AngelOfDeath Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 powiedzialbym ze ty nie wiesz gdzie jestes , zyjesz w zawieszeniu :lol:
SengaSengana Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 a to ciekawe.... może coś więcej się dowiem od ciebie ?????
Dudek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 SengaSengana - te konie sa mutantami (mutacja powstala samorzutnie) i o ile sie orientuje to nie podejmowano prob dalszego krzyzowania ich ani miedzy soba ani z 'normalnymi' konmi w celu wyhodowania 'nagiej' rasy. (dla mnie bylby to zupelny absurd zwazywszy chociazby na powierzchnie skory -> patogeny etc.) serwis na ktorym znalazlam: http://www.ultimatehorsesite.com/info/hairless i jego podstrona: http://www.ultimatehorsesite.com/info/hairless/hairlesshorsephotos.html kiedys takie nagie konie pokazywano w cyrkach;)
AnkaW Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Iwona']Nauka stania i obsługi Adobe Fothoshop:lol: śliczne, ale widzę że panna powolutku szyneczki zaczyna gubić :cool3: :cool3:
miniaga Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Nio słodziutka jest:loveu: jak szczeniaczek. Nie mniej jednak ogladając zdjęscia z jej pierwszych dnich - odwrotnie niż we wzorcu mała nie ma prawie żadnego łysego miejsca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a chyba powinna nie mieć na tłowiu żadnych zarośniętych miejsc:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gerneralnie: Mała fajnie umaszczona i myślę, że będzie bardzo proporcjonalnie zbudowana.
Iwona Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 AnkaW napisał(a):śliczne, ale widzę że panna powolutku szyneczki zaczyna gubić :cool3: :cool3: Dzięki Aniu:-)- wyciąga się dziewczyna- dolną granicę wzrostu dla suczek już przeskoczyła:evil_lol:
paniMysza Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 nie ma co tu myśleć, suka ma bardzi ładna budowę.
DOMINIKA Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 miniaga napisał(a):Nio słodziutka jest:loveu: jak szczeniaczek. Nie mniej jednak ogladając zdjęscia z jej pierwszych dnich - odwrotnie niż we wzorcu mała nie ma prawie żadnego łysego miejsca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a chyba powinna nie mieć na tłowiu żadnych zarośniętych miejsc:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gerneralnie: Mała fajnie umaszczona i myślę, że będzie bardzo proporcjonalnie zbudowana. jak to dobrze slyszec twoja opinie...laika.....moze powiesz cos o moich pasch...skoro z ciebie taki znawca szkoda tylko ze ty nie jestes dobrze zbudowana ...w odroznieiu od tej suni....:evil_lol:
DOMINIKA Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 zobaczysz na wystawie :lol: live:cool1: no i byla tu cala masa i ich zdjec....nie bede zanudzac na nowo:p
miniaga Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dominika ogladałam zdięcia na twojej stronie:lol:, ale skoro wolisz wypowiedż na żywo to no problem;). Chetnie zobacze Twoje psiaki - chociaż nie wiem czy się nie zgorszę skoro mają chodzić nago;)
AngelOfDeath Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 wydaje mi sie ze bedzie potrzebny 4 ring ...
paniMysza Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 AngelOfDeath napisał(a):wydaje mi sie ze bedzie potrzebny 4 ring ... :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
miniaga Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 AngelOfDeath napisał(a):wydaje mi sie ze bedzie potrzebny 4 ring ... Bartku przepraszam, ale na światówkę jade dla przyjemność :evil_lol: Jednak ze wzgledu na stare czasy (po zakąńczeniu konkurencji) moge równiez rzucić okiem na Happy. Czego się nie robi dla swoich ulubieńców :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
DOMINIKA Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 miniaga napisał(a):Bartku przepraszam, ale na światówkę jade dla przyjemność :evil_lol: Jednak ze wzgledu na stare czasy (po zakąńczeniu konkurencji) moge równiez rzucić okiem na Happy. Czego się nie robi dla swoich ulubieńców :evil_lol::evil_lol::evil_lol: juz ty lepiej nie rzucaj okiem na biedna sunie bo jeszcze jej sie cos stanie.
Agama Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 DOMINIKO:lol: sunia BARTKA nie jest ,,biedna sunia,, a MINIAGA nie jest czarownica-MOZE W KONCU SKONCZA sie zlosliwe ,,wycieczki,,jednych osob do drugich przeciez spotykamy sie na wystawach i powinno byc sympatycznie;) :eviltong: :lol: :lol: :lol: do zobaczenia w POZNANIU
anna1 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No Dominika jak ty tak wygladasz jak na fotkach z lotusem to hoho:-o mimo ze w kobietach nie gustuje ale .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Abi wyglada swietnie :)
paniMysza Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 anna1 napisał(a): a Abi wyglada swietnie :) mam takie samo zdanie:cool1:
DOMINIKA Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 anna1 napisał(a):No Dominika jak ty tak wygladasz jak na fotkach z lotusem to hoho:-o mimo ze w kobietach nie gustuje ale .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Abi wyglada swietnie :) <uklon polnoc> <uklon poludnie> <uklon wschod> <uklon zachod>:grins: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: Anno1 :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: A Abi jest cudownie cudowna :loveu: zostanie moja muza...bede pisac dla niej wiersze;) :iloveyou:
anna1 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 no przestan bo sie :oops: chociaz raczej trudno to ze mnie wydusic chyba ze sie zezloszcze :evil_lol: no Abi boska mala , sie dziewczyna udala ; Iwona- zrob jej sesje jesienną bo jeszcze sa liscie i super kolory; Maga ma super fotki !
DOMINIKA Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Agama napisał(a):DOMINIKO:lol: sunia BARTKA nie jest ,,biedna sunia,, a MINIAGA nie jest czarownica-MOZE W KONCU SKONCZA sie zlosliwe ,,wycieczki,,jednych osob do drugich przeciez spotykamy sie na wystawach i powinno byc sympatycznie;) :eviltong: :lol: :lol: :lol: do zobaczenia w POZNANIU nie??? a myslalam ze jest...nie ze zmyslam...widzialam na fotach A co do Happy jest boska! No chyba ,ze znawca powie ze nie jest....i nikomu nie docinam ok?
orsini Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 zebym JA Wam mojej foty nago nie wkleila hahahahhahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts