Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona!!Najlepsze bylo jak kupowalam te papiloty - chyba z godzine myslalam ktory kolor ......a roznia sie tylko kolorem :lol: :lol: :lol:

Agama!!!No nie powiem ,ze wyprawa do latwych nalezy....:roll: .Jednoszczescie ,ze Zuzka juz po schodach chodzi i tego klocka nie musze nosic.
Jak juz docieram na miejsce to 15 minut odpoczywam.:evil_lol:

Posted

Wow jaki wzrok......Bokser ,bokser...przyszedl w odwiedziny......i wzbudzil sensacje - moje psy chcialy go zjesc przez siatke ,a Zuzka stwierdzila ze piesek biedny i trzeba go wpuscic do nas....:evil_lol:

Posted

u mnie maly error male grzywki zciagnely z blatu kg maki i jeszcze w ferworze zabawy rozlaly wode:evil_lol: kuchnia sprzatnieta z ciasta-pieski wszystkie do kapieli:placz: a mialam robic pierogi

Posted

tzreba bylo jeszcze rozbic jajko i polowa roboty na pierogi wykonana:cool3:

ress...zauwazylam na poczatku same oczy bo mialam ciemno monitor ustawiony..po rozjasnieniu ujrzałam boksera...na poczatku myslalam ze duch jakis;)

Posted

szkoda ze nie udalo im sie doskoczyc do farszu kapustkowo-grzybkowego z koncentratem pomidorowym:lol: pieski wykapane-pierogi niestety jeszcze nie zrobione:lol:

Posted

[quote name='resuruss']Bulka - szperacz

[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/6773/13103bj.jpg[/IMG][/quote]

W PAPILOTACH?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kuba powinienes pobierac opłaty patentowe normalnie:))))

Posted

Przepraszma, że tak póżno,ale ostatnio bardzo póżno wracam z pracy. Germanika dziękuje. Nadal czekam na zdiecie Werseta w galopie, ale bardzo się ucieszyłam z tych. Angel napewno nie jestem fanka Germaniki- doceniam jedynie jego psy a co za tym idzie - pracę jaką musi wykonac by tak wygladały.

Rysiu - różowe papilotki super, ale dziś najbardziej urzekł mnie sąsiad zza plotu. O ile mnie oko nie myli to moja druga ukochana rasa.

Posted

[quote name='resuruss']Jednak dobrze ze wzielam rozowe te papiloty Bulka taka dziewczeca jest :lol:[/quote]

:evil_lol: no masz!!! a ja mówiłam, że obojętne jaki kolor :oops:

Posted

Miniaga!Tak,to Twoja ukochana rasa .Na szczescie to nie moj sasiad zza plota :lol: ,byl tylko z wizyta....W koncu znudzilo go siedzenie "u siebie" i otwarl sobie furtke by wejsc do mnie....Moja bandycka 5 od razu jako psy strozujace rzucila sie do obrony terytorium......i mi zdeptaly moje paprotki :placz:

Malawaszko ;)

Posted

Ale fajna Buła:loveu: tylko gdzie podziały się różówe kwiatki we włosach:placz: , wyglada w nich tak romantycznie:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...