maga18 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Pety sa byly i beda w kazdej hodowli - z tym ze wiele hodowli petami sie nie chwali, bo... szybciutko je usypiają :evil: a te co zyja zasluguja na cieply domek i milosc jak kazdy inny pies... az strach pomyslec jakie Ty masz zdanie na temat kundelków... :roll:
GOSPO Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 dokładnie takiej reakcji sie spodziewałem :lol: :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='maga18']Pety sa byly i beda w kazdej hodowli - z tym ze wiele hodowli petami sie nie chwali, bo... szybciutko je usypiają :evil: a te co zyja zasluguja na cieply domek i milosc jak kazdy inny pies... az strach pomyslec jakie Ty masz zdanie na temat kundelków... :roll:[/quote]Szkoda słow, to jakiś "wielki miłośnik rasy". Szkoda że nie chce się przedstawić, bo chyba nikt by mu psa nie spzedal. Strach pomyśleć, co by z nim zrobil, gdyby mu pet wyrósł
maga18 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO']dokładnie takiej reakcji sie spodziewałem :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] super... zadowolony?
resuruss Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [img]http://img391.imageshack.us/img391/9159/1310540yj.jpg[/img] z pozdrowieniami :lol: :wink:
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='maga18'][quote name='GOSPO']dokładnie takiej reakcji sie spodziewałem :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] super... zadowolony?[/quote]Bo właśnie o to mu chodziło. Trohę zamieszać i prysnąć
gruca Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]onka[/b] AGATKA dostała paczkę z ubrankami od swoich nowych właścicieli dzisiaj wieczorkiem będę robić zdjęcia .niektóre bardzo fajne ale jeszcze nie dla niej.
maga18 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='gruca'][b]onka[/b] AGATKA dostała paczkę z ubrankami od swoich nowych właścicieli dzisiaj wieczorkiem będę robić zdjęcia .niektóre bardzo fajne ale jeszcze nie dla niej.[/quote] :D to cos czuje mala bedzie nad wyraz rozpieszczana :angel:
GOSPO Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 taaa wrzucicie mi jeszcze ze na pewno jestem nazistą :lol: , morduje psy i wogole bo napisałem pare zdan co mysle na temat niektorych psów haha i waszych nieszczerych wypowiedzi :lol: i kto tutaj jest chamski ja? hahha
resuruss Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Gruca !!!Sliczne zdjecia!!!Agatka bedzie miala w domku w Szwecji jak u Pana Boga za piecem!!!!!! :angel:
gruca Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]maga18[/b] chyba będzie paczka ważyła 2,4 kg oprócz ubranek dostała smakołyki i zabawki a dla mnie była dobra kawa.
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO']i kto tutaj jest chamski ja? hahha[/quote] yhyyy hahahah :evilbat: Gruca czekamy na zdjęcia - oczywiście nieszczerze czekamy a potem nieszczerze bedziemy się zachwycać :roflt:
AnkaW Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]Gruca[/b] a gdzie Agatka - Mikołaj ? W pełnej okazałości ? :angel: :angel: :angel:
Agama Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 MOIM zdaniem pod nickiem Gaspo wystepuje albo sfrustrowany hodowca lub osoba ktora pisze pod dyktando jakiegos hodowcy :o widzac taki odzew :D zaczynaja bez ladu i skladu ATAKOWAC 0X
maga18 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO']taaa wrzucicie mi jeszcze ze na pewno jestem nazistą :lol: , morduje psy i wogole bo napisałem pare zdan co mysle na temat niektorych psów haha i waszych nieszczerych wypowiedzi :lol: i kto tutaj jest chamski ja? hahha[/quote] ale dlaczego to napisales?? np. o psach Ress?? jakby je rozmnazala na prawo i lewo no moglbys wspomniec, ze Twoim zdaniem te psy sa takie i takie... ale one po prostu są - nikomu krzywdy nie robia...!! :roll: :( Moim zdaniem faworyzujesz psy z dobrym papierem... a to nie rodowod daje sie poglaskac, nie rodowod przyjdzie sie przytulic... nie rodowod jest najlepszym przyjacielem czlowieka... tylko PIES i niezaleznie czy ma rodzicow Ch.Pl i wszystkich innych krajow Europy, czy ma uszy stojace czy klapciate, czy ma wagry czy nie... nalezy mu sie miłość człowieka. Kazdy grzywacz jest ladny i brzydki na swoj sposob. Ja jako milosniczka grzywaczy widze urok nawet w najbrzydszym grzywaczu swiata, ktory wyglada jak zombie... :roll: A Ty naskoczyles ni stad ni z owąd na niczemu winne psiaki...
GOSPO Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 pani Agama zapewniam,ze do hodowcy to mi wiele brakuje :lol: nie mam jak pisałem psów noo dobra jestem hodowca kurczaków :lol:
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO']pani Agama zapewniam,ze do hodowcy to mi wiele brakuje :lol: nie mam jak pisałem psów noo dobra jestem hodowca kurczaków :lol:[/quote] widać, słychać i ... :evilbat:
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO']pani Agama zapewniam,ze do hodowcy to mi wiele brakuje :lol: nie mam jak pisałem psów noo dobra jestem hodowca kurczaków :lol:[/quote]I czemu znów ciemnot nam wciskasz. Zaden hodowca kurczakow nie zna się chyba na sposobach przyggotowywaiapsow do wystaw. A u Ciebie między wierszami wyczuwa się że coś tam z tematu liznołeś. Przestań nam wciskać kit i daj nam święy spokój
AnkaW Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]Maga[/b] - najbrzydszy pies świata już nie wygląda jak zombie, niestety odszedł za tęczowy most chyba w listopadzie :cry: :cry:
maga18 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='AnkaW'][b]Maga[/b] - najbrzydszy pies świata już nie wygląda jak zombie, niestety odszedł za tęczowy most chyba w listopadzie :cry: :cry:[/quote] :o :cry:
resuruss Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 No to poszedl GOSPO -darz kury nakarmic. :wink:
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='resuruss']No to poszedl GOSPO -darz kury nakarmic. :wink:[/quote]Wspólczuję tym kurom, jaśli je tak sprayem traktuje
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='resuruss']No to poszedl GOSPO -darz kury nakarmic. :wink:[/quote]Wspólczuję tym kurom, jaśli je tak sprayem traktuje[/quote] a nieeleganckich się pozbywa :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Draczyn'][quote name='resuruss']No to poszedl GOSPO -darz kury nakarmic. :wink:[/quote]Wspólczuję tym kurom, jaśli je tak sprayem traktuje[/quote] a nieeleganckich się pozbywa :lol: :lol: :lol:[/quote]Jak nieelegancki to do gara na rosołek
Recommended Posts