Elitesse Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='resuruss']Wogole ,to moje psy to jakies dewianty...... Normalny pies taerza sie w koopie,w czyms zdechlym i mocno smierdzacym....a moje jako ze Krolowcy (:evil_lol: ) tarzaja sie np w dzdzownicy - ale to juz oststecznosc i robi to tylko Bulka....A nagusy lubia np zwloki motylka,albo robaczka......:roll:[/quote] co za dziwne psy ! musza sie kiedys z moimi spotkac to sie dowiedza w czym najlepiej sie wytarzac zeby pania trafilo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gosia & c.o. Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='AiK'] [IMG]http://vampire.555.pl/wystawy/DSC02295.jpg[/IMG] [/quote] :loveu: :loveu: Martuś kluseczki przesłodkie :loveu: niech dalej sie tak super chowają!! A Ress zdjęcia Zuzinki i Bułeczki zawsze oglądam z przyjemnością :) Pozdrawiam
sh_maniak Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Tylko prosze mi nie zauroczyc małych fasoleczek :loveu:
Nesjanna Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [IMG]http://img435.imageshack.us/img435/3583/tntymianek2oi.jpg[/IMG] jakie on ma śmieszne te ciapki :loveu: ale budowa bardzo ładna i włoski tyyyż :lol: oczywiście nic nie szkodzi, że zdjęcie Hokiego - zostało wcale nie zauważone :diabloti::mad:
Dudek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Oj [B]Nesjanka[/B], [B]Nesjanka[/B] - jasne że zauważyliśmy Hokkiego:loveu: [B]Onka[/B] szczeniaczki fajowe! [B]Maga[/B] - Mileczka słodka [B]AiK[/B] - dawaj więcej fotek swoich dziewczyn!!!
AngelOfDeath Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [B]AiK [/B],:mad:a my z madz prosilisimy o zdjecia na maila :diabloti::shake::mad: zapomnialas :angryy::placz::angryy:
sh_maniak Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Zostaw go sobie Onka, przeciez widac, że sie do niego przywiązałas :cool3: Dom z ogrodem macie, wiec jeden maly grzywiec więcej róznicy nie robi :)
Iwona Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Onko- śliczny Rubus:loveu: :loveu: :loveu: , wcale się nie dziwię,że nie mogłaś podjąć decyzji i cieszę się - przynajmniej mamy więcej zdjęć:multi: :multi: :multi:
sh_maniak Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Tam gdzie najlepszy dom, proste :cool3: Wiesz my jak my, ale jak mi sie psy przywiazują do siebie :crazyeye: Tak jak mój Rubin czy Sosiek, psy nigdy nie na sprzedaż, juz po 3 m-cu zycia :crazyeye:
Nesjanna Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='onka']ja jestem przywiązana do wszystkich moich psów:lol: jak bym tak się związała to wszystkie by ze mną mieszkały;) teraz sie zastanawiam czy ma zostac w Polsce czy jechac do Finlandii czy do Szwecji:roll: i tu mam problem:evil_lol:[/quote] no chciałabym mieć takie problemy
sh_maniak Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='onka']ja mam 3 chłopaki w tym samym prawie wieku no i zaczynaja się walki kto tu jest ważniejszy i coraz czesciej musze igerowac bo krew by sie lała, dobrze ,że jak dotad Vsco pilnuje porzadku no ale problem moze byc[/quote] Ja mam chłopaków zakoochanych w sobie, wszytko razem robią, nawet jedzą najpierw z jednego miski, potem z drugiego, razem śpią, niszczą :placz: , bawią się, wszystko razem, a jak któregos zabieram np na wystawe, a reszta zostaje, to czarna rozpacz :shake: Ja miałam w poprzednim miocie taki dylemat Estonia czy Finlandia ..., ale myśle, że dobrze zdecydowałam :) Onka ty sie tyle nie namyslaj tylko wysyłaj chłopaka, on już duży i będzie mu juz teraz trudno, a dopiero co potem :placz:
AiK Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [COLOR="Red"]Zdjecia sa za duze! Z uwagi na to, ze zdarza Ci sie to nie pierwszy raz, zostaly skasowane! Mod.[/COLOR]
Dudek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [B]Onka[/B] - sesyjka Rubusa [B][U]super[/U][/B]!!!! A gdzie Rumian????:mad: :mad: :mad: obijasz się!;)
Dudek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 a ja się zakochałam w tym brzdącu - kto zgadnie co to za rasa?? (już widac, że grzywy mieć nie będzie;) ) [IMG]http://img127.imageshack.us/img127/2714/akrobat161bt.jpg[/IMG]
Dudek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='resuruss']Jaki słodziak!!!!Chart polski?[/quote] Łłłłłiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Ress - wygrałaś TV;)
Dudek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 a tu więcej słodziaków: [URL="http://xantusia.soldan.cz/stenaci1.htm"]http://xantusia.soldan.cz/stenaci1.htm[/URL]
resuruss Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ma sie to oko....ale jako jasnowidz nic w tym dziwnego.;) Jakie one tłusciutkie :crazyeye:
Dudek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 chyba kazdy szczenek jesy tłuściutki;) A Iveta jest bardzo opiekuńcza - może je przekarnia;)
resuruss Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dudek nie kazdy szczeniak jest tlusciutki....... Tlusciutkie sa te ,ktore sa dobrze odzywione.....czasem za dobrze...;) Moje saluki wygladaly jak male rottki......ale trzeba pamietac ,ze u charta ( jak i innych duzych ras) zbyt duza masa ciala moze miec fatalny wpływ na kosciec.Jak szczenieta zaczynaja chodzic i sie bawic bardzo duza czesc tkanki tluszczowej znika i nie powinno sie doprowadzac do tego zeby maluch byl za gruby.
sh_maniak Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Sis masz racje ... nie wolno przekarmiać szczeniaczków bo im stawy siadaja i plecki się załamują.
kate_m. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ale hipopotamki się z tych maluchów już zrobiły. Rosną jak na drożdżach!
Recommended Posts