Moniś Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [img]http://img219.imageshack.us/img219/535/oskarek17rx.jpg[/img] cmok :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Moniś, ale śliczna przekładanka wyszła nam z Oskarka :angel: dziękujemy za ślicznie przerobioną fotkę :D Quote
Moniś Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Nie ma za co Daguś... :Fade-col: :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Witam Kochani i od razu przepraszam, ze tak rzadko zaglądam, zdjęć nie wstawiam, ale ostatnio cierpię na brak czasu. Koniec semestru mam w środę i gonię z wszystkimi zaległościami, wszelkie poprawki, zeby oceny były lepsze :P a w czw-pt-pn probne matury. Teraz właśnie kończyłam pisać plan prezentacji do mojej matury ustnej z j.polskiego. To dopiero początek, a ja już mam dosyć. Oskarek macha do Was ogonkiem :wink: Quote
Teklunia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 czesc Dagusia! :) to Ty bidulko teraz mature bedziesz miala? okropny rok, bo wszyscy naokolo strasza i strasza, a potem sie okazuje ze nie bylo czym :) no to w zwiazku z tym jestes troszke usprawiedliwiona, ale nie na tyle, zeby w ogole zaprzestac wklejac fotki mojego pupilka :) Quote
sayma Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar']Witam Kochani i od razu przepraszam, ze tak rzadko zaglądam, zdjęć nie wstawiam, ale ostatnio cierpię na brak czasu. Koniec semestru mam w środę i gonię z wszystkimi zaległościami, wszelkie poprawki, zeby oceny były lepsze :P a w czw-pt-pn probne matury. Teraz właśnie kończyłam pisać plan prezentacji do mojej matury ustnej z j.polskiego. To dopiero początek, a ja już mam dosyć. Oskarek macha do Was ogonkiem :wink:[/quote] no to trzymam kciuki za próbną maturę no i za oceny aby były jak najlepsze :thumbs: ale jak już wszystko pokończysz to nadrobisz z Oskarutkowymi foteczkami?? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='Teklunia']czesc Dagusia! :) to Ty bidulko teraz mature bedziesz miala? okropny rok, bo wszyscy naokolo strasza i strasza, a potem sie okazuje ze nie bylo czym :) no to w zwiazku z tym jestes troszke usprawiedliwiona, ale nie na tyle, zeby w ogole zaprzestac wklejac fotki mojego pupilka :)[/quote] Tak Kasiu, teraz piszemy próbne, a ja już mam stresa bo wiem, że nie jestem na nie kompletnie przygotowana. Najgorsza chyba z polskiego, bo babka wymagająca i ocenki z matury wpisze na nowy semestr, a tak się cieszyłam 4 na półroczę :-? To nie to, że ja nie mam żadnych fotek Oskarka - wszytsko zostało na kompie, a miałam Wam kilka do pokazania :( Może pod koniec tego tygodnia znajdę więcej czasu to coś zrobimy :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Daga_i_Oskar']Witam Kochani i od razu przepraszam, ze tak rzadko zaglądam, zdjęć nie wstawiam, ale ostatnio cierpię na brak czasu. Koniec semestru mam w środę i gonię z wszystkimi zaległościami, wszelkie poprawki, zeby oceny były lepsze :P a w czw-pt-pn probne matury. Teraz właśnie kończyłam pisać plan prezentacji do mojej matury ustnej z j.polskiego. To dopiero początek, a ja już mam dosyć. Oskarek macha do Was ogonkiem :wink:[/quote] no to trzymam kciuki za próbną maturę no i za oceny aby były jak najlepsze :thumbs: ale jak już wszystko pokończysz to nadrobisz z Oskarutkowymi foteczkami??[/quote] dzięki za kciuki - na pewno się przydadzą :) Jak już będę miała wszytsko za sobą to mam nadzieję, że mój komp do tego czasu będzie sprawny :lol: :lol: a to taka jedna fotka, którą znalazłam na Yorkach, żeby się od czasu do czasu Oskarek w galerii pojawił :lol: [img]http://img268.imageshack.us/img268/3391/nowe10326zc.jpg[/img] Pozdrawiamy :lol: Quote
sayma Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 śliczniusiii Oskarutek :angel: :angel: ale wy jakoś wczesnie macie próbną maturę, u nas była chyba w marcu :roll: i tylko z polskiego bo z reszty nie chciało im sie robić :wink: :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='sayma']śliczniusiii Oskarutek :angel: :angel: ale wy jakoś wczesnie macie próbną maturę, u nas była chyba w marcu :roll: i tylko z polskiego bo z reszty nie chciało im sie robić :wink: :D[/quote] sayma, bo ta nowa matura to taka jakas wg mnie glupia jest. W tym roku zeby skrócić czas jej strwania ma być na przemian ustna z pisemną. A od przyszłego roku 2007 maja wprowadzic mate jako obowiązkową. Quote
