Sabina1 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='KUMPELka'] Mogę wysłać??[/quote] Oczywiście [B]Magda,[/B]ja go też kiedyś gdzieś znalazłam i tak mi się podobał, że zachowałam :oops: . [B]Agguś[/B] nie znoś żadnych jaj, ale też się nie gniewaj w żadnym wypadku:placz: :placz: . Justyna(moja córka) będzie dziś na poczcie, bo ja coś nie mogę dotrzeć.:wallbash: :wallbash: :wallbash: Quote
mmbbaj Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='aga1215'][B]Gosiu[/B] - gartuluję wygranej! Ale masz wiadomości, no no:crazyeye: Ja ostatnio nawet nie mam czasu pogrzebać po książkach.....[/quote] Dzięki Aga :lol: Ale mylisz się, wcale nie mam takich wiadomości :shake: Mocno się napracowałam ;) Quote
Katcherine Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Dziekuje Sabinko. jak plakac- to juz z powodem;) . Wiersz piekny. A lzej nie jest na obczyznie. To taka fatamorgana. Dla mnie to egzamin na co mnie stac. A ze wroce do Polski- to pewne- tylko chcialabym wrocic z podniesiona glowa.Ze to co chcialam- zdobylam. Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Sabinko dotarłas no wiesz gdzie? Bo ja juz jajo znosze:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sabinko wybacz ......Agga zrób fote jak już zniesiesz to jajko;)[/I] Quote
mmbbaj Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [B]Sabinko, będziesz umiała trafić jutro do mnie, czy mam coś tłumaczyć? :lol: Czekamy z Bajankiem :loveu: [/B] Quote
Agga Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Sabina1'] [B]Agguś[/B] nie znoś żadnych jaj, ale też się nie gniewaj w żadnym wypadku:placz: :placz: . Justyna(moja córka) będzie dziś na poczcie, bo ja coś nie mogę dotrzeć.:wallbash: :wallbash: :wallbash:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]KOchana no co ty gniewać się:shake: No co ty. Ja poprostu chciałabym widzieć twoją minę[/COLOR][/B] Quote
Sabina1 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]KOchana no co ty gniewać się:shake: No co ty. Ja poprostu chciałabym widzieć twoją minę[/COLOR][/B][/quote] Szkoda, że nie widziałaś mojej miny. Dostałam piękny portrecik biszkoptowego labunia od Diany 14 , pocztówkę pełną autografów i list od Aggi. Przede wszystkim Tobie serdecznie dziękuję Agga, czuję się taka zadłużona, bo niczym sobie nie zasłużyłam na tyle ciepła i serdecznej pamięci. Dziękuję też Dianie za piękną , artystyczną pracę "na pamiątkę". A te podpisy :multi: ! Payook, Madzia18sosnowiec,Pysia, Cobra, Lucy, wfh85, Asik, Oleg18, Patikujek, Efra, Waszeczka, Agatha, Jureja i KaRaTc, Koma, Bigos, Tanina, Żaba14, Bogarka, Aga&Czips, Carragan, Daga&Oskar, Bora, AnTu, Misia, Beria. Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję. Quote
Sabina1 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='mmbbaj'][B]Sabinko, będziesz umiała trafić jutro do mnie, czy mam coś tłumaczyć? :lol: Czekamy z Bajankiem :loveu: [/B][/quote] [B]Mam adres, więc powinnam trafić. Nie wiem jeszcze czym dojechać, ale do jutra to juz wzystko będę wiedziała. Strasznie sie cieszę[/B] :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: Quote
mmbbaj Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Sabina1'][B]Mam adres, więc powinnam trafić. Nie wiem jeszcze czym dojechać, ale do jutra to juz wzystko będę wiedziała. Strasznie sie cieszę[/B] :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool:[/quote] :lol: :lol: :lol: [B]I ja się cieszę :Cool!: Czekamy z Bajankiem! Wysyłam ci PW z dokładniejszymi danymi, żebyś nie musiała błądzić i tel. kom ;) [/B] Quote
KUMPELka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: :lol: :lol: [B]I ja się cieszę :Cool!: Czekamy z Bajankiem! Wysyłam ci PW z dokładniejszymi danymi, żebyś nie musiała błądzić i tel. kom ;) [/B][/quote] Aż zazdroszczę :roll: ale przynajmniej z góry proszę o zdjęcia z Waszego spotkania, dużo zdjęć :cool3: Quote
mmbbaj Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='KUMPELka']Aż zazdroszczę :roll:[/quote] :multi: :multi: :multi: [B]zygu, zygu marcheweczka :eviltong: ...:evil_lol: [/B] Quote
KUMPELka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='mmbbaj']:multi: :multi: :multi: [B]zygu, zygu marcheweczka :eviltong: ...:evil_lol: [/B][/quote] Ty złośliwa kochana małpko :mad: Quote
mmbbaj Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='KUMPELka']Ty złośliwa kochana małpko :mad:[/quote] [B]I ja cię kocham :evil_lol: ...:calus: [/B] Quote
Agga Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [COLOR=darkgreen][B]Sabinko nawet nie wiesz jak ja się ciesze, że mogliśmy CI zrobić taką niespodziankę. Teraz CI powiem, że ten piesek co go masz narysowanego to jest PAGAJ od Pagajki. To właśnie ze zdjęcia Pagajka Diana korzystała. Mam nadzieje, że pochwalisz się innym dogomaniakom.[/B][/COLOR] [COLOR=darkgreen][B]Trzymaj się cieplutko. Kurcze co ja bym dała zeby zawitać do Wawki i się z dogomaniakami spotkać A wszczególności z Tobą .[/B][/COLOR] Quote
