Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak - serwis nie działa jeszcze pełną parą !!

ale już można dodawać artykuły na temat np.: wystaw, wyników i inne istotne rzeczy, my je później poukładamy w odpowiednie działy.

Można założyć sobie konto i spróbować dodawać samodzielnie lub przesłać do mnie z podpisem redaktora i ja je wrzucę.

Można również przetestować FORUM - do czego serdecznie zachęcam !!!

Szczerze powiem liczę na pomoc - bo nie sposób wszystko uzupełnić samodzielnie !!! :lol:

Posted

Nesjanka - przeglądnęłam serwis, ale na niektóre strony, jak np. Regulamin Hodowli - Przydomki hodowlane, i przepisy ogólne, otwieraja się na dole strony i ucina połowę tekstu :cry: Nie wiem czy to tylko u mnie czy wszystkim.

Posted

coś nie tak jeszcze działa - jutro zostanie to wszystko sprawdzone i poprawione !!! :roll:

dzięki za uwagi - to bardzo ułatwia !!!

Jutro powinny już być również dodane ogłoszenia oraz reklamki ZAPRASZAMY :bigok:

do oglądania i zgłaszania swoich sugestii !!!

Posted

najprawdopodobniej bede miała juz te artykuły pomniejszone i gotowe do wysłania w poniedziałek. przepraszam,że idzie to tak powoli,ale to nie ode mnie zależy. brat w pracy skanował i w pracy bedzie też pomniejszał,ale chwile wolnego znajdzie dopiero w poniedziałek (najprawdopodobniej).

Posted

Ja też zawaliłam z materiałami, bo mam teraz kociokwik w związku z odchodzeniem maluszków do nowych domów.Także ja też będę miała po wtorku, Em-Ka, nie martw się pamiętam o Tobie.

Posted

Ress! Jak masz coś ciekawego (a zapewne tak jest) to proszę Cię o ksero i przesłanie na mój adres - podam Ci na pw (pokryję wszystkie koszty oczywiście) :modla:

• 1 month later...
Posted

miniaga napisał(a):
Czy ktosik mógłby i mi przesłac taki komplecik na maila [email protected]. Bardzo ładnie proszę :oops:

ja niestety wykasowała juz te materiały, które rozsyłałam wszystkim, bo miałam za mało miejsca na dysku. ale myśle, że reszta gdzieś je ma i ci prześle :)