Em-ka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 i kolejne fotki: wklejam po 2 fotki, ponieważ Image Shack bardzo powoli działa i sesja mi wygasa :wink:
resuruss Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Em -ka!Slicznie dziekujemy za fotorelacje!!!Szczeniaki slodkie - takie male maskoteczki....Widze,ze bylo dosc chlodno - Mati taki opatulony.... Zazdroszcze widoku pieknej akwarystyki morskiej - zawsze mnie zachwycaja takie akwaria.
AnkaW Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Em-ka napisał(a):A oto obiecane fotki z Targów Zoologicznych z Rzeszowa - można było kupić psy rasy chiński grzywacz, z hodowli Słodkie Marzenie - jeden nagusek i 2 PP: nagusek - cały czas trzymany na rękach przez mojego syna, który koniecznie chciał go zabrać do domku :) Em-ka jak mogłaś nie spełnić życzenia Matiego :wink: :cry: Tito tez pewnie by się ucieszył. Super zdjęcia :P
Ania i Psy Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 anna1 napisał(a):ania i psy- ale ci sie mala rozbiegala; gratul;acje :) super fotka :) No,aż za bardzo:) momentami dostawała takiej głupawki,że przypominała piłeczkę pimpongową, a ja myślałam,że ją zamorduję:) Ale akurat Panu Sędziemu bardzo się podobało i określił to jako wspaniały temperament. (Ja to określam jako owsiki w tyłku).
Agama Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Tak Ania i psy w pelni ma racje Panu sedziemu bardzo podobaly sie pieski z ogromnym temperamentem mi kazal prowadzic smoka zupelnie luzno co tez zrobilam a on i tak z nosem przy nodze Sedzia w rozmowie po ocenie powiedzial ze za bapdzo piesek jest zdominowany prze zemnie i dlatego nie ma temperammentu na ringu to opinia ktora slysze nie pierwszy raz ...moze ktos nam cosik poradzi pozdr.
Agama Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 dzieki Ress. dodam ze w domu to najwiekszy dominant wszystkie ch ce osaczac probuje z szarpejami tez szarpej nie ugryzie ale zaatakuje cialem tak smokowi raz sie dostalo i nic nieedukowalny pies ;;bojowy pozdr.
maga18 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Agama jakbym czytala o Milce ;) Z tym ze ona idzie przy nodze... a z nosem przy ziemi :lol: Na wystawie bawi sie w psa tropiącego :lol:
AnkaW Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 A Gizmo w Przemyślu po raz pierwszy nie trzymał nosa przy ziemi, ale tylko dlatego ze obeszłam z nim centymetr po centymetrze cały ring , przewąchał go cały i już na wystawie go nic tam nie interesowało. :lol:
resuruss Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 AnkaW!Z tego wnosek ze Gizmo powinien pojsc na kurs psa specjalistyczno tropiacego.lub w ostatecznosci do policji. :wink:
Agama Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Czy Wasze grzywki dostaja glupawki na punkcie wszelakich ptakow bo u mnie to horror emeryci dokarmiaja ptaszyska a nasze dostaja amoku szczekanie wychodzenie ze smyczy itp pozdr.
resuruss Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Agama!Nie moje nie zwracaja uwagi....czasem ktorys pogoni,ale na zasadzie zabawy w takich smiesznych podskokach,ale bez agresji.Mala Buleczka przejawia zainteresowanie,ale to szczenieca ciekawosc.
Em-ka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 AnkaW napisał(a): Em-ka jak mogłaś nie spełnić życzenia Matiego :wink: :cry: Tito tez pewnie by się ucieszył. Super zdjęcia :P Ania! następny pies w moim domu to z pewnością będzie nagus - ale nie teraz i na pewno nie ten :wink: A Mati uwielbia wszystkie psie maluchy - szczególnie nosić na rękach...
Agama Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 EM KA dzieki za foty jaszczurek ten gekon to cudo i jakie ma piekne ;;przylepce;; na paluszkach pozdr.
maga18 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 resuruss napisał(a):Mala Buleczka przejawia zainteresowanie,ale to szczenieca ciekawosc. :lol: tez tak myslalam u Milki :lol: myliłam się :lol: Milka to psi ornitolog!!! ona dla ptaka zrobi wszystko... raz nawet zaczęła sie wdrapywac na pło za wróbelkiem... a kury na wsi... mrrr marzenie :lol:
maga18 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 aha i jeszcze jak w TV leci reklama "Mentosa" - ta gdzie ptaszki cwierkaja i spiewaja to Milka z najdalszego kąta mieszkania pędzi jak burza, staje przed Tv i patrzy... patrzy i slucha... przekrzywia glowe... jak reklama sie skonczy to wraca do poprzedniego zajecia :lol:
Agama Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Cy widzieliscie grzywacza w reklamowce jak gra na fortepianie owlosiony ja jeszcze nie ale moj syn widzial w niedziele jest taki program reklamy dozwolone ponoc reklama super pozdr.
AnkaW Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 resuruss napisał(a):AnkaW!Z tego wnosek ze Gizmo powinien pojsc na kurs psa specjalistyczno tropiacego.lub w ostatecznosci do policji. :wink: O z pewnością nadaje się na psa tropięcego...... :wink: żarcie. Jedzenie wywonia wszędzie i jeśli jest tylko w jego zasięgu to już jest jego. A jak dostają michę z jedzeniem to mi się płakać chce :cry: przed oczami mam psy ze schroniska, tak pałaszują jakby tydzień nie jadły, a jak przy tym ciamkają :oops: wylizują miski, że myć nie muszę. :wink:
resuruss Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 AnkaW!tak wlasnie czytam Twojego posta i doszlam do wniosku,ze chyba grzywacze dziela sie na takie co "pochlaniaja" niemal wszystko i takie co wszystko traktuja jako rzeczy "niezjadliwe".....Zastanawia mnie czy istnieje stan posredni miedzy w/w -czyli grzywacz ,ktory normalnie je.....takie polaczenie Twojego Gizma i mojego Harleya...... :roll:
Agama Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Ress. takie nie istnieja albo odkurzacze wchlaniacze albo totalne anorektyki wszystko jest BBEEE
Recommended Posts