tanitka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Sabina a kiedy bedzie spacerek wyzełkowo-jamnikowy:p ? Quote
mmbbaj Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [B]Sabinko, gdzie się podziewasz? Jak cię powitała stęskniona gromadka? :lol: [/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/171/44c845c18cb25396.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [B]Dziękuję ci za przemiłe spotkanie :loveu: [/B] Quote
Sabina1 Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='tanitka']Sabina a kiedy bedzie spacerek wyzełkowo-jamnikowy:p ?[/quote] Ma byc piękna i długa jesien, więc możemy sie kiedyś wybrać na spacerek. Stefunia tak szybko zdrowieje :loveu: [quote name='mmbbaj'][B]Sabinko, gdzie się podziewasz? Jak cię powitała stęskniona gromadka? :lol: [/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/171/44c845c18cb25396.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [B]Dziękuję ci za przemiłe spotkanie :loveu: [/B][/quote] A to jest śliczne . Szkoda , ze nie mam jeszcze podłączonej drukarki, bo moglabym wszystkim pokazywać [quote name='Agga'] [COLOR=darkgreen][B] Kurcze co ja bym dała zeby zawitać do Wawki i się z dogomaniakami spotkać A wszczególności z Tobą .[/B][/COLOR][/quote] Agga, to tylko od Ciebie zależy. Znajdź powód(może służbowy) i czas i przyjeżdżaj ;) Quote
tanitka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jutro Sefka ma zdejmowane szwy to myślę, że wkrótce się wybierzemy do Kampinosu, kto do nas dołączy???!!:lol: Quote
Sabina1 Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 To, że Sabunia jest psem rozpieszczonym, to wiedzialam. Bardziej to jakoś widać na Bielanach. Podbiega do osob w wieku moich córek, ale też i starszych, taka serdeczna, z sercem na dloni, wita się, na szczęście rozbraja to ludzi. Tu psy są bardzo pilnowane, właściciele sympatyczni, może bardziej niż na Chomiczowce, gdzie wiele osób pytala, czy ich nie pogryzie(a przecież od razu widać, ze ona się śmieje) Sami mówią, zebym pozwolila się Sabie przywitać,a ona jest oczywiście wniebowzięta. Ale Carunio , przez ten rok też się zrobił bardziej pieszczotliwy. Niektórzy ludzie ,mijając go głaszczą(aż się czasami troszkę boję), a on się wtedy od razu przytula. Wczoraj kupowałam warzywa na straganie, pani nie mogla odważyć kartofli, bo tak się tulił. Rok temu był badziej zdystansowany. Dochodzę do wniosku, że jestem kiepskim wychowawcą i jestem w stanie rozpieścić nawet słup telegraficzny. :placz: Quote
Katcherine Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :lol: Sabina- do rozpieszczania tez trzeba miec talent!!! musze sie podszkolic;) Quote
Sabina1 Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='Katcherine']:lol: Sabina- do rozpieszczania tez trzeba miec talent!!! musze sie podszkolic;)[/quote] Talent to nie, fijoła trzeba mieć :-( Quote
Katcherine Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Sabina1']Talent to nie, fijoła trzeba mieć :-([/quote] To za TEGO fijola :Rose: :iloveyou: Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Sabina1'] Dochodzę do wniosku, że jestem kiepskim wychowawcą i jestem w stanie rozpieścić nawet słup telegraficzny. :placz:[/quote] No wiesz :cool1: ...ja bym nie umiała :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj'][B]Sabinko, gdzie się podziewasz? Jak cię powitała stęskniona gromadka? :lol: [/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/171/44c845c18cb25396.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [B]Dziękuję ci za przemiłe spotkanie :loveu: [/B][/quote] Piękne zdjęcie, koniecznie w ramkę i powiesić na honorowym miejscu :multi: Apropos słupa telegraficznego - nie każdy ma tak wielkie serce, Sabinko [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/4/83.gif[/IMG][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/3/68.gif[/IMG] Quote
Ulka18 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Piekne, urocze zdjecie Sabinko :loveu: Milo Cie znowu zobaczyc :p [QUOTE]Ale Carunio , przez ten rok też się zrobił bardziej pieszczotliwy. Niektórzy ludzie ,mijając go głaszczą(aż się czasami troszkę boję), a on się wtedy od razu przytula. Wczoraj kupowałam warzywa na straganie, pani nie mogla odważyć kartofli, bo tak się tulił. Rok temu był badziej zdystansowany. Dochodzę do wniosku, że jestem kiepskim wychowawcą i jestem w stanie rozpieścić nawet słup telegraficzny.[/QUOTE] I bardzo dobrze i sie nie zmieniaj, masz w sobie tyle ciepla, dobroci, serdecznosci :p Badz taka jak jestes i rozpieszczaj swoje czworonogi ;) Carunio wiedzial dobrze w czyje rece sie oddac, teraz odbija sobie te 4 dlugie lata w ciasnym boksie w mieleckim schronisku. Quote
Recommended Posts