effa Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Jezdzac za granice mozemy sobie zdobyc jakies fajne tytuly a u nas... co najwyzej ch.pl. zw.pl. zw.klubu... i ich mlodziezowe odpowiedniki. No moze jeszcze zw,wystawy championow. Jak myslicie daloby sie cos zmienic??? Moglibysmy przeciez miec tytul Grand Championa Polski, Championa Weteranow, jakies specjalne tytuly przyznawane tylko na niektorych wystawachjak zw.Polski... moze by tak ruszyc nasze ZK =) Quote
Incunabula Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Jak dla mnie to bardzo fajnie gdyby był tytuł championa weteranów. Quote
carotina Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Morrisonka napisał(a):Jak dla mnie to bardzo fajnie gdyby był tytuł championa weteranów. no mi sie ten tytuł tez bardzo podoba i pewnie zmobilizował by niektórych do wystawiania starszych psów :D Quote
warg2003warg Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Gdzie oprócz Słowacji przyznawany jest tytuł champion weteranów. Quote
ofca Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 zgadzam sie ze powinein być champion weteranów,jak rowniez res.cwc. pozdrawiam iwona Quote
Gazuś Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Moim zdaniem w Rosji mają świetne tytulu... SS i tym podobne... Super to jest. Quote
Elitesse Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 dorotal napisał(a):Na pewno w Niemczech i na Węgrzech no i w Austrii Championat Slowacji juz mamy :) teraz szykujemy sie na kolejny ! :P Quote
Chima Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 @ALL Powinno być jeszcze coś - tak jak jest na wystawach w Europie... Jakiś np. Baltic Champion etc...coś w tym stylu...nie tylko szblony, ale tez coś ciekawego...na każdej międzynarodowej wystawie rotacyjnie co roku gdzie indziej można bylo by przyznawać nosam nie wiem; INTERNATIONAL CUP OF POLAND...przydalo by się więcej fantazji...czas zdecydowanie na odrobinę zmian... Quote
UTAAP Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 gorzała napisał(a):@ALL Powinno być jeszcze coś - tak jak jest na wystawach w Europie... Jakiś np. Baltic Champion etc...coś w tym stylu...nie tylko szblony, ale tez coś ciekawego...na każdej międzynarodowej wystawie rotacyjnie co roku gdzie indziej można bylo by przyznawać nosam nie wiem; INTERNATIONAL CUP OF POLAND...przydalo by się więcej fantazji...czas zdecydowanie na odrobinę zmian... No! Swietnie brzmi 8) Quote
effa Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 To jak moze bysmy sobie cos powymysali z jakimis sensownymi zasadami i... do ZK 8) Na poczatku roku sa zebrania czlonkow ZK i mozna by sie pofatygowac. Moglibysmy tez wyslac jakis specjalny list do zarzadu glownego... ja mysle ze byloby nawet fajnie i dodaloby to Polsce prestizu ;) Myslicie ze warto by bylo sie zmobilizowac? Quote
Alutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Jestem za !!!!!!!!!!!!!!!! :klacz: :D dobrego nigdy za wiele Quote
effa Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Ja to jestem bardzo za bo po u nas w zasadzie po championacie doroslym ni ma po co jezdzic ;) No to musimy cos wymyslec :D Quote
karenina Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 effa, po skonczeniu mł.championatu i przed wejsciem w dorołosc tez sie w sumie jezdzi po pietruszke. :wink: Quote
pszym Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 dorotal napisał(a):zawsze mozesz skoczyc za granice :D Albo po "Zwycięzcę Polski" do Poznania... :lol: Quote
Gazuś Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 No to może serio napiszemy to pismo co? Mamy tu jakiegoś poloniste co by ładnie naskrobał? :) Byśmy mieli mł.champ, champ, zw kl, zw pl, CZG (tak jak w Rosji - certyfikat zgodności ze wzorcem :))... Fajnie było by też znaleść jakieś chętne kraje i zrobić odpowiednik "baltic champion", jak to już ktoś napisał :) Albo zorbić np. res.CWC : 6 res.CWC - CWC :) 3 res. CAICB - CWC :) Jakoś powymyślac trzeba. Macie jeszcze jakieś pomysły? Quote
karenina Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 dorotal napisał(a):zawsze mozesz skoczyc za granice :D Własnie wyskakuje za tydzien ;) Quote
effa Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Za granice tez mozna poskakac ale i od siebie fajnie by bylo miec cos wiecej =) Mi sie np. bardzo podoba w niektorych krajach tytul Grand Championa za kilka CAC... fajna sprawa :D No i weteran... tak to pieki siedza pozniej w domu a moglyby jeszcze uczestniczyc w kilku wystawach. No i np. moglibysmy sie polaczyc wlasnie z jakimis krajami i miec championa... no nie wiem czego... Krajow Slowianskich ;) no zawsze cos mozna wymyslic. Tytul tak jak w Austrii Double Winner zdobywany w jednym roku na np. jakiejs malowniczej krajowce i miedzynarodowce (jak sie wygra obie). Zawsze w grupie byloby cos latwiej wymyslic. Quote
Recommended Posts