Lucy* Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Trzymam kciuki Daguś i życzę duuuużooo powodzenia !!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: A dla ślicznego Oskarka mam głaskanko [URL=http://imageshack.us][img]http://img218.imageshack.us/img218/2719/a2755ef.gif[/img][/URL] Quote
Daga_i_Oskar Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='Lucy*']Trzymam kciuki Daguś i życzę duuuużooo powodzenia !!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: A dla ślicznego Oskarka mam głaskanko [URL=http://imageshack.us][img]http://img218.imageshack.us/img218/2719/a2755ef.gif[/img][/URL][/quote] Lucy kciuków im więcej tym lepiej, więc dzięki :D A Oskarek to dogłaskania bardzo chętny, pieszczoch z niego jakich mało :oops: Quote
Alka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Daga, my też trzymamy kciuki ! :kciuki: Pamietasz jak ja się stresowałam maturą swojej córki? Ani się nie obejrzysz a będzie juz po... :wink: :D powodzenia , ściskamy mocno i ślemy buziaczki :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='Alka']Daga, my też trzymamy kciuki ! :kciuki: Pamietasz jak ja się stresowałam maturą swojej córki? Ani się nie obejrzysz a będzie juz po... :wink: :D powodzenia , ściskamy mocno i ślemy buziaczki :buzi:[/quote] Pamiętam Aluś, pamiętam :D U mnie też wszyscy to razem ze mną przezywają i tym większy stres mam :-? Dzieki za kciukaski :D Quote
sayma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar'][quote name='sayma']śliczniusiii Oskarutek :angel: :angel: ale wy jakoś wczesnie macie próbną maturę, u nas była chyba w marcu :roll: i tylko z polskiego bo z reszty nie chciało im sie robić :wink: :D[/quote] sayma, bo ta nowa matura to taka jakas wg mnie glupia jest. W tym roku zeby skrócić czas jej strwania ma być na przemian ustna z pisemną. A od przyszłego roku 2007 maja wprowadzic mate jako obowiązkową.[/quote] :o :o no to chyba wolałam tą moją MATMA obowiazkowa :o :o koszmar to dla mnie było chyba najgorsze co mogło być :-? :x Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Jutro matura z polskiego (dobbrze ze tylko probno) a ja nic nie naumiana. Nie mialam dzisiaj glowy do nauki i stwierdziłam co ma byc to bedzie :D Wstawiam tak dla przypomnienia moje zdjecie z Oskarkiem zrobione kilka dni temu tak na szybko hihi, dlatego sory za moj tragiczny wyglad :oops: Quote
sayma Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar']Jutro matura z polskiego (dobbrze ze tylko probno) a ja nic nie naumiana. Nie mialam dzisiaj glowy do nauki i stwierdziłam co ma byc to bedzie :D Wstawiam tak dla przypomnienia moje zdjecie z Oskarkiem zrobione kilka dni temu tak na szybko hihi, dlatego sory za moj tragiczny wyglad :oops:[/quote] trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek bedzie dobrze ale tak po cichutko wspomne ze nie widze zadnej fotki :roll: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Daga_i_Oskar']Jutro matura z polskiego (dobbrze ze tylko probno) a ja nic nie naumiana. Nie mialam dzisiaj glowy do nauki i stwierdziłam co ma byc to bedzie :D Wstawiam tak dla przypomnienia moje zdjecie z Oskarkiem zrobione kilka dni temu tak na szybko hihi, dlatego sory za moj tragiczny wyglad :oops:[/quote] trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek bedzie dobrze ale tak po cichutko wspomne ze nie widze zadnej fotki :roll: :lol:[/quote] sayma, ale ze mnie ciamajda :oops: :oops: ja też żadnej fotki nie widze, a bylam pewna ze ja wstawialam :oops: Ide ja od nowa zmniejszyc hihi :oops: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 no to wstawiam jeeszcze raz :oops: [img]http://img506.imageshack.us/img506/8582/p1010001xx5bs.jpg[/img] :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Kochani ja już się żegnam z Wami i dam znać jutro jak mi poszło - mam nadzieję, że nie będzie tragicznie. 3majcie mocno kciuki od 8 przez 170 min :lol: :lol: Dobranoc :angel: Quote
Alka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 będziemy trzymać ! Daga, czekamy jutro na dobre wieści... :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='Alka']będziemy trzymać ! Daga, czekamy jutro na dobre wieści... :D[/quote] Aluś oby były te dobre ! :lol: :lol: Uciekam już do szkółki bo o 7:30 losowanie mamy. Cmokusie Kochani :D Quote
Magda Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Dalej Dagus!! Jak ci poszlo!!? :roll: :roll: Quote
Recommended Posts