Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SengaSengana - te konie sa mutantami (mutacja powstala samorzutnie) i o ile sie orientuje to nie podejmowano prob dalszego krzyzowania ich ani miedzy soba ani z 'normalnymi' konmi w celu wyhodowania 'nagiej' rasy. (dla mnie bylby to zupelny absurd zwazywszy chociazby na powierzchnie skory -> patogeny etc.)

serwis na ktorym znalazlam:
http://www.ultimatehorsesite.com/info/hairless

i jego podstrona:
http://www.ultimatehorsesite.com/info/hairless/hairlesshorsephotos.html

kiedys takie nagie konie pokazywano w cyrkach;)

Posted

[quote name='Iwona']Nauka stania i obsługi Adobe Fothoshop:lol:

śliczne, ale widzę że panna powolutku szyneczki zaczyna gubić :cool3: :cool3:

Posted

Nio słodziutka jest:loveu: jak szczeniaczek. Nie mniej jednak ogladając zdjęscia z jej pierwszych dnich - odwrotnie niż we wzorcu mała nie ma prawie żadnego łysego miejsca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a chyba powinna nie mieć na tłowiu żadnych zarośniętych miejsc:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Gerneralnie:
Mała fajnie umaszczona i myślę, że będzie bardzo proporcjonalnie zbudowana.

Posted

AnkaW napisał(a):
śliczne, ale widzę że panna powolutku szyneczki zaczyna gubić :cool3: :cool3:

Dzięki Aniu:-)- wyciąga się dziewczyna- dolną granicę wzrostu dla suczek już przeskoczyła:evil_lol:

Posted

miniaga napisał(a):
Nio słodziutka jest:loveu: jak szczeniaczek. Nie mniej jednak ogladając zdjęscia z jej pierwszych dnich - odwrotnie niż we wzorcu mała nie ma prawie żadnego łysego miejsca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a chyba powinna nie mieć na tłowiu żadnych zarośniętych miejsc:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Gerneralnie:
Mała fajnie umaszczona i myślę, że będzie bardzo proporcjonalnie zbudowana.

jak to dobrze slyszec twoja opinie...laika.....moze powiesz cos o moich pasch...skoro z ciebie taki znawca
szkoda tylko ze ty nie jestes dobrze zbudowana ...w odroznieiu od tej suni....:evil_lol:

Posted

Dominika ogladałam zdięcia na twojej stronie:lol:, ale skoro wolisz wypowiedż na żywo to no problem;). Chetnie zobacze Twoje psiaki - chociaż nie wiem czy się nie zgorszę skoro mają chodzić nago;)

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
wydaje mi sie ze bedzie potrzebny 4 ring ...

Bartku przepraszam, ale na światówkę jade dla przyjemność :evil_lol: Jednak ze wzgledu na stare czasy (po zakąńczeniu konkurencji) moge równiez rzucić okiem na Happy. Czego się nie robi dla swoich ulubieńców :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

miniaga napisał(a):
Bartku przepraszam, ale na światówkę jade dla przyjemność :evil_lol: Jednak ze wzgledu na stare czasy (po zakąńczeniu konkurencji) moge równiez rzucić okiem na Happy. Czego się nie robi dla swoich ulubieńców :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

juz ty lepiej nie rzucaj okiem na biedna sunie bo jeszcze jej sie cos stanie.

Posted

DOMINIKO:lol: sunia BARTKA nie jest ,,biedna sunia,, a MINIAGA nie jest czarownica-MOZE W KONCU SKONCZA sie zlosliwe ,,wycieczki,,jednych osob do drugich
przeciez spotykamy sie na wystawach i powinno byc sympatycznie;) :eviltong: :lol: :lol: :lol:
do zobaczenia w POZNANIU

Posted

No Dominika jak ty tak wygladasz jak na fotkach z lotusem to hoho:-o
mimo ze w kobietach nie gustuje ale .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a Abi wyglada swietnie :)

Posted

anna1 napisał(a):
No Dominika jak ty tak wygladasz jak na fotkach z lotusem to hoho:-o
mimo ze w kobietach nie gustuje ale .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a Abi wyglada swietnie :)

<uklon polnoc> <uklon poludnie> <uklon wschod> <uklon zachod>:grins: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly:

Anno1 :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

A Abi jest cudownie cudowna :loveu: zostanie moja muza...bede pisac dla niej wiersze;) :iloveyou:

Posted

no przestan bo sie :oops: chociaz raczej trudno to ze mnie wydusic chyba ze sie zezloszcze :evil_lol:
no Abi boska mala , sie dziewczyna udala ;
Iwona- zrob jej sesje jesienną bo jeszcze sa liscie i super kolory; Maga ma super fotki !

Posted

Agama napisał(a):
DOMINIKO:lol: sunia BARTKA nie jest ,,biedna sunia,, a MINIAGA nie jest czarownica-MOZE W KONCU SKONCZA sie zlosliwe ,,wycieczki,,jednych osob do drugich
przeciez spotykamy sie na wystawach i powinno byc sympatycznie;) :eviltong: :lol: :lol: :lol:
do zobaczenia w POZNANIU

nie??? a myslalam ze jest...nie ze zmyslam...widzialam na fotach
A co do Happy jest boska! No chyba ,ze znawca powie ze nie jest....i nikomu nie docinam ok?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...