doddy Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Ludzie od nas ze szkolenia odkupili z rąk sadystów wyżełkę. Sunia ma 3 lata. Jak mówi Karolina jest bardzo mądra, jednak nikt nigdy jej niczego nie uczył. Sunia nie umie zostawać sama w domu, zdarza sie jej załatwić w domu. Szukamy jej kogoś kto często przebywa w domu, bądź mieszka w domku z ogródkiem. Wszelkie info: [email protected] lub telefoniczny: 501160687 Quote
aga1215 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 daj info na psach w potrzebie, ewentualnie są jeszcze psie działy na forach www.lowiecki.pl i www.knieja.pl no i jest www.wyzel.pl BTW - problemy z czystością w domu mogą być pozostałością po poprzednich warunkach, w jakich żyła - ona ciągle jest w stresie! Czy przypadkiem nie zdarza jej się na spacerze skakanie z zębami do niektórych przechodniów gdy jest na smyczy? Piszę o tym, bo sama mam psa po przejściach i podobne problemy miałam przez kilka miesięcy. Wytrwałą pracą można to całkowicie zlikwidować, tyle, że trochę to trwa.... Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Strasznie tu cicho - moze niech temat podjedzie do góry :cry: Quote
Kayahh Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Wyzlica sliczna, szkoda, ze tak daleko od mojej miejscowosci, bo moze udaloby mi sie znalezc cos w Nowym Targu, ale km. robia swoje. Quote
tanitka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 A z tego co doszły mnie wieści spoza forum, to chyba te panie co zaopiekowały się suczką, tak bardzo jej nie chcą oddać :wink: Quote
Wiedźma Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 I zostawiły sunię u siebie? Wiecie, co z nią? Quote
Recommended Posts