotkamy masz przeciez mlode dziewczynki Quote
paniMysza Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 ania i psy, napisze co mam o grzywkach a ty napisz co z tego chcesz, a ja zrobie ksero i dam ci na wystawie we wrocku: 1. łysy z grzywką (asko) 2. grzywiasty ekscentryk z kraju środka (pies 1995) 3. psy nagie (pies 1992) 4. pielęgnacja chińskich grzywaczy powder-puff (asko) 5. nagie psy (katalog hodowli 95/96) 6. żywy termofor (mój pies) to chyba tyle. może mam coś jeszcze w gazetach nie wyciete,ale to sprawdze jak bede miała więcej czasu. Quote
Ania i Psy Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 1. łysy z grzywką (asko) 3. psy nagie (pies 1992) 4. pielęgnacja chińskich grzywaczy powder-puff (asko) 5. nagie psy (katalog hodowli 95/96) Poproszę:) Quote
Em-ka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Pani Mysza! ja też chetnie skorzystam - ale prosiłabym o te materiały pocztą lub kurierem (bardzo proszę) - opłacę ksero i przesyłkę; na pw napiszę co mnie interesuje - czy to problem dla Ciebie???? Quote
Em-ka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Ania i Psy']Ja na ten przykład mam niewiele-głównie kilka artykułów a Asco, Psie no i historyczną książeczkę Splatensteina. Mogę zfotografować w wysłać chętnym. Kto ma coś jeszcze i jest skłonny się podzielić? Aniu - czy masz już zrobione fotki tej książeczki? jeśli możesz mi je przesłać będę bardzo wdzieczna :P chetnie ją poczytam - maila mojego chyba masz... Quote
Ania i Psy Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Emka, nie mam, ale zrobię i wyślę.Maila chyba dam radę odkopać:) Ale dziś już nie obiecuję, mam górę roboty i muszę jakoś to pogrupować. Quote
Em-ka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Bardzo Ci dziękuję - nie śpieszy mi się - jak znajdziesz troche czasu to po prostu proszę o pamięć :P Quote
paniMysza Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Em-ka']Pani Mysza! ja też chetnie skorzystam - ale prosiłabym o te materiały pocztą lub kurierem (bardzo proszę) - opłacę ksero i przesyłkę; na pw napiszę co mnie interesuje - czy to problem dla Ciebie???? spoko spoko :D Quote
gruca Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 paniMysza ja też bardzo proszę o ksera materiałów,o ile to nie jest problem.Zapłacę za kserowania,będę na wystawie we Wrocławiu. Interesują mnie wszystkie artykuły. :lol: Quote
paniMysza Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 może uda mi sie zeskanować te artykuły wtedy powysyłam wszystkim :D jak nie to bede kserowała. Quote
paniMysza Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 brat zeskanuje u siebie w pracy, więc wszyscy chetni dostaną materiały najprawdopodobniej w ciagu tygodnia :D dam znać jak juz będe je miała na kompie. Quote
paniMysza Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ress, dla ciebie wszystko :D a reszta dogomaniaków, jeśli moge to wolalabym wyslać mailowo. mam nadzieje, że wam to nie przeszkadza :D Quote
Agama Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ja wczoraj na wystawie dalam ani kusal artykul o niemieckim sedziu ktory pierwszego grzywacza zobaczyl w wiedniu w czasie 2 wojny ...pierwszy sprowadzil je do niemiec artykul z 1993r Quote
Agama Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 dodatkowo artykul p kurkowskiego o grzywkach z pisma ,,psy i my ;; Quote
Nesjanna Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Pani Myszo czy zechciałabyś dodać te materiały w serwisie ??? lub przesłać do mnie, żebym mogła ja je dodać - oczywiście z podpisem kto je nadesł. Czekam na odpowiedź Quote
paniMysza Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 nesjanka, bardzo chętnie. brat mi już je zeskanował, teraz tylko musi pomniejszyc. jak bedzie wszytsko gotowe to ci przesle. Quote
Nesjanna Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dzięki za odpowiedź !!! oraz z góry za materiały, które napewno wzbogacą serwis. Oraz jeszcze raz zapraszam do odwiedzania www.grzywacze.pl Quote
Recommended Posts