Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Draczyn wyslij mi linki do duzych zdjec ktore chcesz wystawic, to je zmniejsze i wystawie.[/quote]Chętnie skorzystam w przyszłości. Muszę porobić nowe aktalne zdjecia. Narazie to wklejałam te z mojej strony i już chyba wszystkie są na dogo. Dzięki, jak porobię to Ci wyślę[/quote]

To w takim przypadku wysylaj na maila [email][email protected][/email] zdjecia z komputera do mnie i napisz gdzie wystawiac. Tak jak to robilam dla elzbietyrursos, beatki i ostatnio coco :>

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JustynaJK']ale Wam zazdroszę tej biegłości w obsłudze kompa :D
ja taka ciemna masa,wszystkiego uczę się sama i jeszcze nie ma mi kto pokazać......[/quote]Nie przejmuj sie Justyna, to zupełni tak jak ja. Jeśli masz link do twojego zdjecia, to zrób to tak jak ja zrobiłam. Kliknij na profi na górze nad zaloguj. Tam będziesz miała pierwszą ramkę na podpis wpisz link tego zdjcia, tylko na początku daj [img] , a na końcu [/img] no a potem zjędz na dól i wyślij. Ja tak zrobiłam i wyszło. Jeśzcze po drodze musisz nacisnąć pokazuj zawsze mój podpis. Spróbój może się uda. Mnie się udalo włanie tak

Posted

[quote name='misiaczek']Justyna czy ty coś z tego zrozumiałaś?
Bo moze to zbyt chaotycznie opisane.[/quote]Przepraszam Misiaczek, że Ci weszłam w drogę, ale ja opisalam po dyletancku, tak jak ja to zrobiłam, bo mnam dyletantom komputerowym trudno jest zrozumieć, a dobrego nigdy ne zawiele. Może tak, a może tak. No i może w końcu się uda

Posted

Zapraszam Was do tematu "pomoc techniczna" Wasze rozmowy moga sie przydac osobom ktore kiedys odwiedza dogomanie i znajda sie na wlasciwym miejscu :)
A tu Galeria :>

Posted

[quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Draczyn wyslij mi linki do duzych zdjec ktore chcesz wystawic, to je zmniejsze i wystawie.[/quote]Chętnie skorzystam w przyszłości. Muszę porobić nowe aktalne zdjecia. Narazie to wklejałam te z mojej strony i już chyba wszystkie są na dogo. Dzięki, jak porobię to Ci wyślę[/quote]

To w takim przypadku wysylaj na maila [email][email protected][/email] zdjecia z komputera do mnie i napisz gdzie wystawiac. Tak jak to robilam dla elzbietyrursos, beatki i ostatnio coco :>[/quote]Viris - przepiękny masz paseczek. Okropnie mi ię e paseczki podobają. Zrobiłabyś mi taki ze zdjęć, które są u mnie na stronie. Może coś by z tego wyszło

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Draczyn wyslij mi linki do duzych zdjec ktore chcesz wystawic, to je zmniejsze i wystawie.[/quote]Chętnie skorzystam w przyszłości. Muszę porobić nowe aktalne zdjecia. Narazie to wklejałam te z mojej strony i już chyba wszystkie są na dogo. Dzięki, jak porobię to Ci wyślę[/quote]

To w takim przypadku wysylaj na maila [email][email protected][/email] zdjecia z komputera do mnie i napisz gdzie wystawiac. Tak jak to robilam dla elzbietyrursos, beatki i ostatnio coco :>[/quote]Viris - przepiękny masz paseczek. Okropnie mi ię e paseczki podobają. Zrobiłabyś mi taki ze zdjęć, które są u mnie na stronie. Może coś by z tego wyszło[/quote]

To 10 minut roboty. Wyslij mi na pv linki kilku zdjec ktore chcesz miec w paseczku. Kolo 5 fotek sie powinno zmiescic. I zaraz Ci wysle linka do paseczka gotowego.

Jesli ktos jeszcze chce paseczek to to samo prosze :>

Posted

Tak,tylko,że Ty miałaś juz miniaturkę na swojej stronie zapisaną,i u Ciebie wystarczyło spisać adres i wkleić.a Justyna musi gdzieś zapisać i ustalić adres.Ja też jestem dyletantem komputerowym i samoukiem :D ,więc doskonale Was rozumiem.Tylko ja mam jakąś lekkość uczenia się takich rzeczy.Cyfrówkę rozpracowałam w jeden dzień,bez niczyjej pomocy i bez instrukcji.Bo ja muszę sama do wszystkiego dojść i wtedy mi zostaje w główce najlepiej :D .

Posted

[quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Draczyn wyslij mi linki do duzych zdjec ktore chcesz wystawic, to je zmniejsze i wystawie.[/quote]Chętnie skorzystam w przyszłości. Muszę porobić nowe aktalne zdjecia. Narazie to wklejałam te z mojej strony i już chyba wszystkie są na dogo. Dzięki, jak porobię to Ci wyślę[/quote]

To w takim przypadku wysylaj na maila [email][email protected][/email] zdjecia z komputera do mnie i napisz gdzie wystawiac. Tak jak to robilam dla elzbietyrursos, beatki i ostatnio coco :>[/quote]Viris - przepiękny masz paseczek. Okropnie mi ię e paseczki podobają. Zrobiłabyś mi taki ze zdjęć, które są u mnie na stronie. Może coś by z tego wyszło[/quote]

To 10 minut roboty. Wyslij mi na pv linki kilku zdjec ktore chcesz miec w paseczku. Kolo 5 fotek sie powinno zmiescic. I zaraz Ci wysle linka do paseczka gotowego.

Jesli ktos jeszcze chce paseczek to to samo prosze :>[/quote]To tak chyba sie ni da, bo trzeba popróbować. które będą do siebie pasowały

Posted

no i tym sposobem nauczyłam się wklejać fotki!!!
Dzięki Dzięki jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!
nawet to jest proste
jeszcze tylko nauczę się zmniejszac i będzie git :D :D :D

Posted

Zdjecie i ryzunek przepiekne, ale za duze. Jak skoncze robic podpis dla Draczyn to moze Ci zmniejsze co? na razie edytuj notki i zamiast img wpisz url w i zamiast /img wpisz /url

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...