Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

matrix..... napisał(a):
to też jedyne moje marzenie po dzisiejszym koszmarnym dniu w pracy ...

matrix a co sie stalo????????????????????????????????????
bo jakis pesymizm przez Ciebie przemawia:((((((((((

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja powiem szczerze ,ze zdania nie mam,bo nie byla,nie widzialam i nie sadze zebym mogla sie wypowiadac w tej kwestii......
Powtarzam ,ze mam nadzieje ,ze kotek jest caly i zdrowy.

Posted

ale tu sniegu po same kolana, wiec mozna na jego tle zrobic fotke:))))10 sekund roboty:)))))
a jak mi dowali takie zdjecie hahahahahahah
Beta Vulgaris pomysl......:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
a u nas sniegu ni ma :nonono2::nonono2::nonono2: deszcz pada i wszystko juz stopniało :puppydog::puppydog::puppydog:

u mnie też deszcze ze śniegiem i wszystko sie topi a ja dziś opony zimowe kupuję :bigok: hahahha zima mnie zaskoczyła w grudniu a jak już się szrpnęłam na te opony to się topi :nonono2:

Posted

buuu u mnie tez deszcz :puppydog: a juz 2 dni snieg byl... i tak fajnie sypało w nocy :puppydog: a teraz... kałuże same... chlapa... szaro buro... i to mają być święta?????????????? :puppydog:

Posted

SengaSengana napisał(a):
marzenia się spełniają:-D
spytaj Germaniki wieczorem jak się miewa jego prezent, tylko nie proś go o zdjęcia na śniegu, bo się chłopak przeziębi:-D :-D :-D :-D :-D

Ktory chlopak?????:-D

Posted

a czemu wieczorem???jakbym chciala to bym sie go teraz zapytala. A co kupil Ci drugiego kotka????:))))a przyrzeknij na Pismo Swiete ze zaden kot Ci w tym roku nie zdechl???
no??????

Posted

SengaSengana napisał(a):
hahahahahaha, jak się doczekam przysięgi ,że nie jesteś chora psychicznie :-D :-D :-D :-D :-D :-D hahahahahaha

przysiegam ci ze z moja glowa jest wszystko w porzadku i nie jestem chora psychicznie.
Teraz Ty na Pismo Swiete ze zaden kot nie zdechl ci w tym roku:)))))

Posted

[quote name='malawaszka']jaaa skąd wiesz??? :multi:

ONKA przyyyyyjjjjjjj

Malawaszko!!!!Poplulam monitor!!!Hahahahahah,Jolka zalozyla watek po " Onka" i pisze ze juz niebawem ,wiec chyba sie zaczelo!!!!!

Onka!!!Badz silna!!!

Posted

[quote name='SengaSengana']a to szkoda ale już niebęde Ci tłumaczyć bo dałam SE na luz, według wskazówek...
ja do Ciebie nie piszę Buraku, bo tak się nie nazywasz ani nie masz takiego nicku więc bądź tak dobra i używaj mojego nicku takiego jakim jest:)

jasne senga sengana bo taki twoj nik; ja do ciebie pisze Buraku???ciekawe czemu wlasnie do mnie sie przyczepilas, co????ja wymyslilam beta vulgaris???rozmawaialm z angelem i do ciebie nie pisalam i nie planuje :)
to moze jednak wytlumaczysz bo nie mam pojecia o co Ci z wolem chodzilo bo o czyms zapomnialam????? prosze bradzo uprzejmie wyjasnij mi to bo nie lubie niedomowien ani Twoich docinek i szpileczek;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...