Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Kochani i od razu przepraszam, ze tak rzadko zaglądam, zdjęć nie wstawiam, ale ostatnio cierpię na brak czasu.
Koniec semestru mam w środę i gonię z wszystkimi zaległościami, wszelkie poprawki, zeby oceny były lepsze :P a w czw-pt-pn probne matury. Teraz właśnie kończyłam pisać plan prezentacji do mojej matury ustnej z j.polskiego. To dopiero początek, a ja już mam dosyć.

Oskarek macha do Was ogonkiem :wink:

Posted

czesc Dagusia! :)
to Ty bidulko teraz mature bedziesz miala? okropny rok, bo wszyscy naokolo strasza i strasza, a potem sie okazuje ze nie bylo czym :)
no to w zwiazku z tym jestes troszke usprawiedliwiona, ale nie na tyle, zeby w ogole zaprzestac wklejac fotki mojego pupilka :)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Witam Kochani i od razu przepraszam, ze tak rzadko zaglądam, zdjęć nie wstawiam, ale ostatnio cierpię na brak czasu.
Koniec semestru mam w środę i gonię z wszystkimi zaległościami, wszelkie poprawki, zeby oceny były lepsze :P a w czw-pt-pn probne matury. Teraz właśnie kończyłam pisać plan prezentacji do mojej matury ustnej z j.polskiego. To dopiero początek, a ja już mam dosyć.

Oskarek macha do Was ogonkiem :wink:[/quote]

no to trzymam kciuki za próbną maturę no i za oceny aby były jak najlepsze :thumbs:
ale jak już wszystko pokończysz to nadrobisz z Oskarutkowymi foteczkami??

Posted

[quote name='Teklunia']czesc Dagusia! :)
to Ty bidulko teraz mature bedziesz miala? okropny rok, bo wszyscy naokolo strasza i strasza, a potem sie okazuje ze nie bylo czym :)
no to w zwiazku z tym jestes troszke usprawiedliwiona, ale nie na tyle, zeby w ogole zaprzestac wklejac fotki mojego pupilka :)[/quote]

Tak Kasiu, teraz piszemy próbne, a ja już mam stresa bo wiem, że nie jestem na nie kompletnie przygotowana. Najgorsza chyba z polskiego, bo babka wymagająca i ocenki z matury wpisze na nowy semestr, a tak się cieszyłam 4 na półroczę :-?
To nie to, że ja nie mam żadnych fotek Oskarka - wszytsko zostało na kompie, a miałam Wam kilka do pokazania :(
Może pod koniec tego tygodnia znajdę więcej czasu to coś zrobimy

:D

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Daga_i_Oskar']Witam Kochani i od razu przepraszam, ze tak rzadko zaglądam, zdjęć nie wstawiam, ale ostatnio cierpię na brak czasu.

Oskarek macha do Was ogonkiem :wink:[/quote]

no to trzymam kciuki za próbną maturę no i za oceny aby były jak najlepsze :thumbs:
ale jak już wszystko pokończysz to nadrobisz z Oskarutkowymi foteczkami??[/quote]

dzięki za kciuki - na pewno się przydadzą :)
Jak już będę miała wszytsko za sobą to mam nadzieję, że mój komp do tego czasu będzie sprawny :lol: :lol:

a to taka jedna fotka, którą znalazłam na Yorkach, żeby się od czasu do czasu Oskarek w galerii pojawił :lol:
[img]http://img268.imageshack.us/img268/3391/nowe10326zc.jpg[/img]

Pozdrawiamy :lol:

Posted

śliczniusiii Oskarutek :angel: :angel:
ale wy jakoś wczesnie macie próbną maturę, u nas była chyba w marcu :roll: i tylko z polskiego bo z reszty nie chciało im sie robić :wink: :D

Posted

[quote name='sayma']śliczniusiii Oskarutek :angel: :angel:
ale wy jakoś wczesnie macie próbną maturę, u nas była chyba w marcu :roll: i tylko z polskiego bo z reszty nie chciało im sie robić :wink: :D[/quote]

sayma, bo ta nowa matura to taka jakas wg mnie glupia jest. W tym roku zeby skrócić czas jej strwania ma być na przemian ustna z pisemną.
A od przyszłego roku 2007 maja wprowadzic mate jako obowiązkową.

