Jump to content
Dogomania

Grzywacze na wystawach i nie tylko :)

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Em -ka!Slicznie dziekujemy za fotorelacje!!!Szczeniaki slodkie - takie male maskoteczki....Widze,ze bylo dosc chlodno - Mati taki opatulony....
Zazdroszcze widoku pieknej akwarystyki morskiej - zawsze mnie zachwycaja takie akwaria.

Posted

Em-ka napisał(a):
A oto obiecane fotki z Targów Zoologicznych z Rzeszowa - można było kupić psy rasy chiński grzywacz, z hodowli Słodkie Marzenie - jeden nagusek i 2 PP:

nagusek - cały czas trzymany na rękach przez mojego syna, który koniecznie chciał go zabrać do domku :)

Em-ka jak mogłaś nie spełnić życzenia Matiego :wink: :cry: Tito tez pewnie by się ucieszył.

Super zdjęcia :P

Posted

anna1 napisał(a):
ania i psy- ale ci sie mala rozbiegala; gratul;acje :)
super fotka :)

No,aż za bardzo:)
momentami dostawała takiej głupawki,że przypominała piłeczkę pimpongową, a ja myślałam,że ją zamorduję:)
Ale akurat Panu Sędziemu bardzo się podobało i określił to jako wspaniały temperament. (Ja to określam jako owsiki w tyłku).

Posted

Tak Ania i psy w pelni ma racje Panu sedziemu bardzo podobaly sie pieski z ogromnym temperamentem mi kazal prowadzic smoka zupelnie luzno co tez zrobilam a on i tak z nosem przy nodze Sedzia w rozmowie po ocenie powiedzial ze za bapdzo piesek jest zdominowany prze zemnie i dlatego nie ma temperammentu na ringu to opinia ktora slysze nie pierwszy raz ...moze ktos nam cosik poradzi pozdr.

Posted

dzieki Ress. dodam ze w domu to najwiekszy dominant wszystkie ch ce osaczac probuje z szarpejami tez szarpej nie ugryzie ale zaatakuje cialem tak smokowi raz sie dostalo i nic nieedukowalny pies ;;bojowy pozdr.

Posted

A Gizmo w Przemyślu po raz pierwszy nie trzymał nosa przy ziemi, ale tylko dlatego ze obeszłam z nim centymetr po centymetrze cały ring , przewąchał go cały i już na wystawie go nic tam nie interesowało. :lol:

Posted

Czy Wasze grzywki dostaja glupawki na punkcie wszelakich ptakow bo u mnie to horror emeryci dokarmiaja ptaszyska a nasze dostaja amoku szczekanie wychodzenie ze smyczy itp pozdr.

Posted

Agama!Nie moje nie zwracaja uwagi....czasem ktorys pogoni,ale na zasadzie zabawy w takich smiesznych podskokach,ale bez agresji.Mala Buleczka przejawia zainteresowanie,ale to szczenieca ciekawosc.

Posted

AnkaW napisał(a):

Em-ka jak mogłaś nie spełnić życzenia Matiego :wink: :cry: Tito tez pewnie by się ucieszył.

Super zdjęcia :P

Ania! następny pies w moim domu to z pewnością będzie nagus - ale nie teraz i na pewno nie ten :wink:
A Mati uwielbia wszystkie psie maluchy - szczególnie nosić na rękach...

Posted

resuruss napisał(a):
Mala Buleczka przejawia zainteresowanie,ale to szczenieca ciekawosc.

:lol: tez tak myslalam u Milki :lol:
myliłam się :lol:
Milka to psi ornitolog!!! ona dla ptaka zrobi wszystko... raz nawet zaczęła sie wdrapywac na pło za wróbelkiem... a kury na wsi... mrrr marzenie :lol:

Posted

aha i jeszcze jak w TV leci reklama "Mentosa" - ta gdzie ptaszki cwierkaja i spiewaja to Milka z najdalszego kąta mieszkania pędzi jak burza, staje przed Tv i patrzy... patrzy i slucha... przekrzywia glowe... jak reklama sie skonczy to wraca do poprzedniego zajecia :lol:

Posted

Cy widzieliscie grzywacza w reklamowce jak gra na fortepianie owlosiony ja jeszcze nie ale moj syn widzial w niedziele jest taki program reklamy dozwolone ponoc reklama super pozdr.

Posted

resuruss napisał(a):
AnkaW!Z tego wnosek ze Gizmo powinien pojsc na kurs psa specjalistyczno tropiacego.lub w ostatecznosci do policji. :wink:

O z pewnością nadaje się na psa tropięcego...... :wink: żarcie. Jedzenie wywonia wszędzie i jeśli jest tylko w jego zasięgu to już jest jego.

A jak dostają michę z jedzeniem to mi się płakać chce :cry: przed oczami mam psy ze schroniska, tak pałaszują jakby tydzień nie jadły, a jak przy tym ciamkają :oops: wylizują miski, że myć nie muszę. :wink:

Posted

AnkaW!tak wlasnie czytam Twojego posta i doszlam do wniosku,ze chyba grzywacze dziela sie na takie co "pochlaniaja" niemal wszystko i takie co wszystko traktuja jako rzeczy "niezjadliwe".....Zastanawia mnie czy istnieje stan posredni miedzy w/w -czyli grzywacz ,ktory normalnie je.....takie polaczenie Twojego Gizma i mojego Harleya...... :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...