Viris Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Draczyn wyslij mi linki do duzych zdjec ktore chcesz wystawic, to je zmniejsze i wystawie.[/quote]Chętnie skorzystam w przyszłości. Muszę porobić nowe aktalne zdjecia. Narazie to wklejałam te z mojej strony i już chyba wszystkie są na dogo. Dzięki, jak porobię to Ci wyślę[/quote] To w takim przypadku wysylaj na maila [email][email protected][/email] zdjecia z komputera do mnie i napisz gdzie wystawiac. Tak jak to robilam dla elzbietyrursos, beatki i ostatnio coco :>
JustynaJK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 ale Wam zazdroszę tej biegłości w obsłudze kompa :D ja taka ciemna masa,wszystkiego uczę się sama i jeszcze nie ma mi kto pokazać......
Draczyn Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='JustynaJK']ale Wam zazdroszę tej biegłości w obsłudze kompa :D ja taka ciemna masa,wszystkiego uczę się sama i jeszcze nie ma mi kto pokazać......[/quote]Nie przejmuj sie Justyna, to zupełni tak jak ja. Jeśli masz link do twojego zdjecia, to zrób to tak jak ja zrobiłam. Kliknij na profi na górze nad zaloguj. Tam będziesz miała pierwszą ramkę na podpis wpisz link tego zdjcia, tylko na początku daj [img] , a na końcu [/img] no a potem zjędz na dól i wyślij. Ja tak zrobiłam i wyszło. Jeśzcze po drodze musisz nacisnąć pokazuj zawsze mój podpis. Spróbój może się uda. Mnie się udalo włanie tak
misiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Justyna czy ty coś z tego zrozumiałaś? Bo moze to zbyt chaotycznie opisane.
Draczyn Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='misiaczek']Justyna czy ty coś z tego zrozumiałaś? Bo moze to zbyt chaotycznie opisane.[/quote]Przepraszam Misiaczek, że Ci weszłam w drogę, ale ja opisalam po dyletancku, tak jak ja to zrobiłam, bo mnam dyletantom komputerowym trudno jest zrozumieć, a dobrego nigdy ne zawiele. Może tak, a może tak. No i może w końcu się uda
Viris Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Zapraszam Was do tematu "pomoc techniczna" Wasze rozmowy moga sie przydac osobom ktore kiedys odwiedza dogomanie i znajda sie na wlasciwym miejscu :) A tu Galeria :>
Draczyn Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Draczyn wyslij mi linki do duzych zdjec ktore chcesz wystawic, to je zmniejsze i wystawie.[/quote]Chętnie skorzystam w przyszłości. Muszę porobić nowe aktalne zdjecia. Narazie to wklejałam te z mojej strony i już chyba wszystkie są na dogo. Dzięki, jak porobię to Ci wyślę[/quote] To w takim przypadku wysylaj na maila [email][email protected][/email] zdjecia z komputera do mnie i napisz gdzie wystawiac. Tak jak to robilam dla elzbietyrursos, beatki i ostatnio coco :>[/quote]Viris - przepiękny masz paseczek. Okropnie mi ię e paseczki podobają. Zrobiłabyś mi taki ze zdjęć, które są u mnie na stronie. Może coś by z tego wyszło
Viris Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Draczyn wyslij mi linki do duzych zdjec ktore chcesz wystawic, to je zmniejsze i wystawie.[/quote]Chętnie skorzystam w przyszłości. Muszę porobić nowe aktalne zdjecia. Narazie to wklejałam te z mojej strony i już chyba wszystkie są na dogo. Dzięki, jak porobię to Ci wyślę[/quote] To w takim przypadku wysylaj na maila [email][email protected][/email] zdjecia z komputera do mnie i napisz gdzie wystawiac. Tak jak to robilam dla elzbietyrursos, beatki i ostatnio coco :>[/quote]Viris - przepiękny masz paseczek. Okropnie mi ię e paseczki podobają. Zrobiłabyś mi taki ze zdjęć, które są u mnie na stronie. Może coś by z tego wyszło[/quote] To 10 minut roboty. Wyslij mi na pv linki kilku zdjec ktore chcesz miec w paseczku. Kolo 5 fotek sie powinno zmiescic. I zaraz Ci wysle linka do paseczka gotowego. Jesli ktos jeszcze chce paseczek to to samo prosze :>
Draczyn Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
misiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Tak,tylko,że Ty miałaś juz miniaturkę na swojej stronie zapisaną,i u Ciebie wystarczyło spisać adres i wkleić.a Justyna musi gdzieś zapisać i ustalić adres.Ja też jestem dyletantem komputerowym i samoukiem :D ,więc doskonale Was rozumiem.Tylko ja mam jakąś lekkość uczenia się takich rzeczy.Cyfrówkę rozpracowałam w jeden dzień,bez niczyjej pomocy i bez instrukcji.Bo ja muszę sama do wszystkiego dojść i wtedy mi zostaje w główce najlepiej :D .
Viris Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Ale blagam, zmykajmy juz do pomocy technicznej albo offa.
Draczyn Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Draczyn wyslij mi linki do duzych zdjec ktore chcesz wystawic, to je zmniejsze i wystawie.[/quote]Chętnie skorzystam w przyszłości. Muszę porobić nowe aktalne zdjecia. Narazie to wklejałam te z mojej strony i już chyba wszystkie są na dogo. Dzięki, jak porobię to Ci wyślę[/quote] To w takim przypadku wysylaj na maila [email][email protected][/email] zdjecia z komputera do mnie i napisz gdzie wystawiac. Tak jak to robilam dla elzbietyrursos, beatki i ostatnio coco :>[/quote]Viris - przepiękny masz paseczek. Okropnie mi ię e paseczki podobają. Zrobiłabyś mi taki ze zdjęć, które są u mnie na stronie. Może coś by z tego wyszło[/quote] To 10 minut roboty. Wyslij mi na pv linki kilku zdjec ktore chcesz miec w paseczku. Kolo 5 fotek sie powinno zmiescic. I zaraz Ci wysle linka do paseczka gotowego. Jesli ktos jeszcze chce paseczek to to samo prosze :>[/quote]To tak chyba sie ni da, bo trzeba popróbować. które będą do siebie pasowały
misiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Justyna udało się...bardzo się cieszę :laola:
Draczyn Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='misiaczek']Justyna udało się...bardzo się cieszę :laola:[/quote]Miałaś zdoliejszego ucznia ode mnie. Brawo dla ąs obu
JustynaJK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [URL]http://img466.imageshack.us/img466/2724/jadu0gn.jpg[/URL]
JustynaJK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 a to jest rysunek mojego psa wykonany przez moją koleżankę Beatę Leśniak-Małecką :)
JustynaJK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 no i tym sposobem nauczyłam się wklejać fotki!!! Dzięki Dzięki jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!! nawet to jest proste jeszcze tylko nauczę się zmniejszac i będzie git :D :D :D
misiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Piekny rysunek,pieknego psa :D .A co z tymi fotkami?Mam Powklejać na forum?Jeśli chcesz to prześlij.
JustynaJK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Jadusia fotek nie mam wiele mam tylko parę,ale dzięki bardzo! Niedługo zakupię cyfrówkę to będą zdjęcia z wystaw!!!
misiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Jak masz program do zmniejszania zdjęć,to też jest proste.
JustynaJK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [URL]http://img349.imageshack.us/img349/4074/jado4lb.png[/URL] to znowu Jaduś wiosną więcej Was nie zanudzam moimi fotami na buldożkowych stronach :)
Viris Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Zdjecie i ryzunek przepiekne, ale za duze. Jak skoncze robic podpis dla Draczyn to moze Ci zmniejsze co? na razie edytuj notki i zamiast img wpisz url w i zamiast /img wpisz /url
Recommended Posts