Posted

Trzymam kciuki Daguś i życzę duuuużooo powodzenia !!! :kciuki: :kciuki: :kciuki:

A dla ślicznego Oskarka mam głaskanko [URL=http://imageshack.us][img]http://img218.imageshack.us/img218/2719/a2755ef.gif[/img][/URL]

Posted

[quote name='Lucy*']Trzymam kciuki Daguś i życzę duuuużooo powodzenia !!! :kciuki: :kciuki: :kciuki:

A dla ślicznego Oskarka mam głaskanko [URL=http://imageshack.us][img]http://img218.imageshack.us/img218/2719/a2755ef.gif[/img][/URL][/quote]

Lucy kciuków im więcej tym lepiej, więc dzięki :D

A Oskarek to dogłaskania bardzo chętny, pieszczoch z niego jakich mało :oops:

Posted

Daga, my też trzymamy kciuki ! :kciuki:

Pamietasz jak ja się stresowałam maturą swojej córki? Ani się nie obejrzysz a będzie juz po... :wink: :D

powodzenia , ściskamy mocno i ślemy buziaczki :buzi:

Posted

[quote name='Alka']Daga, my też trzymamy kciuki ! :kciuki:

Pamietasz jak ja się stresowałam maturą swojej córki? Ani się nie obejrzysz a będzie juz po... :wink: :D

powodzenia , ściskamy mocno i ślemy buziaczki :buzi:[/quote]

Pamiętam Aluś, pamiętam :D

U mnie też wszyscy to razem ze mną przezywają i tym większy stres mam :-?

Dzieki za kciukaski :D

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][quote name='sayma']śliczniusiii Oskarutek :angel: :angel:
ale wy jakoś wczesnie macie próbną maturę, u nas była chyba w marcu :roll: i tylko z polskiego bo z reszty nie chciało im sie robić :wink: :D[/quote]

sayma, bo ta nowa matura to taka jakas wg mnie glupia jest. W tym roku zeby skrócić czas jej strwania ma być na przemian ustna z pisemną.
A od przyszłego roku 2007 maja wprowadzic mate jako obowiązkową.[/quote]

:o :o no to chyba wolałam tą moją
MATMA obowiazkowa :o :o koszmar to dla mnie było chyba najgorsze co mogło być :-? :x

Posted

Jutro matura z polskiego (dobbrze ze tylko probno) a ja nic nie naumiana. Nie mialam dzisiaj glowy do nauki i stwierdziłam co ma byc to bedzie :D

Wstawiam tak dla przypomnienia moje zdjecie z Oskarkiem zrobione kilka dni temu tak na szybko hihi, dlatego sory za moj tragiczny wyglad :oops:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Jutro matura z polskiego (dobbrze ze tylko probno) a ja nic nie naumiana. Nie mialam dzisiaj glowy do nauki i stwierdziłam co ma byc to bedzie :D

Wstawiam tak dla przypomnienia moje zdjecie z Oskarkiem zrobione kilka dni temu tak na szybko hihi, dlatego sory za moj tragiczny wyglad :oops:[/quote]

trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek bedzie dobrze
ale tak po cichutko wspomne ze nie widze zadnej fotki :roll: :lol:

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Daga_i_Oskar']Jutro matura z polskiego (dobbrze ze tylko probno) a ja nic nie naumiana. Nie mialam dzisiaj glowy do nauki i stwierdziłam co ma byc to bedzie :D

Wstawiam tak dla przypomnienia moje zdjecie z Oskarkiem zrobione kilka dni temu tak na szybko hihi, dlatego sory za moj tragiczny wyglad :oops:[/quote]

trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek bedzie dobrze
ale tak po cichutko wspomne ze nie widze zadnej fotki :roll: :lol:[/quote]

sayma, ale ze mnie ciamajda :oops: :oops:
ja też żadnej fotki nie widze, a bylam pewna ze ja wstawialam :oops:
Ide ja od nowa zmniejszyc hihi :oops: :lol: :lol: