resuruss Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Jaka slodka!!!!A jaka juz duza!!!!!!!!!Oliwka!!!!!:loveu: Nie gadaj!!!!!bo prawie czyni wielka roznice,a to slodkie dzidzio!!!!!!Poczekaj az bedzie w wieku Zuzanny -Laury!!!!!:diabloti:
Ilona Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='malawaszka']PRAWIE jak aniołek :evil_lol: to chyba jest ANIOŁEK:loveu: :loveu:
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 tak tylko wygląda :evil_lol: i moje grzywacze :evil_lol: więcej w naszej galerii żeby grzywek nie zaśmiecać :p
Em-ka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='malawaszka']tak tylko wygląda :evil_lol: Ilonka ma rację : ANIOŁEK!!! :loveu:
Em-ka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Onka: dajesz tym swoim psiakom piękne imiona! PIęKnE!!! Portreciki super - wszystkie mają takie noski i oczka czarniusie - czekam na wiecej!;)
sh_maniak Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='onka']portreciki moich dzieciaków :loveu: Thalia Lavandula Taxus Tamarix Thymus Tilia Tulipan Tymianek rosną zdrowo i broją:evil_lol: Onka ale gang :razz: Nie dziwie sie, ze broją :evil_lol: Kiedy rozdzielasz bandytos i oddajesz w ręce nowych właścicieli :mad: Dzisiaj moja Asia jest w 37 dniu ciazy, jeszcze troche i też będę miała gang :loveu: :loveu: :loveu:
Agama Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 a moje dwie dziewczynki pojechaly do nowego domku:placz: :lol: cale szczescie ze RAZEM:multi:
sh_maniak Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 A wszystkie juz znalazły nowe domki? :) Ja do Polski wydaje po 8 tyg zycia, a potem płacze, że tak mało bandytos w domu :placz:
sh_maniak Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 moje to sa "bydlaczki" w tym wieku :razz: Ale wiesz onka jak jest, im dłuzej maluszki u nas ( choc wiadomo, że tak sie zdarza) tym trudniejsze jest dla nich rozstanie :( Przywiazuja sie bardzo do nas, do psiego stada ....
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 przysięgam, że to już ostatnie Oliwki w tej galerii ale muszę Wam pokazać :oops: miny :evil_lol:
Iwona Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ależ śliczna i "smakowita" ta Oliwka:loveu: a sądząc po minkach niezła kokietka z niej rośnie:lol: Onka - maluszki prześliczne, tylko dlaczego tak szybko rosną:placz: ???
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 mówiłam, że to nie taki aniołeczek jakby się mogło wydawać :lol: Onka maluszko słodziuśkie - pokazuj więcej :loveu: całe :loveu:
sh_maniak Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 onka napisał(a):no dokladnie sh tak to jest ,ze się przywiązują ale nie jeszcze w "takim" wieku :) no co innego Rusus czy Rumianek oni to juz młodzieżówka ;) no ja nie miałam na mysli 10 tyg :lol: .... tylko własnie pózniej :-( . Zostawiasz sobie chłopaków? :)
Agama Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 THALIA jest boska-sliczna sunieczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Dudek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Malawaszko - Oliwka jest cudowna - mały aniołek:p a jakie fajne portreciki jej porobiłaś - plener cudowny!! Jeszcze dawaj fotki, jeszcze!!! Onia - ależ te maluchy rosną!!! więcej, więcej!!!
sh_maniak Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='onka']nie wiem w sumie juz sama, jest "problem" z dobrym domem dla chłopaków pp no przynajmniej ja nie zdecydowałam się na żaden a "tendencja" jest taka,że ludzie myslą sobie skoro pies ma już te aż 6 mcy :lol:to ja na pewno chę sie go pozbyć i oddam za darmo najlepiej i jeszcze będę dziękować ,że ktoś psa weźmie:lol: to jest az zadziwiajace, że ludzie nie potrafia zapewni dobrego domu takiemu malutkiemu psu bez cech uzytkowych jaki jest grzywiec :shake: ... Onka wytrwałosci a na pewno sie uda dobre domy znalezć :) Nie moge patrzec na fotki sceniorów :placz: ... tez juz chce te małe rózowe ryjce :multi:
resuruss Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 A ja mialam zrobic Siwemu zdjecia z pucharem,.....ale kto by tam na puchar zwracal uwage jak takie scenki mialam przed soba
Recommended Posts