maga18 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 ale chyba nie do konca jeszcze jest gotowa... :lol: bardzo ladna!! Quote
Nesjanna Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 tak - serwis nie działa jeszcze pełną parą !! ale już można dodawać artykuły na temat np.: wystaw, wyników i inne istotne rzeczy, my je później poukładamy w odpowiednie działy. Można założyć sobie konto i spróbować dodawać samodzielnie lub przesłać do mnie z podpisem redaktora i ja je wrzucę. Można również przetestować FORUM - do czego serdecznie zachęcam !!! Szczerze powiem liczę na pomoc - bo nie sposób wszystko uzupełnić samodzielnie !!! :lol: Quote
AnkaW Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Nesjanka - przeglądnęłam serwis, ale na niektóre strony, jak np. Regulamin Hodowli - Przydomki hodowlane, i przepisy ogólne, otwieraja się na dole strony i ucina połowę tekstu :cry: Nie wiem czy to tylko u mnie czy wszystkim. Quote
Nesjanna Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 za chwilkę sprawdzę - w tej chwili sprzedaję psiaka :P Quote
Nesjanna Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 coś nie tak jeszcze działa - jutro zostanie to wszystko sprawdzone i poprawione !!! :roll: dzięki za uwagi - to bardzo ułatwia !!! Jutro powinny już być również dodane ogłoszenia oraz reklamki ZAPRASZAMY :bigok: do oglądania i zgłaszania swoich sugestii !!! Quote
paniMysza Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 najprawdopodobniej bede miała juz te artykuły pomniejszone i gotowe do wysłania w poniedziałek. przepraszam,że idzie to tak powoli,ale to nie ode mnie zależy. brat w pracy skanował i w pracy bedzie też pomniejszał,ale chwile wolnego znajdzie dopiero w poniedziałek (najprawdopodobniej). Quote
Ania i Psy Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Ja też zawaliłam z materiałami, bo mam teraz kociokwik w związku z odchodzeniem maluszków do nowych domów.Także ja też będę miała po wtorku, Em-Ka, nie martw się pamiętam o Tobie. Quote
Nesjanna Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 bardzo proszę przyślijcie mi te materiały, które macie .... [email protected] Quote
paniMysza Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 mam juz zeskanowane i pomniejszone materiały. prosze o wasze maile na pw! :D Quote
Em-ka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ress! Jak masz coś ciekawego (a zapewne tak jest) to proszę Cię o ksero i przesłanie na mój adres - podam Ci na pw (pokryję wszystkie koszty oczywiście) :modla: Quote
Nesjanna Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 resuruss napisał(a):Znalazlam jeszcze fragment serii Roberta Cola "Unsere Hunde" dotyczacy porownania typow grzywacza,drukowany przez ASKO. czy ja również mogę prosić o przesłanie tych materiałów ?? z góry dziękuję [email protected] Quote
miniaga Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Czy ktosik mógłby i mi przesłac taki komplecik na maila [email protected]. Bardzo ładnie proszę :oops: Quote
paniMysza Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 miniaga napisał(a):Czy ktosik mógłby i mi przesłac taki komplecik na maila [email protected]. Bardzo ładnie proszę :oops: ja niestety wykasowała juz te materiały, które rozsyłałam wszystkim, bo miałam za mało miejsca na dysku. ale myśle, że reszta gdzieś je ma i ci prześle :) Quote
AngelOfDeath Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 miniaga napisał(a):Czy ktosik mógłby i mi przesłac taki komplecik na maila [email protected]. Bardzo ładnie proszę :oops: ja wysle :wink: Quote
miniaga Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 dziekuje aniołku :D A zdięcie swojej suni tez mi jakieś wyślesz? :D jak już nie bedzie w odżywkach? :D Quote
miniaga Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Angel :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: dostałam i bardzo DZIĘKUJĘ :iloveyou: JESTEŚ WIELKI :D :D :D :D :D :D Quote
Recommended Posts