Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja na ten przykład mam niewiele-głównie kilka artykułów a Asco, Psie no i historyczną książeczkę Splatensteina. Mogę zfotografować w wysłać chętnym. Kto ma coś jeszcze i jest skłonny się podzielić?

Posted

Agama napisał(a):
maga 18 .twoj zapal silna wola konsekwencja w odpowiedziagh mnie zadziwia cudownie ze mlode pokolenie jest takie .

ciesze sie :megagrin: i dziekuje za komplement

Posted

ania i psy, napisze co mam o grzywkach a ty napisz co z tego chcesz, a ja zrobie ksero i dam ci na wystawie we wrocku:
1. łysy z grzywką (asko)
2. grzywiasty ekscentryk z kraju środka (pies 1995)
3. psy nagie (pies 1992)
4. pielęgnacja chińskich grzywaczy powder-puff (asko)
5. nagie psy (katalog hodowli 95/96)
6. żywy termofor (mój pies)
to chyba tyle. może mam coś jeszcze w gazetach nie wyciete,ale to sprawdze jak bede miała więcej czasu.

Posted

Pani Mysza! ja też chetnie skorzystam - ale prosiłabym o te materiały pocztą lub kurierem (bardzo proszę) - opłacę ksero i przesyłkę;
na pw napiszę co mnie interesuje - czy to problem dla Ciebie????

Posted

[quote name='Ania i Psy']Ja na ten przykład mam niewiele-głównie kilka artykułów a Asco, Psie no i historyczną książeczkę Splatensteina. Mogę zfotografować w wysłać chętnym. Kto ma coś jeszcze i jest skłonny się podzielić?

Aniu
- czy masz już zrobione fotki tej książeczki? jeśli możesz mi je przesłać będę bardzo wdzieczna :P
chetnie ją poczytam - maila mojego chyba masz...

Posted

[quote name='Em-ka']Pani Mysza! ja też chetnie skorzystam - ale prosiłabym o te materiały pocztą lub kurierem (bardzo proszę) - opłacę ksero i przesyłkę;
na pw napiszę co mnie interesuje - czy to problem dla Ciebie????

spoko spoko :D

Posted

paniMysza ja też bardzo proszę o ksera materiałów,o ile to nie jest problem.Zapłacę za kserowania,będę na wystawie we Wrocławiu.
Interesują mnie wszystkie artykuły. :lol:

Posted

ja wczoraj na wystawie dalam ani kusal artykul o niemieckim sedziu ktory pierwszego grzywacza zobaczyl w wiedniu w czasie 2 wojny ...pierwszy sprowadzil je do niemiec artykul z 1993r