Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gośka']A to też moja duma;)
Zresztą dla mnie wszystkie moje pudlaste są dumą, jak dla każdego właściciela jego pies;)
Bil - wykąpany do zestrzyżenia:multi:
a to zdjęcie sprzed zaledwie 5 m-cy:roll:
[/quote]

No no jaka zmianą :lol: przez 5 mcy w taką kulkę się zamienił :crazyeye: pięknie mu sierść rośnie, przepraszam włosy :cool3:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suka jak suka (właścicielowi zawsze podoba się jego zwierzak najbardziej na świecie:) ) ale za to jak ostrzyżona (pomimo moich nieudolnych ingerencji w jej szatę Ani udało się to naprawić:evil_lol:)!

Posted

[quote name='Equus']Suka jak suka (właścicielowi zawsze podoba się jego zwierzak najbardziej na świecie:) ) ale za to jak ostrzyżona (pomimo moich nieudolnych ingerencji w jej szatę Ani udało się to naprawić:evil_lol:)![/quote]

Śliczności :lol:

Guest Karmel
Posted

[quote name='Gośka']A jednak udało się i proszę - elegancki Ford:cool3:;)
Aura pogodowa dzisiaj do bani, zdjęcia zrobione w deszczu:placz:
[url]http://images29.fotosik.pl/177/81d66380591c96c3.jpg[/url]

i tyłeczek :lol:
[url]http://images32.fotosik.pl/181/d360a14a356b7823.jpg[/url][/quote]

[COLOR=Red][SIZE=5]Kurna boski jest:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:jak ja bym chcial miec takiego piesia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR]

Posted

Eustachy, Alfa1, JustynaJK -dzięki:loveu: Mnie też się moja ruda małpa strasznie podoba! No ale ja to mało obiektywna jestem:razz:

Posted

Hihi, to aż takie zainteresowanie wzbudziła moja bestia :eviltong: Jasne, już wysyłam!

Eustachy, czy Feministka to Twoja Cześka? Bo widzę taką apricotkę zgłoszoną na Legionowo. Czy to Wy?

Posted

Eguus a ktoś tu pisał o przegranych na wystawie? nieładnie nieładnie:mad:;)
Ania też nieźle się spisała:p

A Feministka to Cześka i faktycznie jest zgłoszona, trzymamy kciuki za debiucik:multi:

Posted

[quote name='Equus']Hihi, to aż takie zainteresowanie wzbudziła moja bestia :eviltong: Jasne, już wysyłam!

Eustachy, czy Feministka to Twoja Cześka? Bo widzę taką apricotkę zgłoszoną na Legionowo. Czy to Wy?[/quote]

To ja tez poproszę :cool3: o zdjęcia śliczności na maila jak można.
Equus takiego rudzielca to a szkoda nie wystawić !

Tak Feministka to Czeska :lol: i wybieramy sie w sobotę na debiucik :razz:

Posted

[quote name='Gośka']Eguus a ktoś tu pisał o przegranych na wystawie? nieładnie nieładnie:mad:;)
Ania też nieźle się spisała:p

A Feministka to Cześka i faktycznie jest zgłoszona, trzymamy kciuki za debiucik:multi:[/quote]

Dziękujemy bardzo Gosiu :lol: już sie denerwuje bo pierwszy raz na żywo zobaczę taka imprezę. Nie mam pojęcia co i jak, mam nadzieje, ze na ring trafie :cool3:

Posted

Dzięki Ewelinaa i Gosia za miłe słowa:multi: Moja Ruda tak ładnie stoi "pod ręką" Ani, u mnie to się wierci;)
Eustachy, postaram się wpaść i Wam pokibicować!:bigcool:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...